Şimdi Ara

Sıfır Kutulu Faturalı Koss Sparkplug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kulaklıkları yurtdışından getirttim.Ürünlerin bir yıl yurtdışı garantileri vardır.Açılmamış kutularında sıfırdır;faturaları garantileri mevcuttur.Kesinlikle çakma veya taklit ürün değillerdir.Kardeşime kullanır diye aldım sparkplugu cx500ü de ben kullanacaktım ama kardeşim istemedi ben de başka bir kulakiçi model aldığımdan satayım dedim Zaten forumda bilen arkadaşlar vardır beni;sahte ürün satmayacağımı ve de menşei bilinmeyen ürünlere karşı kuşkulu olduğumu.Resimler elimdeki orijinal resimlerdir.

Cx500 iceman76 adlı arkadaşa satılmıştır..

Koss Sparkplug 1 Adet-30 YTL-

Koss SparkPlug, yumuşak ve esnek adaptörü ile kulak kanalına tamamen yerleşerek dış gürültüyü büyük ölçüde yalıtır ve sizi sadece müzikle başbaşa bırakır. Beyaz kablosu ile iPod başta olmak üzere birçok MP3 çalar ile uyum sağlayan SparkPlug, 10 - 20.000 Hz arasında frekans tepkisi ile muadili bir çok ürünü geride bırakmaktadır.

Frekans Aralığı: 10 - 20.000 Hz
    Empedans: 16 Ohm
    Hassasiyet: 112dB SPL/1mW
    Distorsiyon: <0,3%
    Kablo: Düz, çift girişli, 1,2 m
    Jak: 3,5 mm

Türkiye fiyatı da 50 liradır bu kulaklığın;giriş seviyesi için iyi bir kulaklıktır.Özellikle bass severlere hitap ediyor.Bu kulaklığın sahtesi yoktur piyasada;gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Şehirdışından almak isteyenelere önce para sonra kargo şeklinde ve de alıcının kargoyu ödeyeceği şekilde yollanır;ankarada esat tunalı ya da kızılayda elden verilir.ptt havalesi ve de iş bankası hesabıma havale ya da eft yapabilirsiniz.

Çok güzel takas teklifleri gelmesine rağmen nakit ihtiyacı yüzünden maalesef takas kabul edemiyorum;pazarlık da teklif etmeyin lütfen fiyatlar sondur..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 21 Temmuz 2009; 21:30:20 >

kemken,okanbay,garuda,anilatay,hitmachine16,MuttFTS.,esrefb,totali
    ACND,Terrible,f2012,iceman76,Eloir,xboxman,victorist,@rda,oztr,musivga

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.