Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR GİBİ XS MAX ( TAKAS MÜMKÜN ) ******** Satın Al 29 Temmuz 2025 09:40 1 1 SIFIR GİBİ XS MAX ( TAKAS MÜMKÜN ) ******** XS MAX 64GB MODELİDİR...CİHAZ YURTİÇİDİR...(kamera camında ufak bi çizik var onun dışında sıfırıyla aynıdır..resmini ekledim..)TAMİR VE DEĞİŞEN PARÇA YOKTURPİL SAĞLIĞI 80 ...(orjinal pilidir...telefonu yoğun kullanmıyorum pili bana 2.5 3 gün gidiyor...normal kullanımda 1 günü rahat çıkarır...)EN TUTULAN ALTIN RENGİDİR EKRAN KORUYUCU VE KILIF YENİ ALINDITEK TELEFON VERİLECEK ---yine böyle yurtiçi çok temiz İPHONE 11 PRO MAX-12 VEYA ANDROİD CİHAZLARLA takas olabilir...alt üst fark çıkarsa konuşulur...!!!NAKİT : 12000 TL ----Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR GİBİ XS MAX ( TAKAS MÜMKÜN ) ******** GALAXY S8 TEMİZ >>>>>>>>>>> [SATILDI] GALAXY S10+ SIFIR AYARINDA (TR) TAKAS MÜMKÜN ******** LENOVO A10 KASA İYİ FİYAT !!!!!!!!