Şimdi Ara

SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2025 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.708
Cevap
87
Favori
91.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen zaten isteyene motor yok cekiyorlar yeni çıkan 125cc ve tutmayan büyük CC ler disinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil olarak ihtiyacım zaten yok 2016 model abs model xmax im var gayette iyi durumda ve ilk sahibiyim.Benim derdim biraz daha yenilensin biraz da büyüsün (cc olarak ) yıllarca büyük motor sürünce 250-400 cc ler küçük geliyor ama artık tek değilim mecbur büyük scooter arıyorum adv700 de bulsam onu alırdım yani.

AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Alkımm kullanıcısına yanıt

Hocam bence bekleyin. Fiyatlarda durulmadan gerileme dönemine girebilir motosikletler. Firmalar bayiler ardı ardına kampanya reklamı basıyor. Mevcut scooteriniz de iyi bir model. adv350 bence sizin için bir yükseltme değil anca güncelleme olur o fiyata da değmez.

• Liste fiyatından bulursam alırım para zaten vade'de .Liste fiyatının üstüne 1 tl vermem anca şöyle olur istediğim bir donanım filan eklerler ha okeyim ona. Xmax i satmayacağım için 3. bir motor olmuş olacak beni tatmin ettiğinden emin olmadan elimde ki malı satmam çünkü daha sonra alınmıyor. Şehir içinde 125 lik cygnus l kullanıyorum 120 kilo 191 biri için komik kaçıyor xmax bile benim altımda küçük daha iri bir şey lazım en azından benden iri. 

AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown

Bugün Honda Mutluhan'ı aradım. Forza ve ADV 350 sordum eylül ayında dediler. Ellerinde diğer motorlar varmış.

NC750X-DCT sordum peşin 505 diğer türlü 530 dediler.

Kredi kartı ile 12 ye kadar taksit yapıyorlar.

12 Taksit de %24,

9 taksitte %13,5 komisyon alıyorlar.

dct iyiymiş o fiyata. hornetle aynı motor mu var o modelde?

XMax MT-25 bir süre daha karaborsa olabilir

Kurda ani bir zıplama oldu bugün

Bulduğunuzu alın

Adv350 için 358 liste fiyatı ama 380 den aşağı veren yok tabi bu rakam nakit sıcak paraya.Kart ile ödemelerde %30 a yakın komisyon çıkıyor.Kur da oynaklığa izin vermezler en azından bir süre daha Şimşek McQueen piyasadan döviz toplamaya devam ediyor .O korkulan an gelecekte bakalım ne zaman gelecek umarım doğru zamanda bineriz trene.

• Vakıfbank world ile 12 taksit RKS Blade 250 aldım bügün.

191.500’e geldi. (Shad topcase ile birlikte teslim ediyorlar)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ne zaman alacağınızı tavsiye edemem ama (malum yt e girer o konu ) ; Kendi yapacağım şeyi söyleye bilirim bundan bir mahsur yok sanırım. Vade günüm bu ayın 28 di tatil olunca 1 temmuza kaydı.

Tablom şöyle

358.000TL liste fiyatıydı motorun bu ay sonu bu paranın geri dönüşü 373.345,09 TL tarih 1 temmuz (üstü çepten tamamlanarak )

1 temmuz tekrar vade

374.000TL 32 Gün vade sonu 390.030,91 TL Geri dönüş 2 ağustos

2 ağustos tekrar vade

390.000 tl 32 gün vade sonu para 406.716,72 TL Geri dönüş 4 eylül ve ben bu tarihte almayı planlıyorum.

Ama burası Türkiye o yüzden 3 aylık değil aylık aylık izleyerek hareket edeceğim olası bir kur fırlamasında zararı göz önüne alarak direk dövize dönebilecek bir hareket imkanı lazım.Ayrıca faiz değerleri de değişebilir ama en kötü 400.000 TL olur diye düşünerek hareket ediyorum.Tabi bu olaylar olurken motora zam gelebilir ki zaten liste fiyatından satan yok. Fiyat 450 olur cepte ki para 400 de kalır ona yapacak bir şey yok zaten şuan motor yok.Ama gene dediğim gibi bence Eylülde bu motor 389 bin liste fiyatı ile gelerek 420 civarına bulunur olacak.

Motora ihtiyacım olmadığından ben böyle hareket ediyorum üstüne üstlük liste fiyatının üstünü ödemek istemiyorum.Yoksa 380 civarına 1000-3000 klm arası motor dolu.Bozmayı istemediğim bir miktar altında mevcut duruma göre onu da elden çıkartırsam elde ki xmax250 yi satmayarak direk Harley Davidson Sportster 883 alır motor işini ömürlük kaparım. İlla scooter alacağım diye durum yok zaten elimde mevcut sürüşünü beğendim alayım diye yola çıktım stok olmayınca iş inada döndü ama şuan çokta hevesim kalmadı. Çakallık yaparak tatlı su kurnazlığı yapanlara para kaptırmak zoruma gider.

