Şimdi Ara

Sıfır Aracımı Bariyerlere Sürttüm Sizce Yetkili Serviste Mi Yaptırmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

boyasız göçük düzeltme ve rütuş ile yapılır gibi görünüyor.

benzer bir kaza yapmıştım civic ile, ben de sıfır almıştım aracımı. transitin kasasına sürttüm boydan boya. gitti dedim önce ama bezle falan silince göçmen göçük gördü

yaparım dedi boyasız. yaptırdım. satarken de rütuş var, boyasız kuru çekiç diyorlar onlar belli ediyor zaten ama çok dikkatli bakınca ve anlayan görüyor. normal vatandaş göremez bile.

değer kaybı da minimum olur böyle.

şahsen o çizikler için aracı boyatmazdım. acele etmeyin araştırın derim. Adanaya yolunuz düşerse en iyi dedikleri ustanın adresini de verebilirim.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]
  • O zaman son karar da yerkili servise vermiyorum, dışarda dosya açtırıp sanayide yaptıracağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    &amp;amp;amp;amp;quot;Benim için müzik uykularımdaki rüyalarım gibidir, sadece ben görürüm, hissederim, yaşarım, unuturum, hatırladıklarımı aktarırım, yorumlarım... bazı rüyalar da gerçek olur. müzik iyi yada kötüdür, bir tercih yapmak ise hayattır.&amp;amp;amp;amp;quot; Erkan Oğur...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.