Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (6334. sayfa)

5 sn
288.966
Cevap
4.621
Favori
47.021.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1053 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 63326333633463356336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lionscoach L kullanıcısına yanıt

    Sorun yaşadığınız araç neydi hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kişi memur olarak çalışıyoruz. eve ayda 10 bin tl nakit girdisi var. kira vermiyorum, herhangi bir borcum da yok. ağustos ayında çocuğum olacak. ayrıca 100 bin tl birikmiş param var. bir araba alıp 10 sene binmek istiyorum. şehir içi kullanım olacak. bagaj geniş olursa iyi olur. siz olsanız nasıl borca girip hangi arabayı hangi sebeplerden alırsınız.

  • Hangi açılardan kötü acaba detay verir misiniz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorwell

    Hangi açılardan kötü acaba detay verir misiniz?

    Ben bindim ve çok beğendim. Tiguan ile aynı formda zaten; içi çok geniş ve ferah. C5 suvun arka koltuğunun 3lü olması bence bir sıkıntı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmuhendis İ kullanıcısına yanıt
    2019 da doğuştan sıfır tiguan 1.5 tsi highline aldım,sağ ön çamurluk değişik,kaput ve sol arka kapı sök tak çıktı,araçta komple çift kat boyalı çıktı,araç rot ayarsızdı 50 km/h geçtiğin zaman deli gibi sağa çekme vardı,3 kere rot ayarına girdi düzelmedi,direksiyon kutusu hatalı çıktı,heryerinde aşırı işçilik hataları vardı,göğüsten devamlı tıkırtı sesi geliyordu,3000 km ye kadar 5 kere servis kaydı açıldı,illallah ettim sattım,araçta meşhur wolfsburg üretimi idi,en kötüsüde doğuş bu aracın arkasında hiç durmadı,normal dedi geçiştirdi
    PSA grubu araç olsaydı aracı kesin değiştirirlerdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionscoach -- 13 Mayıs 2021; 20:31:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tugi-uA

    2 kişi memur olarak çalışıyoruz. eve ayda 10 bin tl nakit girdisi var. kira vermiyorum, herhangi bir borcum da yok. ağustos ayında çocuğum olacak. ayrıca 100 bin tl birikmiş param var. bir araba alıp 10 sene binmek istiyorum. şehir içi kullanım olacak. bagaj geniş olursa iyi olur. siz olsanız nasıl borca girip hangi arabayı hangi sebeplerden alırsınız.

    Öncelikle rabbim sonuna erdirsin inş sağlıklı hayırlı bir evladınız olur soruya gelince Civic Eco elegance iyi olur bagajı da geniş LPG ile yakıt da ideal donanımda güzel ikinci eli de iyi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    He canım tabi öyledir

    Senin vagtroll olduğunu herkes biliyor burda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionscoach -- 13 Mayıs 2021; 20:43:55 >
  • Arkadaşlar eğer mercedes alamıyorsanız avrupa araçlarına bakıp durmayın direk kaçın. Toyota grubu alın yada honda. uzun süre teknik sıkıntılar yaşamadan kullanırsınız. Avrupa araçları kalbe, japon araçları mantığa hitap eder.
    Lolipop almıyorsunuz ki yok efendim orasını beğenmedim yok efendim görüntüsü eski vsvs araba alıyorsunuz A noktasından B noktasına kafanız rahat şekilde gidebilmek için. Ha ben kısa km kullanıyorum haftada bir kullanıyorum derseniz ozaman seçeneğiniz çok var gidip istediğiniz janjanlı aracı alabilirsiniz. ama şunu unutmayın mekaniği sağlam araçlar bahsettiğim markalardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt

    100.000 TL’ye araba kalmadı.


    Polo 300.000 TL oldu.


    200.000 TL eksiğin var. Yani 20 ay yemeden içmeden biriktir.


    2 sene eder. 2 sene sonra 300.000 TL’ye 2017 model Polo alabilirsin.


    2 sene sonra sıfır Polo 400.000 TL’yi geçer.


