Şimdi Ara

[SIFIR AYARINDA] CPU i5 6400 BORD FUJITSU RAM SAMSUNG 8GB DDR4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat konusunda 1000 tl düşünüyordum pazarlık ile 900 tl ye bırakmak istiyordum. Ancak direkt olarak 900 yazıyorum sizden ricam fiyat konusunda başka bir iyileştirme beklemeyiniz.Parça 2.el fiyatlarını EN UCUZ üzerinden yanlarında belirteceğim. En uygun fiyata bırakıyorum.

Arkadaşlar bilgisayar elime bir arkadaşım tarafından hediye olarak geldi ancak kendi kullandığım bilgisayar sistemi daha iyi olduğu için kullanmadım. Satmak istediğim parçalar:

1-)CPU i5 6400 && Fiyat:600 TL

2-)PSU Fujitsu marka boardu besleyecek bir PSU && Fiyat:Muadili yok ancak 100 tl civarında diyebilirim

3-)Fujitsu marka çok bir özelliği olmayan bir anakart. Ancak tabiki 3.0 usb ddr4 2133 mhz ram desteği falan var. Sadece üst segment anakartlar gibi değil. && Fiyat: Muadilini bulamadım ancak 200 TL civarında edebilecek bir board.

3-)RAM Samsung 8GB DDR4 2133MHZ marka resimlerden detaylı model numarasına bakabilirsiniz && Fiyat:100 TL

4-) Kasa içi kablolar.

5-)Bütün kasa içi bağlantı vidaları falan.

6-) Kasa dahil değildir.
    Kargo alıcı arkadasımıza aıttır.
    Sahibinden üzerinde get ilanı mevcuttur.
    Arkadaşlar HDD yi kendi bilgisayarımda kullanmakta olduğum için malesef satmıyorum. Parçaları tek tek satmıyorum çünkü sistemin kalan parçalarını satmam mümkün olmaz. GET isteyen olursa fiyat farkını karşılaması karşılığında açabilirim. CPU yu resim için söküp macununu sildim. Ancak almayı düşünen olursa kutulamadan önce macununu tekrardan sürüp gönderimi o şekilde yapacağım. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Mesaj yada yorum yazarsanız ek bilgiler için yardımcı olurum.

NOT:Referans isteyeceksiniz farkındayım ancak forumda referans edinecek kadar çok satış yapmadım malesef. Sahibinden üzerinde ilan var isteyen olursa ordan GET sistemi ile satış yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih.77 -- 12 Kasım 2019; 15:37:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.