Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (6104. sayfa)

5 sn
374.926
Cevap
6.301
Favori
64.875.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 61026103610461056106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de diyorum ki zaten sorgulatabiliyorsunuz parçalarını. Sorgulatınca onu akılda soru işareti kalmaz zaten.

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025
  • hirikus H kullanıcısına yanıt

St Her pakette var dedi ama araç gelmeden bişey demek zor. Torpido üstüne tablet tutucu diye bir bölüm yapmışlar. araç o şekilde tebletle sergileniyor du, demek bayii de olayın farkında ki oraya vurgu yapmak için böyle bir aksiyon aldılar.

Makul fiyattan makul özelliklerle gelirse satış yapar, en düşük paketi 80 lik dilimden girerse pek satılmaz diye düşünüyorum. Hatta c5x gelecekmiş yakın zamanda düşünürmüsünüz falan diyince, Türkiye de 1-2 meraklısı birde bayii müdürleri alır dedim o aracı. :)

Üzülerek söylüyorum ki c5x efsane bir araç olacak ama satış yapamayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili DH ahalisi Civic Hb turbo için yorumlarınız nedir? 0 km SUV, sedan olmaksızın üst donanımlı başka bir araç tavsiyesine de açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farmer Jax -- 14 Nisan 2021; 15:57:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

St Her pakette var dedi ama araç gelmeden bişey demek zor. Torpido üstüne tablet tutucu diye bir bölüm yapmışlar. araç o şekilde tebletle sergileniyor du, demek bayii de olayın farkında ki oraya vurgu yapmak için böyle bir aksiyon aldılar.

Makul fiyattan makul özelliklerle gelirse satış yapar, en düşük paketi 80 lik dilimden girerse pek satılmaz diye düşünüyorum. Hatta c5x gelecekmiş yakın zamanda düşünürmüsünüz falan diyince, Türkiye de 1-2 meraklısı birde bayii müdürleri alır dedim o aracı. :)

Üzülerek söylüyorum ki c5x efsane bir araç olacak ama satış yapamayacak.

Hocam mesaj attım size bir konuda...

• @raoul Beklentinize bağlı ama genel olarak öne çıkan özelliklerinden yola çıkarak:

Citroen C3:

Motor:

1.2 benzinli 83 hp, 118nm tork

+ entegre start/stop

Konfor:

+ süspansiyon

+ hız sabitleme/sınırlama, far-yağmur sensörü, led ön farlar, 4 cam oto.

• 15'' çelik kapak jant

+ ön kol dayama

Güvenlik:

+ 6 hava yastığı, yokuş kalkış, şerit ihlal uyarısı

Opel Corsa:

Motor:

1.2 benzinli 75 hp, 113 nm tork

+ entegre start/stop

Konfor:

+ hız sabitleme

• 15'' çelik kapak jant

-derisiz direksiyon, kol dayama yok, far-yağmur sensör yok

-halojen farlar, manuel arka camlar

Güvenlik:

+ 6 hava yastığı, yokuş kalkış

Fiat Egea:

Motor:

+ 1.3 mjet dizel 95 hp, 200 nm tork, düşük tüketim

+ entegre start/stop

Konfor:

+ön kol dayama, 4 cam oto.

• 15'' çelik kapak jant

-halojen farlar

-paket harici derisiz direksiyon/vites topuzu

-paket harici hız sabitlemesiz

-far-yağmur sensör yok

Güvenlik:

+ yokuş kalkış

-2 hava yastığı

Kia Rio:

Motor:

1.2 benzinli 84 hp, 121nm tork

Konfor:

+ hız sabitleme/sınırlama, far-yağmur sensörü, 4 cam oto.

