Şimdi Ara

Sıfır Lian Li PC-Q25 B NAS Kasası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
3
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba

Bu kasanın Türkiyede satışı yoktu. NAS kurmak amaçlı aldım, daha sonra donanım NAS aldığım için gereksinimim kalmadı ve bir süredir bekliyor. Ürünü binbir zahmetle getirdim, indirim düşünmüyorum. Takasa kapalıdır. Lütfen teklif etmeyiniz. Bu kalitede, şıklıkta ve fonsiyonellikte ürün bulmakda zor. Dolu resim temsilidir, güzel sistem toplanabileceğine bir örnek.

Fiyat 320 TL dir.
     Sıfır Lian Li PC-Q25 B NAS Kasası Sıfır Lian Li PC-Q25 B NAS Kasası Sıfır Lian Li PC-Q25 B NAS Kasası
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 11 Eylül 2014; 13:36:02 >

• takip

Fiyatta fena değil. Türkiye'de böyle ürünleri bulmak zor. Meraklısının ilgisini çekebilir.

İyi satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V3CiHi (Satış - Amazon Gift) | shadow3804 (Satış - Orico+10TB HDD) | serkan_koyun (Satış - ThinkPad T440p) | mugelondon (Satış - iPhone 6S 64GB) | barkin_berk (Satış - N11 Çek) | defansagelsenizelan (Satış - N11 Çek) | mr_luci (Satış - N11 Çek) | Khalees1 (Satış - Amazon Gift) | alimania (Satış - Amazon Gift) | Opricnik (Satış Dell Notebook) | KHeto (Satış-Pasaport Kayıt x 2) | subhuman (Alış-Sony PS4) | bulutcuk (Alış-N11.com Çek) | ulvi1976 (Alış-N11.com Çek) | _trapzone_ (Alış-CineMaximum Kod) | ozgungorkem (Satış-100 TL HB Hediye Çeki) | Profiphone (Satış-iPhone 4S) | erdinc104 (Satış-100 TL HB Hediye Çeki) | serin_su842 (Takas-Sony Vaio/Galaxy S4 | PES_21_Murat (Alış-50 TL HB Hediye Çeki) | PES_21_Murat (Alış-100 TL HB Hediye Çeki) | PesSKYLINE GTR (Satış-WD TV Live HUB) | tassadar (Satış-WD 2TB) | onur1971 (Satış-Galaxy S3) | coldfire3 (Takas-iPhone4-iPhone4S) | alikulak (Satış-Pasaport Kaydı) | wireless_hacker (Alış-Alfa 1w Wireless Adapter) | Tanman | vogue (Alış-HP iPAQ 614c) | Khalkedon Elektronik (Alış-PSP) | RapStarX (Alış-Rapid-Share) | alperoguz23 | psleda(Alış-HTC Touch) | hatttori (Takas-2,5 HDD/LG Sinema Sistemi) | yildize (Alış-Toshiba DVD | eczaneonline | bigmucit34 (Alış-Nokia N72) | visor (Satış-iPod Nano) | Atik_Elektronik (Alış-PS2) | Nosferatu`(Takas-ADSL Modem/PS2 Oyun) | drunkard (Satış-Corsair Flash Bellek) | kaanblack (Alış-I-Mate Jam) | petronext | cliorsi (Satış-3,5 HDD) | serintuna (Alış-Nokia 6630) | giotine | zigizi (Satış-DDR RAM)
  • güzel bir kasa.böyle bir kasa arıyordum ama elimdeki h81-m anakartım micro atx.
    micro atx desteklese hemn pazarlığa başlıcakdım.
    iyi satışlar
    Sizin yüklediğiniz yukardaki resimde üst üste diskler var. Kasa bunları takmayı sağlıyor mu yoksa bu kadar disk sığabiliyor diye göstermek için mi bu resmi kullandınız. Kasada titreşimleri emecek bir sistem var mı? Sizin de bildiğiniz gibi diskler hatırı sayılır derecede vibrasyona neden oluyor. Hem ses hem de disklerin bozulmaların sebebi olan bu titreşimler için kasa bir çözüm sunuyor mu?

• Selamlar

Fikir vermesi için internetteki resimleri kullandım, bendeki kullanılmamış, kutusunda bekliyor.

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

Selamlar

Fikir vermesi için internetteki resimleri kullandım, bendeki kullanılmamış, kutusunda bekliyor.

Cevap için teşekkür ederim
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.