Şimdi Ara

SIFIR GAMING MONİTÖRLER! 27 INCH 144HZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
8
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürünler hesabıma tanımlı gift cardı nakite dönüştürmek maksatı ile alınmıştır. Ürünler Kapalı Kutu, Sıfır, Faturalıdır.

1 - AOC Agon AG271QX Gaming Monitor

27-inch, 2K 2560 x 1440
    144 Hz, 1 Ms Tepki Süresi

Hertürlü giriş çıkış; VGA,DVI,DP,HDMI-MHL,(2) USB3.0,(2) USB 2.0
    Ek Özellikler; FreeSync, Pivot Özelliği, Dahili Spekaer, Dahili Kumandası, Kulaklık Asma Aparatı vs..

Fiyat SATILDI

2 - Acer GN276HL Gaming Monitör

27-inch Full HD 1920 x 1080
    144 Hz, 1 Ms Tepki Süresi
    VGA, DVI & HDMI Ports
    1 x DVI Cable, Power Cord, 1 x VGA Cable

SATILDI

AOC Resimleri

Acer Resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 27 Ekim 2017; 17:20:4 >

• Hayirli satislarr.

Urun Amazon US mi yoksa Amazon DE mi? Garanti acisindan ABD/Almanya olmasi farkediyor mu? Amazon.de uzerinden satilan ekran kartlari 2 yil Amazon.de garantisi altinda oluyor? Monitorler icin boyle bir durum var mi?

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Hayirli satislarr.

Urun Amazon US mi yoksa Amazon DE mi? Garanti acisindan ABD/Almanya olmasi farkediyor mu? Amazon.de uzerinden satilan ekran kartlari 2 yil Amazon.de garantisi altinda oluyor? Monitorler icin boyle bir durum var mi?

Selamlar.

.com dan alındı 1 ay amazon garantisi var bütün ürünlerde geçerlidir. amazon.de ekran kartlarına 2 sene garanti verdiği iddia ediliyor ama sitede böyle bir bilgi yok. diğer ürünlere garanti yok diye biliyorum zaten amazon.de de monitör 2100 liraya geliyordu. hemde trye gönderimi kapalı bayadır..

son bir 100 lira daha indirim yapıyorum 1775 tl oldu yarın güncellerim ilanı.
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    sa hocam ilanı kirletiyorsam yazarsınız silerim mesajı...

3-4 Ay önce amazon.de müşteri hizmetleri ile yaklaşık 25-30dk görüştük tüm elektronik ürünlerde 2 yıl amazon garantisi var .
    Şimdi böyle söylersiniz sonra sıkıntı çıkarırsınız inanmıyorum dedim.
    Amazon.com global garanti veremiyorken amazon.de kim ki verecek dedim ..

söylediği aynen şu türkiye amazon.de bağlı olduğu için almanyadaki vatandaş ile arasında garantiş açısından bir fark yok sadece garanti uzatılamıyor dedi.
    2 yıl garanti almanyada firma tarafından verilirken. türkiyeye amazon.de kendisi vermektedir dedi...

yazılı belge istedim 2-3 sayfalık türkçe metin yolladılar ...
    Beklemezdim ama 2 yıl garanti olayı gerçek elektronik ürünlerde ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorum60

sa hocam ilanı kirletiyorsam yazarsınız silerim mesajı...

3-4 Ay önce amazon.de müşteri hizmetleri ile yaklaşık 25-30dk görüştük tüm elektronik ürünlerde 2 yıl amazon garantisi var .
    Şimdi böyle söylersiniz sonra sıkıntı çıkarırsınız inanmıyorum dedim.
    Amazon.com global garanti veremiyorken amazon.de kim ki verecek dedim ..

söylediği aynen şu türkiye amazon.de bağlı olduğu için almanyadaki vatandaş ile arasında garantiş açısından bir fark yok sadece garanti uzatılamıyor dedi.
    2 yıl garanti almanyada firma tarafından verilirken. türkiyeye amazon.de kendisi vermektedir dedi...

yazılı belge istedim 2-3 sayfalık türkçe metin yolladılar ...
    Beklemezdim ama 2 yıl garanti olayı gerçek elektronik ürünlerde ...

anladım ama ürün amazon.de de pahalı zaten yoksa getirtmem bu tarz bir ürünü aldığım her ürün için fiyat araştırması yaparım. 200 küsür lira daha pahalı hemde trye gelmiyor şaun..

https://www.amazon.de/AOC-AG271QX-Displayport-Reaktionszeit-FreeSync/dp/B01G4AUGR6

• İyi satışlar hocam. Ben de dün amazondan sipariş verdim bundan. Okuduğuma göre epey kaliteli bir monitörmüş. 8 bit TN panel, düşük input lag modu gibi özellikleri varmış. Umarım sorunsuz bir ürün gönderirler. Kapalı kutu satmanın tek dezavantajı ürünün kontrol edilmemiş olması. Umarım sizinkinde de ölü piksel vs yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucker6

İyi satışlar hocam. Ben de dün amazondan sipariş verdim bundan. Okuduğuma göre epey kaliteli bir monitörmüş. 8 bit TN panel, düşük input lag modu gibi özellikleri varmış. Umarım sorunsuz bir ürün gönderirler. Kapalı kutu satmanın tek dezavantajı ürünün kontrol edilmemiş olması. Umarım sizinkinde de ölü piksel vs yoktur.

benden alaydın ya daha ucuza veriyorum hem.. normalde ekran kartı getiriyordum mining olayı çıktıktan sonra ekran kartları karaborsa oldu bende monitörlere yöneldim. yeni bir monitör daha aldım acer 144hz 27 gelir 1 haftaya ilan açarım onada.. bu monitör piyasadaki en iyi oyuncu monitörü f/p açısından için rahat olsun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • g-sync olsa tadından yenmezde ....
  • quote:

g-sync olsa tadından yenmezde ....

g-syn olunca fiyatı 100 150$ artıyor monitörün free-sync de aynı işi yapıyor ama nvdia kazık atmayı seviyor her zaman.
  • 100$ fazlaya - 100tl btc indirimi ile alırdım ben :D
  • quote:

100$ fazlaya - 100tl btc indirimi ile alırdım ben :D

ilanı koyduğum gün 1600 vereyim diyen oldu vermedim o zaman 1600 e satıp btcye atsaydım parayı şimdi 1800 liram vardı. son 4 günde 400$ arttı btc düşündüm ama dedim boşver btc nin sağı solu belli olmuyor o yüzden btc indirimi iptal
  • btc 21k ilan tarihinde satabilsen btc ile yürümüştün :D
  • quote:

btc 21k ilan tarihinde satabilsen btc ile yürümüştün :D

hissetmiştim hocam böyle olacağını neyseki zamanında yatırdık birşeyler allah bitcoini başımızdan eksik etmesin.
  • fiyat takip hayırlı satışlar kardeşim
  • AOC çok hoşuma gidiyor. Bende fiyatı takip ediyorum.
  • AOC'u sattım sadece acer kaldı bunuda satınca bir daha monitör satmayacağım çünkü her ikisindende zarardayım farklı ürünler getireceğim bundan böyle..
  • Bir skıncası yoksa kaça sattınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hopeless

Bir skıncası yoksa kaça sattınız?

1700
  • Hayırlı olsun. bende düşünüyordum ama bu aralar parayı denkleştiremedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.