• 15'' çelik kapak jant

Güvenlik:

+ 6 hava yastığı, yokuş kalkış

Hyundai i10 Elite:

Motor:

1.2 benzinli 84 hp, 121nm tork

Konfor:

+ ön kol dayama, 4 cam oto., far-yağmur sensörü, 8'' dokunmatik bilgi/eğlence ekranı

+ mercek tipi halojen, gündüz ledi, sis farı

-halojen ön far

• + 16'' alaşım jant

Güvenlik:

+ 6 hava yastığı, yokuş kalkış, arka park sensörü, geri görüş kamerası

Fiat Panda Cross:

Motor:

1.2 benzinli 69 hp, 102nm tork

Konfor:

+ entegre start/stop, dijital klima, sis farı, led gündüz farı

• 15'' çelik kapak jant

Güvenlik:

+ 6 hava yastığı, yokuş kalkış, arka park sensörü

++ sahibindende 0 km 140bin tl altına bulunabiliyor.

• rasmus61 kullanıcısına yanıt

Dün ben de test sürüşü yaptım, satış temsilcisinin verdiği bilgiler sizinkilerden farklı. Bu durum gerçekten skandal. Renkli head up display sadece shine ve shine bold paketlerinde olacak dediler. Otomatiğin %50'lik dilimde olma ihtimali yok gibi bir şey dediklerine göre. Ek olarak c5x 2022 sonunda anca gelir dediler, yani size denildiği gibi yakın zamanla alakası yok. :)

C4 için fiyat ne zaman belli olur sorusuna net cevap yok, araçlar ne zaman teslim edilir sorusuna net cevap yok, sırf yanmayacağı için kapora verdim de süreç gerçekten kötü yönetiliyor. İngilterede araçları insanların kapısına teslim ediyorlar, biz burada çile çekiyoruz. Coğrafya gerçekten kader.

• onlyone O kullanıcısına yanıt

higlinea kapora vermişler hocam. bendeki olay bu. bi arabaya talip olmayım en geç ertesi gün satılır. sahibinden de akşam sorduğum bi highlinea satışa hazır demişlerdi 1 hafta önce, sabahına adamın ilk işi yayından kaldırmak oldu. akşam düşünüp sabah dönemedim. talip olduğum ya satılmış oluyor ya ben arayana kadar yayından kalkıyor.

• huso kullanıcısına yanıt

Hocam verdiğiniz örnekler şu anın piyasasına göre oldukça yanlış. 2 hafta önce 2020 galeriden 0 km Civic Eco Executive aldım 269 bin TL'ye. Bir önceki aracım dizel Kadjar ve turbolu Fabia'ydı. Fabia turbolu 110 beygir gayet güzel bir araçtı fakat küçüktü, sığamadık, satmak durumunda kaldık. Ben de çok düşündüm Civic'le ilgili acaba araç gider mi tıkanır mı diye. Kesinlikle atmosferik araba konusunda abartıldığını ve biraz haksızlık edildiğini düşünüyorum sonuçta turbolardan önce de bu motorlar kullanılıyordu. Araçtan ben beklentimi fazlasıyla aldım ideal bir aile aracı. Burada bazı arkadaşların söyledikleri şu yönde doğru: ihtiyaçlar. Bu araba bu kadar satılıyorsa insanların ihtiyaçlarını optimum düzeyde karşıladığı içindir. bu arba alınmaz, çöp vb. kelimeleri kullanırken bu çerçeveden bakmak gerektiğini düşünüyorum.

Toyota mevzuuna gelince, sizin verdiğiniz 190 bin TL'lik Mart ayına özel baz donanım Corolla'ydı. 250-260 arası verilense Nisan ayı fiyatıya Elegance Eco Civic. Aralarında donanımsal olarak çok fark var. Benim aldığım araç Exe Eco Civic le denk modeli olan Flame Corolla karşılaştırılabilir ikisi de hemen hemen aynı fiyat. Biz de eşimle Civic ve Toyota arasında tercih yaptığımızda özellikle deri koltuk olması sebebiyle (arkada çocukların yeme içme olayından ötürü- yine bir ihtiyaç), arka koltukların daha geniş ve baş boşluğunun daha fazla (184 cm boyumla tavana değiyordu Corolla) ve ön konsol tasarımından dolayı Civic seçtik. Yoksa kardeş olmasalar bile kuzen olacak kadar yakın ve güvenilir iki araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pblcrltn -- 14 Nisan 2021; 16:27:17 >