    Yani anlayacağın sen bi destek bulmadan 2 sene de çalışsan sıfır araba alamazsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canibeyaz

    Arkadaşlar eğer mercedes alamıyorsanız avrupa araçlarına bakıp durmayın direk kaçın. Toyota grubu alın yada honda. uzun süre teknik sıkıntılar yaşamadan kullanırsınız. Avrupa araçları kalbe, japon araçları mantığa hitap eder.
    Lolipop almıyorsunuz ki yok efendim orasını beğenmedim yok efendim görüntüsü eski vsvs araba alıyorsunuz A noktasından B noktasına kafanız rahat şekilde gidebilmek için. Ha ben kısa km kullanıyorum haftada bir kullanıyorum derseniz ozaman seçeneğiniz çok var gidip istediğiniz janjanlı aracı alabilirsiniz. ama şunu unutmayın mekaniği sağlam araçlar bahsettiğim markalardır.

    Doğru tesbit


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt

    Bu şartlar altında gerçekçi olmak gerekirse 2. el temiz kabul edilebilir bir rebault scenic önerebilirim. Biraz daha biraz daha borca girilecekse passat variant 2008 model sonrası alınabilir gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gnr

    2016'da sıfır manuel golf 65.000, sıfır passat 89.000 liradan başlıyordu.

    sıfır a3 sedan'lar 95.000 liraydı.

    benzinli manuel toyota corollaların sıfırları da 50-55 bin lira civarındaydı.

    sıfır bmw 3.18'ler 130.00 liraydı. hatta elde kalan 2015 yeni kasa sıfır a4 2.0'leri 145.000 liraya bırakıyorlardı.

    a3 sedan istememe rağmen, kredi çıkmadığı için 55.000 liraya sıfır otomatik benzinli corsa almıştım. şehir içi biraz fazla yemesi harici de memnun kalmıştım.

    o sene reno clio'lar 42.000 liradan 50.000 liraya çıktığında çok kişi isyan etmişti. '50 bin liraya clio mu olur. kimseye satamazsınız. bu fiyata alan kerizdir. enayidir. seve seve düşürecekler 40 bin liranın altına o fiyatları' diye.

    hatta 'ne olacak 100 bine teneke egea, clio mu satacaksınız? seve seve düşüreceksiniz fiyatları yarıya' diyenler bile vardı.

    teneke dedikleri clio'lar egea'lar 5 yılda 40-50 binlerden 150-200 binlere geldi. cayır cayırda satıyor. hatta en çok bu iki marka satıyor.


    bundan sonra, 20 sene önce, 10 sene önce, 5 sene önce ne olduysa aynısı olacak;

    '200 bine teneke clio mu, teneke egea mı satacaksınız? 500 bine passat mı olur? seve seve düşüreceksiniz o fiyatları' diyen birileri çıkacak.

    sonra 'ötv indirimini bekleyin. zaten ithal serbest bırakılacak. alsatçılar, galericiler iflas ediyor. seve seve düşecek o fiyatlar' denilecek.

    'almazsanız düşecek fiyatlar. sakın almayın nakit kraldır. ben 5 yıl bekledim. 5 yıl daha beklerim. tenekelerinize o paraları vermem.' diyenler internet ortamında onbinlerce kişilik 'araç almıyoruz kampanyalarına başlayacaklar.


    Asgari ücret 3 kat arttığında yerli üretim araba fiyatları da 'minimum' 3 kat artacaktır, bazı arkadaşlar inatla bunu anlamak istemiyor.

    asgari ücret nasıl 949 liradan 2.825 liraya geldiyse, iç ve dış etkenlerle önümüzdeki yıllarda asgari ücret 2.825 liradan 9.490 liraya gidecek.

    e clio da 150 binden 450 bine gidecek.

    '400-450 bine teneke clio mu, teneke egea mı satacaksınız? 1 milyona passat mı olur? seve seve düşüreceksiniz o fiyatları' diyen birileri çıkacak.

    sonra 'ötv indirimini bekleyin. sakın almayın. seve seve düşürecekler fiyatları. alan kerizdir. zaten ithal serbest bırakılacak. alsatçılar, galericiler iflas ediyor. seve seve düşecek o fiyatlar seve seve' denilecek.

