Şimdi Ara

Sıfır Gibi Çiziksiz Satılık Se. K600i....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    gereği yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kathil -- 6 Ocak 2007; 21:59:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım .
  • gereği yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kathil -- 6 Ocak 2007; 21:59:55 >

• Arkadaşım saçma sapan konuşma.burak'ın telefonu gideli çok oluyor.Bu telefon bana yılbaşında geldi.Ben senelerdir forumdayım,yalan dolanla işim olmadı.Doğru düzgün konuş terbiyeni takın.iki günlük üyesin sinirimi bozma benim.

Gerekli bildirim adminlere yapılmıştır.Burrrak ile aynı kişi olduğun muhtemel.Araştırma yapılıyor.Muhtemelen de banlanacaksın.Terbiyesizliğinin bedelini ödemelisin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift -- 6 Ocak 2007; 20:26:32 >
  • Bu ne ahlaksızlık arkadaşım.Drift'i çok yakından tanıyorum.Bu tür laflarınla siteden zaten uzaklaştırılmalısın Kathil.Drift 3 senedir üye ise ben kendisini en azından 7-8 senedir tanıyorum.
    +1 Drift.

Drift üzülme dostum,bu tür iki günlük üyeler yüzünden artık ikinci el'in tadı kalmadı.Adminler müdahele edecektir mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spike -- 6 Ocak 2007; 20:32:00 >
  • El insaf bu tür suçlamalara karışacak en son isimlerden biridir arkadaş.Kendisi ile birçok alışverişim olmuştur.Kendisinden aldığım atx güç kaynağını dahi 3-4 gün denememe izin vermiş güvenilir bir insandır.Yaptığın suçlamalar yüzünden gerekli işlem umarım yapılır.

+1 Drift
  • gereği yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kathil -- 6 Ocak 2007; 22:00:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 6630 çok temiz!!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • drift ile alışverişim olmuştur gayet güvenilir bir arkadaştır
    50 ytl için filan da yalan söylemez
    bence bilip bilmeden yorumda bulunman yanlış
    telefon karşına gelirde başka tel olduğunu görürsen ne olacak
    bir özür borcun var bence
  • Bu tür şeylere gerek yok kathil arkadaşım.
    Bence özür dilemelisin.
  • gereği yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kathil -- 6 Ocak 2007; 21:59:21 >

• Şimdi paraya ihtiyacı olan birini mi oynuyorsun?
    Nasıl olsa cezanı bulacaksın.Özürünü dilersin oturursun.Hem senin hemde burrrak'ın üyeliği muhtemelen silinecektir.
  • işte foruma böle başka isimlerle girip tekrar tekrar ilan verip 600-700 mesajli yüzbaşiları binbaşiları zan altında birakmaya,niclerine leke sürmeye kimsenin hakkı yok.

driftle aliş verişim olmadı ama bir kaç ürün için teklif verip teklif aldım sadece o konuşmalardan bile böyle biri olmadığına eminim.
  • Burak'ın isteği üzerine editledim. Metni gören gördü yeterlidir bu kadar.

İyi Akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 6 Ocak 2007; 22:08:16 >
  • ka1984 en iyi cevaplardan birini vermişsin.
    van_hoijdonk arkadaşım tanıdık olması birşeyi değiştirmez,burada alışveriş yapanlara saygı çerçevesinde konuşulması gerekiyor,ister dershaneden ister askerden arkadaşı ol burası atışma topiği değil.Yaptığı en baştaki saygısızlığın eziyetini çekecek ilgili arkadaş.Ayrıca ikisinin ismininde Burak olması gerçekten çok ilginç.Ortalığı daha fazla sulandırma sende boşuna kimin kim olduğu belli,Ip Ban yer nasılsa.
  • Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmuş ben nickin gerçek sahibiyim.van arkadaşım doğru söylüyor aynı dershanedeyiz.Birbirimizin şifresini ve satışlarını bilmemiz bazı yanlış anlaşılmalara sebep olabiliyor böyle arkadaşlar şaka amaçlı değişik şeyler yazmışlar maruz kalan arkadaşlardan onlar adına özür diliyorum ayrıca benim nickim kafe değildir burrrak nickli arkadaşımdan bu siteyi yeni öğrendiğim için yeni kayıt oldum malesef o da sınırsız engellenmiş iki nickle dolaşılamayacağını bilmiyormuş.
    Drift arkadaşımıza gelince de 1600 ı satan burrrak nickli arkadaş çok yakın arkadaşımdır ve sattığı telefonun nerelere gidip ne kadar paraya verildiği bizi ilgilendirmez drift arkadaşımdan özür diliyorum

artık bu konu kapansın iyi forumlar!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.