Şimdi Ara

Sıfır Galaxy Ace mi ikinci el Iphone 3gs mi Sıfır Omnia II mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Huawei İdeos X5. O samsung ace klasında bi telefon hatta daha iyi üstüne üstün sıfırı 550TL. Düşünmeden al derim.

Sorduğuna gelirsek iphone alırsan ace alsaydım keşke dermisin bilmem ama ace alırsan iphone alsaydım diyebilirsin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 14 Temmuz 2011; 23:49:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

kesinlikle iphone almalisin hocam

bakalım birkaç tane var temiz bulabilirsem magazadan satan eleman olcak tabiki karta taksit imkanı saglayacak o zaman iphone düşünüyorum ama temiz bulamazsam galaxy ace favorim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Huawei İdeos X5. O samsung ace klasında bi telefon hatta daha iyi üstüne üstün sıfırı 550TL. Düşünmeden al derim.

Sorduğuna gelirsek iphone alırsan ace alsaydım keşke dermisin bilmem ama ace alırsan iphone alsaydım diyebilirsin bence

marka takıntım var teknolojide :) daha once basım agrıdıgı için cok yanaşmak istemiyorum samsung olsun 150 TL fazla olsun hem dokunmatigi cok akcıı hosuma gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VviperV

quote:

Huawei İdeos X5. O samsung ace klasında bi telefon hatta daha iyi üstüne üstün sıfırı 550TL. Düşünmeden al derim.

marka takıntım var teknolojide :) daha once basım agrıdıgı için cok yanaşmak istemiyorum samsung olsun 150 TL fazla olsun hem dokunmatigi cok akcıı hosuma gitti :)

Bence takıntını aşmaya çalış x5'i biraz araştır anabaşlığında kullananlara sor yorumlarına bak öyle karar ver. Eğer defy almasaydım kesinlikle alıcağım telefon x5 olurdu ki ace aklımın ucundan geçirmedim geçirmem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VviperV

quote:

Bence takıntını aşmaya çalış x5'i biraz araştır anabaşlığında kullananlara sor yorumlarına bak öyle karar ver. Eğer defy almasaydım kesinlikle alıcağım telefon x5 olurdu ki ace aklımın ucundan geçirmedim geçirmem

cok fazla öneri var o ideos x5 hakkında mediamarkt a yarın gittigimde onu da bir inceleyim o halde belki hosuma gider :) sonucta samsungu tercih etme sebebim android x5 de de var

• Şöyle ace ile x5 arasında bi kıyaslama yaparsak.
    Bi kere kafadan x5 ace'ten ucuz.
    Ace'in ekranı 3.5inc ve 320x480. X5'in 3.8inc 480x800 pixel ki bu tarz telefonlarda ekran büyüklüğü önemli bence mesaj yazarken vs rahatlık açısından.
    Ace'in ekran konusunda şöyle bi üstünlüğü var ekranı gorilla glass yani çizilmez dayanıklı bi ekran x5'in ise ekranı normal.
    Ace'in telefon hafızası 200MB x5'in 2 veya 4GB hangi modelinden alırsan.
    Ace'in işlemcisi ARM 11 800MHz ekran kartıda Adreno 200. X5'in işlemcisi scorpion 800Mhz ve flash desteği var ekran kartıda adreno 205.
    İkisininde kamerası 5MP ama samsung daha iyi çekiyodur.

Ace'in sadece ekranı gorilla glass ve kamerası daha iyi onun haricinde donanım olarak X5 daha üstün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 15 Temmuz 2011; 0:11:16 >
  • quote:

Şöyle ace ile x5 arasında bi kıyaslama yaparsak.
    Bi kere kafadan x5 ace'ten ucuz.
    Ace'in ekranı 3.5inc ve 320x480. X5'in 3.8inc 480x800 pixel ki bu tarz telefonlarda ekran büyüklüğü önemli bence mesaj yazarken vs rahatlık açısından.
    Ace'in ekran konusunda şöyle bi üstünlüğü var ekranı gorilla glass yani çizilmez dayanıklı bi ekran x5'in ise ekranı normal.
    Ace'in telefon hafızası 200MB x5'in 2 veya 4GB hangi modelinden alırsan.
    Ace'in işlemcisi ARM 11 800MHz ekran kartıda Adreno 200. X5'in işlemcisi scorpion 800Mhz ve flash desteği var ekran kartıda adreno 205.
    İkisininde kamerası 5MP ama samsung daha iyi çekiyodur.

Ace'in sadece ekranı gorilla glass ve kamerası daha iyi onun haricinde donanım olarak X5 daha üstün.

gorilla glass beni cezbeden o zaten , egerki su ace nin tel hafızası 2 veya 4 gb olsaydı iphone bile düşünmezdim ancak hafızası kısıtlı yani yanına 8gb de kart almak gerekiyor yani telefon geliyor bana 800 TL ye o yüzden 750-800 arası zaten temiz iphone 3gs ler ondan iphone daha yakınım , huwaei youtubedan inceledim ekranı daha büyük fakat dedigin gibi normal ekran , kamera hiç önemli deil kullanmıyorm nerdeyse ben hiç , ekranı ve markası samsung oldugu için samsung bir adım önde x5 o yüzden düşünmüyorum , 1 yıl sonra falan dokunmatigi hassasiyetini kaybederse cünkü bana kullanıcı hatası diyecekler ve garantiye almayacaklar

• Yani gorilla glass benide cezbediyoda x5 alırsan en fazla jelatinle kullanırsın ekranını. Ayrıca eğer telefon almak için acele etmiyosan 1 ay bekle derim motorola türkiye'de satışa başliycaktı temmuz ayında eğer başlarsa defy alabilirsin
  • suan elim kolum baglı kartı bekliyorum bankadan hala gelecek de gelecek gecen hafta cuma basvuru yaptık 1 hafta dediler herkese söz verdik ikinci el iphone görüşmesi için ortada kart yok öteki kartın da limiti yok o kadar bekliyoruz mecburen yani :) kart gelir gelmez almayı planlıyorum samsungun fiyatı 600lere bi düşse :/ 769 cok fazla
  • hocam iphone al bak keyfine ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

hocam iphone al bak keyfine ;)

bugün cevahire gitmişken teknosaya ugrayıp galaxy ace kullandım gerçekten hayran kaldım kredi kartım gelmiş olsa o an alacaktım ancak yanımda yoktu :) diger kartında limiti yok dolayısıyla askıda kaldı :) ancak sonra bizim buradaki teknosa da baska bir galaxy aceyi inceledim . Diger aceye göre menu geçişi yani menudeyken 2. sayfaya geçmek için kaydırırken hafif cok hafif takılma oluyodu digerini cok incelemiştim yoktu bunda vardı ikiside ace ikiside teknosa ancak biri beyaz biri siyah bunun farkı olacagını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.