Şimdi Ara

Sıfır High Power 1200W ==> 540 YTL Değil @ Sadece 400 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- 29 Ayrı Güç Çıkışı -

1 adet 20+4 pin güç çıkışı
    2 adet 8-pin CPU beslemesi (4+4 ve 8 pin konfigürasyonda)
    2 adet 6+8pin PCI-Express Ekran Kartı güç çıkışı, 1 adet 6+6pin PCI-E Ekran kartı güç çıkışı
    9 adet Ez-Extract 4-pin çıkış (IDE HDD/DVD)
    2 adet Floppy çıkışı
    9 adet SATA çıkışı
    Çift Transformatörden Beslenen 4 Ayrı 12V Besleme Hattı
    Pek çok güç kaynağı tüm gerilim beslemelerini tek bir transformatör üzerinden sağlarken Rock Solid serisi besleme hatlarını 2 ayrı transformatör üzerinden vermektedir. Ayrıca 4 ayrı 12V beslemesi sayesinde ekran kartı, işlemci ve anakart gibi en önemli bileşenlere 4 ayrı besleme yolundan güç sağlanır. Bu sayede PC'niz içerisindeki bileşenler için maksimum stabilite ve uzun ömür sağlanır.

Teknik Özellikler:

Max. Güç: 1200W
    Verimlilik: %80+ (80+ Sertifikalı)
    Soğutma sistemi: Altta 13.5cm arkada 8cm 2 adet fan
    PCB Tasarımı: Geliştirilmiş çift ileri devre tasarımı ve 2 katlı PCB ile düşük elektriksel gürültü
    6-Star koruma sistemi: 6 kademeli gerilim, akım, sıcaklık ve kısa devre korumaları sayesinde her türlü güç dengesizlikleri ve kazalara karşı önlem mekanizması.
    Çıkış Değerleri: +5V: 30A , +3.3V: 30A , +12V1: 25A , +12V2: 25A , +12V3: 30A , +12V4: 30A , 12V üzerindeki max. güç (1080W)

İncelemesi için (Boşlukları kapatınız):http://www.h a r d w a r e n a.com/incelemeler/kasa-guc-kaynagi/high-power-1200w-incelemesi.html?Itemid=89

Sıfır, adıma faturalıdır. Fiyat 400 YTL. Yer Ankara.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahapurusha -- 30 Haziran 2008; 10:02:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• way be 1200 w ne demek yaa çok gzl makina Allah sahibine bağışlasın Hayırlı Satışlar
  • Murat abartmışsın ya, ne için ihtiyaç duydunki buna? Çift cpu 3 ekran kartı falann...Gene de bunu alacak arkadaş nasıl sistem kuracak düşünemiyorum, hayırlı satışlar.
  • İhtiyaç fazlası olduğundan satılık zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

Murat abartmışsın ya, ne için ihtiyaç duydunki buna? Çift cpu 3 ekran kartı falann...Gene de bunu alacak arkadaş nasıl sistem kuracak düşünemiyorum, hayırlı satışlar.

Yanına bi de santral alsınElektrik faturasına baya katkısı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kada34

quote:

Murat abartmışsın ya, ne için ihtiyaç duydunki buna? Çift cpu 3 ekran kartı falann...Gene de bunu alacak arkadaş nasıl sistem kuracak düşünemiyorum, hayırlı satışlar.

1200W çalıştığı zaman 1200W çeker diye bir şey yok! Sisteminiz ne kadar elektrik tüketiyorsa çekeceği o kadardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: mahapurusha

quote:

Orjinalden alıntı: kada34

quote:

1200W çalıştığı zaman 1200W çeker diye bir şey yok! Sisteminiz ne kadar elektrik tüketiyorsa çekeceği o kadardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam kapasite kullansan bile zaten 1200w çekmez o dc gücü.
  • Ürün Muhteşem Fiyatta güzel Hayırlı Satışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoXeD

tam kapasite kullansan bile zaten 1200w çekmez o dc gücü.

doğrudur hocam o 1200 watt aktif güç yani p=s*cos(fi deyim fi simgesini göremedim)*[powerin verimi]
    bunlarda aktif pfc bulunduğundan cos fi yi 0.99 alırsak yinede en azından %85 verimli desek 1200/0,85=1411 va güç tüketimi olur şebekefen.sen va parası ödersin.
    nacizane bigilerimde yanlışlık varsa arkadaşlar düzeltebilirler.
  • p.m.
  • Cevapladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.