    'almazsanız düşecek fiyatlar. sakın almayın nakit kraldır. ben 5 yıl bekledim. 5 yıl daha beklerim' diyenler internet ortamında onbinlerce kişilik 'araç almıyoruz kampanyalarına başlayacaklar.


    Nüfus artacak, genç nüfus artacak, arabaya olan talep artacak. belki hurda teşviği gelecek... birileri araba alıp, satmaya, binip gezmeye devam edecekler.

    burası türkiye. yok öyle...

    hadi hayırlı traşlar! :)



    Alıntıları Göster
    Geçen uganda da millet sosyal medyada araç almayın bekleyin nakitte kalan kraldır diye başlık açmışlar. Millet 4 5 ay araç almamış. Sonuç olarak araç üretici firmalar bedavaya araç vermeye başlamış. İşte alma aldırmanın gücü..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben sero -- 13 Mayıs 2021; 21:7:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt

    Hocam birikmiş tutarından ağustosta gelecek bebeğe kadar sizinle aynı durumdayim. Fakat benim halihazirda aracım vardı. Bizim için Manuel sorun olmadigindan biz sportage tercih ettik. Siz de benim gibi eşinizi manuel konusunda cesaretlendirirseniz seçenekleriniz artacaktır =) b suvlar küçük gelecektir. Biz neredeyse tüm bsuv lari incelemistik. Otomatik c suv bu paralara maalesef yok. Bütçe sınırı ve diğer kriterlerinize göre geriye c sedanlar kalıyor. Corolla, civic, scala ve megane'in giriş paketleri size uygun olacaktır. Bu araçlardan artık aklınıza yatani tercih edebilirsiniz.

    Not: Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coralla 1.33 -- 13 Mayıs 2021; 21:12:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Division Bell

    Erken bir tarihte kapanacaksa da o zaman yakin tarihte elimizde tek bir majör senaryo var, o da hazirandaki Nato zirvesinde Abd başkani Biden ile Erdoğan görüşmesi. İlk defa yüz yüze görüşücekler.

    Eğer anlaşırlarsa çok şey degişebilir.

    Alıntıları Göster

    Abi yemeyin su görüşme masalını. Dostu Trump ile yüz kere görüştü de ne oldu??? Biden açık açık türk düşmanı anlamaniz için baskılı tişört mü giysin???


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Coralla 1.33 C kullanıcısına yanıt
    Sportage da memnuniyet düzeyiniz nedir ? Gerçi o da bulunmaz olmuş artık ama bizim için de Manuel dert değil değerlendirebilirim...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar kazanıyorsun hocam? Mesaj başına mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keyn K kullanıcısına yanıt

    Almanyada liste fiyatindan satilmiyor, indirim arti cazip taksit sunuyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arac almadan once aracin gercek degerini anlayabilmek icin almanya sifir satis fiyatlarina baktim.bmw 3 serisi ve tiguan ekseninde yaptigim arastirma sonucunda; tiguanin bizim ulkede degerinden cok ucuza satildigi kanisina vardim.3 serisi ise degerinde satiliyordu.bu yontemle talep enflasyonuna bagli bir fiyat artisi mi yoksa yukselen doviz kuruna bagli bir fiyat artisi mi daha iyi anliyorsunuz.80% lik dilimdeki arac fiyatlari icin konusuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu dışı ama şuan 2021 passat elegance kullanıyorum şuan acil bi soru sormam gerek. Her şey elektronik Bu iç dikiz aynası ayarı için bir düğme var mı yoksa elimizle mi düzeltiyoruz? Elimle şöyle bi yoklayayim dedim sert hareket etmiyor elimde kalmasın? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *EKSeLaNS* -- 13 Mayıs 2021; 21:37:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Ben de beğendiğim için sordum hocam acaba hangi açılardan kötü merak ettim

  • 
Sayfa: önceki 63326333633463356336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.