Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR AYARINDA ##MSI R7 250 2GB OC EDITION## Satın Al 5 Mayıs 2016 21:15 1 1 SIFIR AYARINDA ##MSI R7 250 2GB OC EDITION## Ürünü yaklaşık 2 ay önce aldım, kullanmak nasip olmadı.Şimdi yeni bilgisayar topluyorum,kartımı model yükseltmek için satıyorum. Garantisi hala devam etmektedir, izmit vatan computerdan alınmıştır. Kutu içeriği eksiksiz, sıfır ürünle aynı. Faturayı da kutunun içinde yolluyorum. Kart diğer R7 250 modelleri arasında en iyisi, fabrika çıkışlı overclocklu (hız aşırtmalı). Izmit/Sakarya/Istanbul elden satabilirim. Ciddi alıcılar özel mesaj atabilir, her gün giriyorum foruma. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 210 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 5 Mayıs 2018 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK XFX RX 570 4GB [SATILDI] SATILIK i5 6402p + Asus H110M
Satıldı, silinebilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK XFX RX 570 4GB [SATILDI] SATILIK i5 6402p + Asus H110M