< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bazıları ihtiyaca göre araba kavramını anlayamıyor. Avrupa'da bu oturmuş, en çok satan araç B segment hatta. Yahu ben eşime araba alıyorum donanımlı B'yi tercih ediyoruz C'ye. |
Yeniden FENERBAHÇE! ! !
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İnsanlarda bir harf takıntısı var b c d Leon zaten 208 den daha iyidir bunda anormal birşey yok ama ben tek çocuklu aile için 208 alırım Leon manuel almam . Kadın da kullanır rahat rahat park da eder tıp göreceli bence 208 güzel bir araba leondan daha dolu 2021 olmuş yıl hala b ye su para verilir mi diyorsunuz şanzıman dert değilse elbette Leon mantıklı .. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkür ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semsam -- 22 Ocak 2021; 12:56:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
valla adamlar bedavaya heryerde reklam yaptı. İnsta geçilmiyor yeni leon postlarından < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunun bir üst versiyonu manuel d sınıfı kullananlar neymiş araba çok konforluymuş kardeşim 200k üstü para veriyorsun debriyaja basıp vites atıyorsun ne konforundan bahsediyorsun araba dediğin hatchback olacaksa zaten arka diz mesafesi ,bagaj beklemeyeceksin ha peugeot bayilerinden nefret ediyorum ama bence 208 gt daha iyi bir seçenek. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ahaha 3-4 ay önce al-sat devri bitti dedim zipladiniz, noldu ? Al-sat devri bitti ! 3 ay önce fiyatlar düşecek dedim zipladiniz,noldu? 2008 otomatik,kamiq,Civic 240a alıcı buldu. Octavia ile ilgili bu fiyatlardan satamazlar dedim evet satamiyorlar indirim ve kredi kampanyası yapıyorlar. Neyin kafasını yaşıyorsun. Corolla fiyatları %80 ÖTV ye çektiğinde satamazlar dedim ki satamiyorlar flame x 260 teklif veriyolar daha da düşecekler ! Bak ekran görüntüsü atıyorum yeni c sınıfıni 230dan bekliyorlar yazmışsın noldu 230dan geldi hatta 1.0 manuel 210-220den giriş yapacak. Bu kapak yetmedi mi :) Yav biraz utanın utanin. 1 senedir diyosun benim bu sayfaya ilk mesajım Eylül ayında atıldı :) bu da sana ikinci kapak olsun :) yazık yahu çaresizce cirpiniyosunuz yalan dolanla tukurdugunuzu yaliyosunuz. Bir sürü insana 3 aydır artış algısıyla kandirdiniz. Yüzlerce mesajın var bu konuda noldu kapak oldu. Hala konusuyosun. İnsanda ar olmalı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semsam -- 22 Ocak 2021; 13:14:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu parodi mesaj mı gerçek mi ? Şu an ülkenin durumu bu gerçekten. 15000 € + KDV + ÖTV olan araçlara 35.000 € veriyorlar ha bir de pahalı bir kalite kontrol süreci var Not: Bir de enflasyona göre araç fiyat artışı pardon |