Şimdi Ara

Sıfır HTC ONE M8 619 TL alınırmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
5.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonlar 4.5 g ye bağlamıyor bilginize ona göre alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acr kullanıcısına yanıt
    Duyan da yapboz zannedecek HTC M serisi acilmasi/sokulmesi en zor cihazlardan biri. Merak eden sokulme videosunu youtube dan izlesin.

• Aliexpress te 150 dolara alın imei yazın gömüp gönderiyorlar olay bu telefoncular da öyle alıyor telefon orjinal aksesuarlar çakma. Refurbished cihazlar bunlar. Bende de m7 var at&t cihazı hiç sıkıntı cekmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress de satılanlar bunlardan 10 kat kaliteli, sahibindendekiler çok ucuz yamuk ekran ve çok dandik batarya ile toplanmış cihazlar tr ye birileri konteyner la getirmiş muhtemelen, heryerde aynı cihazlar satılıyor

• Ben 500 tl m8 aldım bir haftadır kullanıyorum cihaz kesinlikle orginal tüm testler ı yaptım 2adet prob.var 1.şarj çabuk tükeniyor büyük ihtimalle yazılım ile ilgili 2.sürümü kitkat 6.0 geçiş yapmıyor .

• Bu cihazlar verizon ürünü çok sıkıntılı cihazlar. Özellikle yazılımsal olarak Android 6 ya Geçmek çok zor artı donanım olarak hoparlör vesaire sorunları var. Biraz daha üzerine koyun orginal bir cihaz alın. Bunlar sıkıntılı cihazlar paranıza yazık. Alan kişilerde hep sıkıntılarından bahsediyor. Hem yazılımsal hem donanımsal sorunları olan cihazlar. Artı malına güvense bu arkadaşlar Sahibinden.com'da get ilanı açarlar.

• hocam link uçmuş bana da bir tane m8 lazım nereden bulabilirim ?
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam sahibinden coma yazınca direk çıktı bir kaç farklı ilan var.Zaten aratınca en başta çıkıyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-orjinal-htc-one-m8-garantili-hediyeli-plus-kapida-kontrollu-odeme-324524150/detay

Ben almadım. Güvenmedim.Fiyatlar 550 tlye kadar düşmüş bu arada.
  • Fiyatlar 500 TL'nin de altında.. Ama hala forumda şu mağazadan alın arkadaşlar ben aldım memnunum, bir sorun yok yazan olmadı.. Referanssız bu iş soru işaretleri yaratabilir, vazgeçmek çok olası..
  • Bizim oranın malları bunlar :D sahibinden com yazılır da alankapan.com boş durur mu?
    Ben anlatayım izninizle...
    Bu tarz telefonların bir kaç türü var.
    Genelde bu kadar ucuz satılanlar parçaları ordan buradan toplanmış sıfırlaştırlmış ve üstünkörü toplanmış, Şebeke sorunu olabilen, dokunmatiği arızalı olabilen telefonlar.
    Bu telefonları alacak olan arkadaşlar mümkün olduğunca test edilmiş, kontrolleri iyice yapılmış telefonlardan alabilirlerse sorun yaşamayacaklardır.
    Sadece ilk alım sırasında iyice test edilmeleri gereklidir. Genelde sadece 3G desteği vardır.
    Bu tarz telefonların 4.5 G destekli olanları da vardır ama biraz daha para vermeniz gerekebilir.
    Ucuz olmalarının sebebi Vergiden Muaf olmaları,gümrüksüz giriş, Garanti komisyonlarının olmayışı vb gibi sebepler sayılabilir.
    Dediğim gibi .. Alırken baştan kontrollü alabilirseniz sorun yaşamazsınız.
  • ben de almakla almamak arasında ikilemde kaldım ancak kapıda kontrol etsek sıkıntı olmasa bile 2 ay belkide 4.ayda dokunmatik sapıtması sebeke sorunu olmayacağı ne malum bence büyük risk 4.5 g olmasada olur 3 g neyime yetmiyor 4.5 kullancak kadar zengin olsam garantili ürün alırım :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.