Sahibinden mesaj attığım ama cevap vermeyenler insanlar 15 gün sonra dönmeye başladı 3-5 bin aşağı teklife motoru alabileceğimi ima ediyor. Onlara yazdığım cevap hala aynı liste fiyatı 358.000 TL 2023 model 10 bin klm yakın motora 380 bin ödemem malın ederi bellidir onu öderim. Kimisi bozulup engelliyor kimisi motor yok piyasa da diyor.Tamam motor yok piyasa da ama en önemli şeyde yok 'PARA' kimsenin bu faiz ortamında ihtiyaç harici araç aldığı yok. Ana fikir bu mantıkla ile zararlı da çıkabilirim ama dediğim gibi benim zaten motorum var parayı farklı bir yere kaydırırım ziyan olmaz.

Faiz haram, motosiklet helaldir.

En iyi yatırım ahirete yapılan yatırımdır.

ADV 350 uygun fiyata alınabilirse 15.000 TL aylık getiri getirebilir. Mal alırken kazanılır.

Tutulan motosikletler (MT-25 NMax XMax ADV vs.) stokları bollaşana kadar faiz indirimleri başlarsa o zaman ters köşeye yatabilirsiniz.

Enflasyon mayısta zirve yaptı ve düşüşe geçti. Haziran pas geçip Temmuz veya Ağustos aylarında faiz indirimleri başlarsa motosiklet fiyatları tekrar artışa geçebilir.

Faiz indirimlerinin FED veya ECB beklenmeden yapılması durumu en kötü senaryo olarak göz önünde bulundurulmalıdır.

2025 yılında faiz indirimleri kesin gözüyle bakılıyor. 2025 beklenmeden almak mantıklı olabilir.

Faiz haram işi Katılım Bankacılığı ile Fetva yayınlanarak Mısır 'da toplanıldığında uzun yıllar önce kapandı. Dinde güncelleme oldu yani nasıl olduğu ile ilgili detaylar uzun uzun yazıyor hali hazır da Nas da güncellendi faiz işi haramdır konusu kapanalı çok oluyor.

Motor işine gelirsek ADV350 şuan yok .Olanlar daha önce haram işlememek için kişiler ve kurumlar aracılığı ile toptan satın alındı.Yamaha,Honda 2 yıldır zaten karaborsa işine döndü motor var ama yok +30 40 verilirse nasılsa olmayan motorlar depodan çıkıyor. Dediğim gibi bulursam alırım liste fiyatının üstünü ödemem para mı da elimde tutmam. Günümüz şartlarında zaten 350-400 bin para sayılamayacak noktaya geldi üstüne ekler var olan bir modeli alırım .

Enflasyon olayına gelirsek insanlar sorunu hala anlayamadı macera daha yeni başlıyor.Enflasyon artış hızı düşse ne olacak ki ? Fiyatların artış hızı azalacak fiyatlar zaten artı ve artacak.Her ay zirve yapacak çözüm için uygulanan hiç bir metot yok.Enflasyonu sadece TUİK düşüre bilir oda kağıt üstünde.Faiz kendi başına sorunu çözemez bence ytd olmamakla beraber 3 ay böyle devam ederek aylık bazla %1-2 döviz yukarı yönlü hareket edebilir. Ama faiz şuan için bunun üstünde olacak.

İhtiyacı olan motor buluyorsa kafasına yatan fiyatsa alabilir altını çiziyorum ben liste fiyatı üstünde ödeme yapmam.

"Liste fiyatı üstünde ödeme yapmam." diyerek muhtemelen hiç motosiklet sahibi olamayabilirsiniz.

Bununla birlikte tüm motosiklet bayilerini 2 haftada bir arayıp, sevkiyat gününü denk getirirseniz (az ihtimal olsa da) liste fiyatına ADV350 almanız mümkün olabilir.

Karaborsa 6 motosiklet grubu hariç (NMax, XMax, MT-25, R25 / PCX, Forza, ADV) BİTTİ. Tamamen bitmesi olası olduğu kadar 2025 yılına kadar karaborsanın devam etmesi de (az ihtimal olsa da) mümkün.

Kur yıl sonuna kadar sabit olduğunu söyleyenler olsa da, ne olacağı belli olmaz.

2025 yılına kadar "buyur gel hemen saralım ADV350" demezlerse, bir daha bulunması çok daha zor olabilir.

Karaborsanın bitmesini isterim. Karaborsa keşke bitse, herkes için iyi olur.

Karaborsanın bitmesi adına motosiklet camiası olarak bir olamadık, beraber olamadık, organize olamadık.

Motor camiası olarak "Sıfır motosiklet ALMIYORUZ." diyebilseydik, bu durumda olmazdık. Motorcu motorcunun dostu olamadı.

Paranı ne diye 32 gün bağlıyorsun ki ? Fon al,anlamıyorsan git Burgan bankta On hesap aç oraya yatır.Ne diye paranı 32 gün bağlarsın

Aldığın fon zarar ederse ne olacak ?

Faizi geç, motor almak için iyi zaman.

Yazdığınız hiç bir ürün  TMSF kapsamında değil .

• Rampada Duke 390'ı katleden MT-25 için sizlere fiyat teklifi aldım.

MT-25 2024 model 295.000 TL Yamaha Cenkaya Bodrum

fazladan 35 bin vermek için sebep ???

hondanın dio ları gibi olmasın mt25 in sonu....

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.