Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (6937. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 109 Misafir (11 Mobil) - 109 Masaüstü14 Mobil1 iOS
5 sn
392.459
Cevap
6.469
Favori
68.258.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1284 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 69356936693769386939
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deathrider13

Arkadaslar illa araba alacak olsanız.. ve kesinlikle ford olacak olsa.. bu düzenleme ile hangi fordu alırdınız.. focus puma ecoboost vs ?

Focus dışarıdan güzel ama donanım ve motor zayıf. Atmosferik motor olması lazım. Bagajı geniş.

Puma tipi de fena değil ama kararsızım. Donanım, yakıt ve vergide iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Öyle öylede işte bugün sordum yok girmiyor 335 dedi.Benim haricimde 1-2 kişi daha sordu cam tavanlı x pack indirimli verin diye yok dediler.Zaten elimizde araç yok diyorlar.Eylülde dönüş yapacağız adınızı alalım diyorlar.Kendide numarasını veriyor kesin arayın vs. Vision 231 , Dream 248 fiyat veriyorlar oda kesin değil diğer ay tam net fiyatları üzerinden görüşelim dediler.

Şu anda sınırda kalıp cazip olan bir araç EURTRY artarsa hemen üst dilime çıkıyor, 53 bin TL zamlanıyor.

Bu durumda firmalar araç ithal edebilir mi? Araç yoldayken fiyat değişir, cazip araç bir anda hiç satılamaz araç haline gelir.

Burada devletin "satılırsa cebime ÖTV girer, satılmazsa doviz ülkede kalır, cari açık azalır" yaklaşımı var. Genelde her işi böyle ikili tarzda düşünüyorlar ama derinliğine bakmıyorlar, karar alırken kimseye sormuyorlar.

Orijinalden alıntı: fluox

Skoda kamiq için 2 yerle görüştüm hiçbiri yok dedi, tarihte vermediler.Bence arabaları saklıyorlar.Başka açıklama bulamıyorum, satışlar çakılmışken ilk ÖTV indiriminden sonra piyasada araba kalmadı ne tesadüf ki ÖTV vuran arabalar yok.

700-800 binlik arabalar da yok bayilerde merak etmeyin. Daha gümrüğe gelmeden satılıyor araçlar.

hocam manuel olmasın o

Haziran ayında aramadığım bayi kalmadı. En az 20 tane bayi ile belki daha fazla görüştüm. 230 bin altına hiç biri düşmedi. Kendim aldım joy otomatik ordan biliyorum. Touch paket 80 lik dilimdeydi zaten hiç bir şekilde esnetmediler

bende puma düşünüyorum hayırlısı artık, fiyat alabildiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 14 Ağustos 2021; 21:39:17 >

Malesef hocam 2-3 ay bekleme süresi var ford da.

Orijinalden alıntı: bps

Arabalara yüklü paralar vermiyoruz. Yüklü parayı devlet vergi olarak alıyor.

Alıntıları Göster
    Sorunumuz devlet hükümet cart curtta değil insanımızda olduğunu anladığınız gün çözüm başlar. 20 bin aksesuarı devlet zorlamıyor. Fiyatlar düşünce "araba yok" dedirten devlet değil, devlet düşmanı olmak için bu kadar zorlamayın kendinizi. Ötv yarın %30 olsun Bi tane Honda bayi 30 40 bin aksesuarsız araç satmaz. Yada doğuş arabaları ülkeye sokmaz. Sorun önce insanda sonra devlet veyahut hükümet politikalarında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Haktan hakikatten yana bakın siz. "

• carlitoss kullanıcısına yanıt

Ya başkan sen demi :) Bunları anlamadınız herhalde bu dediğini yapsalar bile bunlar alışmış ... lığa %40 dan araç satsa 40-60 arasındaki parayı elden isteyecek , %60'dan satsa 60-80 arasını elden isteyecekler.Bir yolunu bulup bir pştluk yapacaklar kesin alışmışlarrrrrrrrrrrr.Suçlunun kim olduğunu revaçta olan araçlar için bayiiye giden kişi direk anlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Töbe töbe bak biri daha çıktı gene aynı muhabbet , kardeş devlette okumuş etmiş sınavlardan geçmiş yurtdışında yüksek lisans yapmış kallavi kamu görevlileri var.Bunlar aptal senin o bayiiler de konuştuğu ipe sapa gelmeyen satış temilcileri mi haklı ?

Kardeş arada 53 değil 3 bin tl bile olsa bunlar o paraya göz dikecek , salyaları aka aka gözlerini para bürümüş adam devletin düzenlemelerinin arkasını dolanarak para kazanmaya alışmış.

Gel madem öle özelden yaz bana gidelim senle tüm bayiileri gezelim ? La daha dün 1 bugün 2 ? Hemen başlamışlar utanmazlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

+

daha önce sordum, arkadaşlar yanıtladı fakat yine de kafama takıldı. Aşağıdaki soruların nesnel yanıtlandığı bir yer var mı? Katalog olur, bir yazı olur, araçların konfigürasyon listesi gibi birşey olur. Yani bu soruların cevaplarını müşteri temsilcilerinden başka nerden edinebiliriz?

1- tiguan life paket arka süspansiyonlar bağımsız mı?

2- tiguan life paket kavrama ıslak kavrama mıdır?

doğuştaki arkadaşlara bu soruyu ısrarla sormama rağmen ne birşey diyemediler. Servise sordular bu aracı alma arefesindeyim emin olmak istiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: yurtik

Puma. Ecoboostun tipini bi turli sevemiyorum. Haydi onu gectim bagajin yana acilmasi da dert

Alıntıları Göster

Bende puma bakıyorum , ama bütçe aştığından bayon a geçebilirim gibi

Orijinalden alıntı: cybercem

Merhaba,

daha önce sordum, arkadaşlar yanıtladı fakat yine de kafama takıldı. Aşağıdaki soruların nesnel yanıtlandığı bir yer var mı? Katalog olur, bir yazı olur, araçların konfigürasyon listesi gibi birşey olur. Yani bu soruların cevaplarını müşteri temsilcilerinden başka nerden edinebiliriz?

1- tiguan life paket arka süspansiyonlar bağımsız mı?

2- tiguan life paket kavrama ıslak kavrama mıdır?

doğuştaki arkadaşlara bu soruyu ısrarla sormama rağmen ne birşey diyemediler. Servise sordular bu aracı alma arefesindeyim emin olmak istiyorum.

1) evet arkalar bağımsız.

2) evet ıslak kavrama 7 ileri (DQ381)

2 aydır 1.3 TCE EDC Kullanıyorum. Civic ten geçtim. Atmosferikten geçince cidden farkı daha iyi anlıyor insan. Reno araçlara biraz önyargılıydım. Ama şu an çok memnunum. Özellikle de motor performansından

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.