Şimdi Ara

SIFIR GİBİ TEMİZ IPHONE 6 GOLD.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba.IPHONE 6 GOLD Telefonumu satıyorum.Telefonu 1 aylıkken yine forumdan güvenilir bir arkadaştan almıştım.Aldığım gibi Kılıfında, ön cam korumasıyla beraber kullanmaktayım.(Sürtmelere karşı çizilmesin diye,Kameraya metal halka satın alıp,taktım).Üründe hiçbir şekilde kırık,çizik,darbe yoktur.Resimlerden de göreceğiniz gibi temizdir.Kulaklığı hiç kullanılmamıştır.
    Ürün VATAN dan alınma olup; garantisi vardır.Fatura tarihi 06.01.2015 tir.(Ocak 2017 ye kadar garantili)

Satışı ÖNCELİKLİ OLARAK elden yapmak istiyorum.Alacak olan gelip,görsün ve herkesin içi rahat bir şekilde alışveriş gerçekleşsin.
    (Başka bir telefon satmıştım; kargolu Sıfır ürün yolladım,paketi açılmamış vaziyette.Ama bir takım sıkıntılar oldu alan arkadaşla.Bu sebeple biraz ağzım yandı diyebilirim)

FİYAT OLARAK ; 2000 TL İSTİYORUM.

TAKAS SADECE VE SADECE SONY EXPERIA Z3 MODELİ İLE YAPARIM.TAKASTA UÇUK FİYATLAR YAZILMAMASINI RİCA EDERİM.HER İKİ TELEFONUNDA SATIŞ FİYATLARI ÜZERİNDEN MAKUL BİR TAKAS YAPILMASI NİYETİNDEYİM.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vibrant -- 2 Temmuz 2015; 20:14:41 >

• Telefon çok temiz görünüyor. Fiyatı`da çok iyi durumda. Ah param çıkışsa hiç düşünmez alırdım. Mecbur bekleyeceğiz. Umarım alaım yapacağım sırada bukadar temiz ve uygun fiyatlı ürün bulabilirim.

Hayırlı satışlar hocam
  • Kısmet dostum.Umarım gönlüne göre bulursun
  • Vibrant kullanıcısına yanıt
    Ya hocam kusura bakma ben mi göremedim oruçlu kafayla ama Kaç GB bu telefon ben bulamadım :)
  • besikasli B kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Ürün 16 GB.İlanı girerken seçeneklerden seçmiştim sanırım.Bu sebeple ilana yazmamış olabilirim,hatırlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.