Şimdi Ara

Sıfır Gibi Bosch Pts 10 T | Ayaklı Tezgah Tipi Daire Testere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürünü 16 Ekim 2014 tarihinde almışım. Evimin bir odasını hobi atölyesi olarak kullanıyorum, lazım olur diye almıştım. Toplamda belki 10-15 kere ancak çalıştırılmıştır. Yatmaktan tozlandı, neredeyse hiç kullanmadığım ve dolayısıyla atölyemde fazladan yer kapladığı için satıyorum. Birkaç kez 5*10 çam kereste, birkaç kez de 2,5 cm kalınlığında lamine dolap parçası kesilmiştir. Sıfır üründe üzerinde gelen testerenin ömrü ne kadarsa, bunun da ondan 15-20 kesim daha az olacaktır emin olun.

Çok güçlü bir testere. Arkasında talaş tahliye çıkışı var, elektrik süpürgesi bağlayabilirsiniz ortalık toz duman olmaz bu sayede. Eğimli kesme özelliği mevcut ve testere yüksekliği ayarlanabiliyor. Ek olarak kesimi hizalı ya da açılı yapmak için ayarlanabilir destek parçaları da mevcut. Tüm ek aparatları, kullanım kılavuzu, irsaliye belgesi vs. mevcut. Faturasını ve kendi kutusunu maalesef bulamadım ama uygun bir kutulama/paketleme yapacağım.

Kırşehir'de evimde test ederek teslim alabilirsiniz ya da Kayseri'ye ben teslim edebilirim, her ay geliyorum. Ek olarak Eylül sonuna doğru Kırıkkale ya da Ankara'da da teslim edebilirim.

Resim ekleyemedim buraya, ilgili site ilan no: 473275813
    Fiyat 850 TL
    Kargo ile isterseniz yaklaşık 150 TL tutuyor kargo ücreti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesrine -- 23 Ağustos 2017; 16:22:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.