< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (7984. sayfa)

-
-
Bulunuyor... Ben Dogus'un kendi bayilerini arayip isim biraktim, ertesi hafta donus yaptilar... Ha direkt aradiginiz araci bulamayabilirsiniz ama denk geliyor... 1.5 motor daha az ihtimal, az sayida geliyor sanirim...
Diger konu; Vavacars'in fiyat dusurdugu yok, hayvan gibi pahali araclar... Emre Ozpeynircinin bahsettigi "matrah degismesini istemeyenler"in basinda Vavacars geliyordur eminim...
Ayrica yurtdisinda milletin markete manava gitmek icin aldigi 1.0 Polo'nun 0-100 muhabbetini de gordum ya, ne diyim bilemedim... Millet olarak nasil fakirlestiysek olay buna kadar gelmis... :]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 23 Ocak 2022; 22:43:51 > -
Adamın alım gücü yüksek benzin makul kalıyor sen o v4 motoru alsan burada sürebileceğimizi mi düşünüyorsun??? Onu kapiya ceker 1.00 clio sureriz havamız olur en fazla...
Bir de ben de suvcuk falan diyordum ama boyle diyenler genelde bu araçları hic kullanmayanlar olur( ha böyle yazdım ya kesin ikinci bir aracın vardır suv ya da yeni satmış çok kullanmışsindir ama kullanan kişi suv araca laf edemez...)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var mı bu sıralama için bir kaynak?
Dizel 3008 benzinli tiguan ve tucson’dan daha sessiz sayısal verilere göre.
Benzinli c5 aircross da bu saydıklarımın hepsinden sessiz. Benzinli 3008 de bu ayardadır tahminim.
Benim kaynağım: ADAC
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mardin vw troc highline 575k. Bir iki opsiyon vardı ama detay hatırlamıyorum.
Bir arkadaşım da bayon style ötv muafiyetli 225e aldı mersinden. Pazarlıksız 250 çekiyorlar, tüm markalarda aynı şey olmuş, muafiyetli alacak arkadaşlar düşmeyin.
-
Skoda superb comfort plus bayilerde bulunuyor mu dostlar
Ben de aynı şekilde passat almaya diye gidip tiguan aldım. Bunun haricinde aklım 2 araçta kaldı. İlki golf, belki vag grubunun en iyi arabası olabilir o sessizlik, konfor muazzam ama boyut benim için yeterli değildi. Diğeri superb, onun da boyutlar insani değil, hanım park ederken sıkıntı yaşardı. Bunlar haricinde piyasasını düşünmeyecek olsam c5 aircross bakardım.
Hakkaten tiguan life baz paket olarak satılı ca bomboş diyor arkadaşlar. Yana yakıla aranan business passatla aynı dolulukta, belli noktalarda birbirlerinden önde ve geride oldukları birkaç şey var. Tiguan life standart bir kullanıcı için yeterli dolulukta.
Aynı fiyatta rakiplerine göre boş biraz ( aktif fren, şerit takip ve vs yok) gerçi yeni qq geldi o daha boş yakında 4 koltuk 1 direksiyon c SUV görürüz artık
PSA'nın C SUV'ları derken hocam
PSA da 3 c SUV var GLX 3008 ve C5a
Bunların hacmi kamiqten küçük mü şimdi emin misiniz?
İlan sayılarında hafif azalma başladı. Sayı olarak zirveyi gördü denebilir sanki. Aynı anda vavacars teklifleri de yükselmiş. Ancak ilanlar halen duruyor
Tesla Türkiye ye geliyormuş, Tabi fiyatlar ne olur göreceğiz. 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rakipleri en azından kendi kendini koruyabiliyor tiguan ise onca paraya maalesef... avrupanında en boş tiguan life ı bizde :)
Ucuzdur. Elon amcaya bi telefon açarım. Bak kafamızı bozma, paraynan alırım teslayı Atiker tüp takarım karizma filan kalmaz derim. Oda tabi yapar gerekeni.
Bütçem bu pakete yetiyordu ama bunu görünce vazgeçtim. Bayi ek ücretle orijinal ekranın geleceğini söyledi.
Bu arada Design paketinin Türkiye'ye gelmediğini söylediler. Doğru mu emin olamadım. Denk gelen var mı?
-
Golf bulan olursa lütfen dönüş yapsın olur mu. Kaç bayiiye sordum yok diyorlar. Belki denk gelen olur.
Hangi pakedi arıyorsunuz. Otomatikler mart gibi gelecek diyorlardı benim de aradığım hiçbir bayide yok golf.
-
Otomotik life paket.
Konya Gökmen de vardı
Konya Gökmen de vardı
Yağcı Balıkesir dede style paket var 606 yazmış sahibinden e 50 km de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X