Şimdi Ara

Sıfır Garantili Faturalı OCZ 750Watt +12V 56A Psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    CZ OCZ-ZS750W-EU ZS Series 750W 80+ BRONZE Güç kaynağı


    İhtiyaç fazlası olduğundan sadece deneme amaçlı kullanılmış sıfır Psu satılıktır, 3 sene garantili ve faturası vardır. En çok güç isteyen sistemler için tasarlanmış, her model ekran kartını SLI veya Crossfire çalıştırabilen Psu'nun performansından memnun kalacaksınız.

    Takas düşünmüyorum, fiyat: 200TL
    Alan arkadaşa hayırlı olsun

    ZS 750W güçlü 12v kanal yapısı ile enerjiye aç donanımlarınızı en iyi şekilde besler. Tek kanaldan sağlanan bu üstün güç ile verimli ve stabil kullanım sağlanır. Veriminden kayıp vermeden uzun yıllar 7/24 açık bilgisayarlarda dahi tam yük altında hizmet etmek için üretilmiştir. Size sadece endişeden uzak, eğlenceli bilgisayar kullanımının tadını çıkarmak kalır.

    En önemli güç kaynağı değerlendirme enstitüsü 80Plus testlerinden %85 ve üzeri verimliliği ile Bronze sertifikaya hak kazanan ZS 750W bu sayede şebekeden gereksiz güç çekmez. Elektrik ziyanı olmadığı için faturalarınız azalır. Daha az güç kaybı daha az ısınmasını ve sessiz çalışmasını sağlar.

    Sahip olduğu 135 mm’lik fan çok sessiz çalışır. Güç kaynağının üzerindeki yük arttıkça ortaya çıkan sıcaklığa göre kendini otomatik olarak ayarlar ve gerekli hızda döner. Bu sayede her türlü kullanım ortamına göre sessiz ve etkili soğutma sağlar.

    OCZ ZS 750W kullanıcısına sunduğu bol çıkış seçeneği ile her türlü kullanım durumuna hazırlıklıdır. İster üstün oyun performansı için çoklu grafik kartları ile, ister geniş depolama alanı için bol sabit disk ile kullanın, her türlü duruma hazırlıklıdır.

    Geniş ve uzun fulltower kasalar için ekstra uzun güç kablolar yer almaktadır. Böylece güç kaynağını aşağıya monte etseniz dahi üstte kalan güç girişlerine kablo yetmeme sorunu kalmaz. Ayrıca sleeve kaplı kablolar ile kötü görüntünün önüne geçebilirsiniz. Daha rahat şekil verilebilen ve düzenlemesi kolay kablolar ile şık bir sisteme sahip olabilirsiniz. Güzel göründüğü kadar hava akımını engellemediği için soğutmaya da yardımcı olur.

    ZS 750W sahip olduğu tam 4 adet PCI-e güç kabloları ile üst seviye grafik kartlarıyla stabil bir kullanım sunar. Güçlü yapısı ile Nvidia SLI ve AMD CrossFire’lı sistemlere destek verir. Siz sadece yüksek görüntü kalitesindeki oyunları oynamaya bakarsınız.

    OCZ ZS serisi tabii tutulduğu testlerden alnının akıyla çıkarak deneyimli editörlerden düzinelerce ödüle layık görülmüştür. Sürekli sunduğu yüksek performans ve verimliliği kanıtlanmıştır.

    Beş farklı koruma sistemi ile bilgisayarınız emin ellerde... Tamamı güncel ve önem teşkil eden bu korumaların yanında Aktif PFC de güç dengesizliklerinde %99 orana sahip anahtarlama devresi ile otomatik koruma sağlar.
    Teknik Özellikler :
    Güç kaynağı ATX12V / EPS12V, 750W, 135mm, Yok, Active PFC


    Verimlilik 80+ BRONZE
    Güç kaynağı 12V birleşik çıkış 54A
    Güç kaynağı bağlantı kabloları 1 adet Anakart bağlantısı 24pin ve
    1 adet İşlemci güç çıkışı 4+4pin ve
    2 adet PCI-E çıkışı 6pin ve
    2 adet PCI-E çıkışı 6+2pin ve
    4 adet Moleks güç çıkışı ve
    8 adet SATA güç çıkışı
    Güç kaynağı çıkışları +3.3V 22A ve
    +5V 22A ve
    +12V1 54A ve
    -12V1 0.3A ve
    +5Vsb 3.0A


     Sıfır Garantili Faturalı OCZ 750Watt +12V 56A Psu Sıfır Garantili Faturalı OCZ 750Watt +12V 56A Psu Sıfır Garantili Faturalı OCZ 750Watt +12V 56A Psu

    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Sıfır Garantili Faturalı OCZ 750Watt +12V 56A Psu Sıfır Garantili Faturalı OCZ 750Watt +12V 56A Psu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noiZe -- 29 Ağustos 2015; 7:18:21 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.