Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SIFIR] GIGABYTE G24F-2 / 144 HZ / 1ms / IPS / 23.8" / Oyuncu Monitörü Satın Al 22 Temmuz 2025 14:39 1 1 [SIFIR] GIGABYTE G24F-2 / 144 HZ / 1ms / IPS / 23.8" / Oyuncu Monitörü [SIFIR] GIGABYTE G24F-2 / 144 HZ / 1ms / IPS / 23.8" / Oyuncu MonitörüMerhaba arkadaşlar, Geçtiğimiz Kasım ayında monitörümü yetkili servise gönderip yerine sıfır değişim ürünü almıştım. Ancak gönderilen sıfır monitörü hiç kullanmadım. Kutusu bile açılmadı. Ürüne artık ihtiyacım yok ve satmak için bu ilanı açtım. Ürün değişim ürünü olduğu için garantisi yoktur! Fiyatı belirtildiği gibi 4500 TL'dir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SIFIR] GIGABYTE G24F-2 / 144 HZ / 1ms / IPS / 23.8" / Oyuncu Monitörü [SATILDI] 5 GÜNLÜK | Razer Blackshark V2 X Oyuncu Kulaklığı | 600 TL