Şimdi Ara

Sıfır gibi ve Faturalı GE70 4.Nesil i5 GTX 765M 128GB SSD+1TB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Sıfır gibi ve Faturalı GE70 4.Nesil i5 GTX 765M 128GB SSD+1TB
    Makine 3 ay kadar temiz ve özenli kullanıldı. Sıfır ayarındadır ve faturası vardır, fatura tarihi 2013 Kasımdır. Garantisi devam eden bir cihazdır.
    Özellikleri ve tam kodu:
    Msı GE70 2OE-267XTR
    i5-4200M
    8GB RAM
    1TB 7200Rpm Harddisk + 128 GB SSD Sandisk Ultra
    2GB GTX 765M ekran kartı
    17.3 Full HD ekran

Normalde 1TB olan harddiski yerine 128 GB SSD takılmıştır 1TB disk de mevcuttur. Bu modelin standardında SSD yoktu ama bu makineyi de SSD olmadan kullanmak olmaz. Açılış kapanış oyun yükleme hızları çağın gereği gibi, hızlı :)

Gönül rahatlığı ile sıfır gibi alınacak makinedir görünce her noktasını inceler anlarsınız, normalde işletim sistemi olmadan geliyor üzerinde ama ben Win 7 Ultimate kurulu, kullanıma hazır vereceğim. istenen sistem kurulabilir tabii.
    GTX 765M orta-üst seviye bir karttır ve oyunlarda mahçup etmez, gerçi bu makineyi alacak kişi bu kartı zaten araştırmıştır.

- makine ile sıfır gibi, 1 hafta kullanılmış Microsoft wireless mouse (mini usb bluetooth girişli olan çok kullanışlı model) hediye ediyorum 65 tl lik bir mouse.
    fiyat: 2100 tl

fotoğraflar makineye ait, bugün çekildi.
    saygılar iyi alışverişler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

not: fotoğraflar görünmedi nedense, şuradan görebilirsiniz :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-sifir-gibi-ve-faturali-ge70-4.nesil-i5-gtx-765m-128gb-ssd-plus1tb-181911926/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 7 8 laptopun arasindan en uygunu bu geldi suan.o ekran karti 3gb olandi degilmi o kadar cok ekran kartina baktimki beynim sulandi hocam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alexander Anderson kullanıcısına yanıt
    2 GB DDR5 hocam, o hali iyi biliyorum ben de kırk tane makine baktığımda sulanıyor beyin :S
  • Birde o 7 8 alinabilecekler yani,100 den fazla cihaza.baktim :D ozel mesaj attim size ^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.