Şimdi Ara

Sıfır E63 alacağım, ya da WM'li bir Samsung ya da HTC mi alayım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bugünlerde yeni bir telefon almam lazım; son bir yıldır kullandığım HTC'den aslında memnundum ama artık miadını dolduruyor telefon. Benim çok fazla fotoğraf, video vs multimedya uygulamalarla işim yok. Temelde mail fonksiyonlarının iyi olması (ama BB hariç), Wifi olması, stabil olması ve pil süresine bakıyorum. Normalde Nokia düşünmezdim ama istediğim özellikler artı pil süresi sebebiyle bu sefer Nokia olsun dedim ve HB'nin E63 kampanyası mantıklı geldi. F/p oranı olarak iyi gözüküyor. Forumdaki yorumların çoğunu okudum, E63 ok gibi. Sadece almadan son kez şu konudaki yorumlarınızı bekliyorum: Epeydir WM kullanıyorum, android hiç kullanmadım, şimdi symbiyanlı bir tele geçmiş oluyorum. Özellikle Samsung i900 I-II ile muadillerini ve HTC Tattoo ve 2. el muadillerini düşündüğünüzü zaman nasıl bir kıyaslama yapardınız?

Edit: Yoksa radikal bir iş yapıp 2. el uygun bir android mi alsam!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynameishakan -- 22 Ekim 2010; 17:37:55 >

• Arkadaşlar yanlış yere mi park ettik ne, kimseden ses seda yok.. Bugün E63'ü alıyorum, daha cevap yazmaya gerek yok.
  • ben kullanıyorum e63.

pil süresi kesinlikle en iyisi.

1500 mah lık batarya var ben günde 350 mesaj + 2 saat full webte parlaklık sonda takıldığım zaman 2.5 gün gidiyor. hiç web e girmeyip sadece mesajlaşmak 4 gün, sadece 6 saat web parlaklık en azda 3 gün civarı. hele günde 20-30 mesaj yazıp 1 saat web te gezinirseniz 6 günü bulur ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.