Şimdi Ara

Sıfır Fiesta 1.25 Trend Egzoz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar.. 2014 eylül çıkışlı fiesta 1.25 trend aracım var araç daha bin km de sadece hafta sonları kullanıyorum kısa mesafe hafta içi hep yatıyor.Sorunum aracı aldığımdan beri egzoz'un hep bağırması bana sanki patlakmış gibi geliyor bu aracı kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum servise gitmem gerekiyormu yoksa bir sorun yokmu şimdiden tşkler...

• fiesta 1.25 2013 nisan cikisli aldigimdan beri bende de egzoz patlakmis gibi ses cikariyor servise gittigimde gosterecem bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gstmr

Slm arkadaşlar.. 2014 eylül çıkışlı fiesta 1.25 trend aracım var araç daha bin km de sadece hafta sonları kullanıyorum kısa mesafe hafta içi hep yatıyor.Sorunum aracı aldığımdan beri egzoz'un hep bağırması bana sanki patlakmış gibi geliyor bu aracı kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum servise gitmem gerekiyormu yoksa bir sorun yokmu şimdiden tşkler...

Bende de aynı araç var ama bana normal geldi..takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-baki

fiesta 1.25 2013 nisan cikisli aldigimdan beri bende de egzoz patlakmis gibi ses cikariyor servise gittigimde gosterecem bakalim
    servise gittinizmi
  • islerim yogun daha gidemedim randevu alip 2 haftaya gidecegim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.