Kur yükselmese tüm paketler 300 altında olacaktı :/ şahsi fikrim 300 üstü bu araçların satma ihtimali çok az

Özgün fransız tasarımlarını beğeniyorum, bu modelde de meşhur fransız kamburunu yapmışlar zaten. Full paket 1.2 pretech 155 (130 luk motorla arasında yatak-turbo-enjektör gibi ciddi farklar var) 330-335 civarlarında gelirse ciddi değerlendireceğim.

• Yakın zamanda golf fşyat alan oldumu acaba

aşağı yukarı aşağıdaki şekilde gelir c4 araçlar

1 ve 2. resimdeki arac

live manuel bu kur ile kesin %50 de live de otomatik yok

jant kapak, ekran renksiz, head up display yok , el freni manuel,

3 ve 4. resimdeki arac

feel manuel de %50 de olur

jant kapağımsı, ekran büyük, head up display yok , el freni elektrikli

feel otomatık %50 zor / peugeot 2008 active eat 8 %50 olursa bu araçta %50 kesin olur (2008 fiyatı ile çünkü)

Renkli head up display / gövde renki kapı kolu shine ile başliyor.

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

• Havalar biraz ısındı biraz da rodaj tamamlanıyor sanırım. İşten eve geldim yol açıktı tüketim değeri budur. Golf 8 manuel.

Fiyatlandırmasının 2008 fiyatlarına benzer olacağını düşünüyorum.

Baz donanımı aksesuar ayağıyla 250-60 gibi verirler sanırım. En üst modelse 330-40 dan aşağı olmaz .

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

2021 confortta hız sabitleme yok mu? önemli değilse zam olmasına rağmen alınabilir. diğer seçenekler mantıklı gelmedi. 220 bin olana girecekseniz başka seçenekler de düşünülebilir.

• Karma tüketim %30 şehir içi %60 şehir dışı %10 da köy yolu olmak üzere 100 km de 7.6 lt gösteriyor bilgisayar. Arada eşim kullanınca ne oluyor bilmem ama ben gayet tasarruflu kullanmaya özen gösteriyorum. :) 1300 km de şu anda rodaj dönemini tamamlıyorum. Çok daha düşük değerlere düşeceğini düşünmüyorum.

Bu arada bugün ilk bakıma gittim,unutmayın.

• Shelby_ kullanıcısına yanıt

Hepsi tamamda plastik kapak jant nedir ya SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025  Araçlar görücüye çıktıysa fiyatlandırma için mayısı beklemek nedir ??

Hadi bekledin bari araç donanımlarını açıkla sayın citroen

• xprofessorx X kullanıcısına yanıt

Hocam skandal bir durum yok, sadece lansman ve test araçları var geri kalanı süreç ile alakalı bu sebebten farklı bilgiler dolaşması normal. Bu kadar değişken şey varken bu piyasada/ülkede gri cevaplar normal. Herkes kendince yorumluyor. C5x lerin geliş konusunu yanlış hatırlıyor olabilirim adamın günahını almayalım. :)

• nyamure kullanıcısına yanıt

TSI motorlar cidden çok iyi. Bizde Polo aracımızı keyifle kullanıyoruz.

Dizelle benzinli aynı fiyat olsa bile yine benzinliyi seçerim

• Kimsenin umrunda olmayan bir araba var

Adı oktavvya Olan

Ne oldu bu araca

Alan eden var mı

Sırf oktavya satılsın diye golfleri a3 leri 480 e dayadılar 360 a millet oktavyaya zıplasın diye ?

Yanlışlıkla alan varsa da aldığını saklıyor gibi geliyor bana ?

Saklanmayacak gibi de degil hani.

380 e matrix ledli oktavya almak ??

• 
Sayfa: önceki 61026103610461056106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.