Valla hocam haklısınız az değil 50.000 o yüzden borç almak durumundayım ancak Seat ın ekrandaki carplay sorununu bile çözememesi biraz tereddüt ettirdi. Caplayı 1500₺ karşılığında açıyorlar ama parayı verseniz de açamıyorlar halen üzerinde çalışıyoruz diyorlar aracın arkasında durmuyor gibi. Diğer yandan her ne kadar göze hoş gelse de malzeme kalitesi vw kadar değil parçaların yerleşimlerine dikkatle bakınca anlarsınız ve bu da ilerde bol bol trim sesi demek. Sen kararını vermişsin zaten diyeceksiniz de tüm bunlara rağmen 50.000₺ fark ciddi soru işareti. Son olarak ateca 2021 tiguan 2020 model < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (5522. sayfa)

-
-
Maalesef, manueli %50 bile risk oldu. Bu arada şubatta 6.95 den 50 bin dolar bozdurup araç alan arkdaşım vardı. Biraz önce aradı çok pişman olmuş. 35 bin tl daha parası olacaktı araç almasaydı. Şimdi bir üst donanımını alabilirdi. Parası dövizde olanlar şu an çok sorun gözükmüyor. TL de bekleyenler için büyük risk var.
-
Şu makine 230 gelirmi acaba 😅quote:
Orijinalden alıntı: kaanozdemir46
Skoda 1.0 octaviaya 300 istemeye devam etsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce yazmış olabilirsiniz belki ama..Sıfırı 500 olup 400 e satamadığınız aracın markası modeli nedir.. -
Neden bu şekilde düşünüyorsunuz hocam? Açabilir misiniz? -
geçen hafta arkadaşıma aldık vision mds + multimedya (istenen 5.000 TL) + film cam (1.000 TL) + park sensörü (1.100 TL) + 7 yıl garanti + servis indirim çeki 195.000 TL olarak ödedi , Serviste sunulan ekstra 4.000 TL istenen Kormetal flame x jantını da 2.100 TL ye buldu, serviste de aynısı satıldığı için garanti dışı diye bir durum yok, nereden bilgilendiyseniz yanlış bilgilenmişsiniz, özetle 189.900 ün bile altına alındı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: atesokuMaalesef, manueli %50 bile risk oldu. Bu arada şubatta 6.95 den 50 bin dolar bozdurup araç alan arkdaşım vardı. Biraz önce aradı çok pişman olmuş. 35 bin tl daha parası olacaktı araç almasaydı. Şimdi bir üst donanımını alabilirdi. Parası dövizde olanlar şu an çok sorun gözükmüyor. TL de bekleyenler için büyük risk var.
Manuel her halukarda 50 ötv ile gelir . İlk parti zaten çok sınırlı miktarda geliyor. Sıkıntı yapmazlar.
VW bu tip akut kur artışlarında rakiplerine göre daha soğukkanlı davranıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence zam gelicek,300 den devam etmez 😃
Şu an bayiler inanılmaz yoğun. Çoğu telefonları açmıyor bile . açanlarda numara alıp dönüş yapmıyorlar . böyle bir yoğunluğu hiç görmemiştim.
Kur artışı vatandaşı tetikledi galiba
Şubattan sonra marttada yine sağlam bi rekor geliyor anlaşılan .hey Maşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 8 Mart 2021; 16:31:17 >
Kur 15-20 kuruş arttı
Zamlar gelmeden araç alın
Beklemeyin
Stand by yapmayın.
Sanki millet işine bisikletle gidiyor geliyor
Dede yadigarı renault 9 spring / broadway le hayatını idame ettiriyorda ?
Aman araç alın gazı nedir.
Euro 15 bile olsa millet artık kafayı çalıştırır eski aracına biner gecer.
Varsa kağnı / kızaklı köpek arabası / fayton kullanan ? onlar alsın tabi araba ihtiyaç !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 8 Mart 2021; 16:33:22 >
quote:
Orijinalden alıntı: EUSSifiri 500 bin ben 2.5 yasinda 20bin km’de hatasiz boyasiza 400 istiyorum kac yazayim:)
Alıntıları Göster395 yaz 390 a bırak hocam.
Peugeot 3008 1.6 Turbo için fiyat teklifi alan var mı?
2020 model 3.000 km'deki 3008'imi satışa çıkaracağım, sıfır fiyatına göre makul bir fiyat yazıp hızlıca elimden çıkarmak istiyorum.
-
Bazıları araç fiyatları ve kur artınca zil takıp oynayacak nerdeyse. Euro 9.5 iken kamiq 1.0 premium 230 binden satıldı.Arz,talep çözer bu işi.Talep olmazsa düşer fiyatlar.2021 de 20 bin satış hedefi olan Octavia 2 ayda 1500 satış yapabildi. Octavia için 2 yol var.Ya fiyatı düşer ya da yeni bir ara vergi dilimi gelir.
Özel değilse neden satıyorsunuz hocam ? Yakıt tüketimi çokmu fazla ?
180bin bandında otomatik sıfır araç bakıyorum ibiza 1.0 eco dsg sizce nasıl z? -
corolla hamlesinden sonra mart'ta rekor satış geleceği belliydi.
nereye kadar rekor satış gelecek, biyerde bu talep azalacak. işte o zaman toyota yaptığı hamlenin keyfini sürecek. adamlar 3 aylık stoğu 1 haftada sattılar.
skoda da lansman senesinde ayda 700 tane octavia sattım diye övünsün :)
golf baz paket dsg'nin 300bine alıcı bulabileceğine gerçekten inan var mı ? alıcı bulmaktan kastım octavia gibi ayda 700 tane satmak değil :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: hirikus395 yaz 390 a bırak hocam.
Alıntıları GösterO fiyat bandinda zaten 390’a alacak adam teklif ediyor hocam:)
C3 aircross inceleyebilirsiniz, baska araçların bos modellerini alacağınıza 220 bin civarına dolu bir araç alabilirsiniz. 1.2 130 hp motoru cok iyi, eat6 sanzumanıda sorunsuz bir şanzuman. Ecosport gibi cok fazla yakmiyor, tipide onun gibi bicimsiz değil. Buradaki yorumlara göre hareket etmektense gezin içlerine bir oturun hangisi içinize sinerse onu alın. Burada marka fanatiğide çok fazla var maalesef, sizi yanıltmasınlar.
Skoda veya seat a yönelirsenizde dsg olayını iyi araştırın ve ona göre bilerek alın. Ben riske girmem dersenizde uzak durmanızı tavsiye ederim. Şu yıldan sonra sorunsuz, yada ıslak kavramalar sorunsuz diyenlere inanmayın tamamen şans işi, sonra üzülmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForYouM -- 8 Mart 2021; 17:0:19 >
quote:
Orijinalden alıntı: hirikusÖzel değilse neden satıyorsunuz hocam ? Yakıt tüketimi çokmu fazla ?
Daha uygun fiyatlı bir araç alıp cebimde kalan parayla yatırım yapacağım hocam
Tüketimiyle alakalı bir sıkıntım yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ö.K.2020 BMW 116d sport line 397 bine alındı
metalik renk,2 bölge klima,elektrikli hafızalı sürücü koltuğu dahil.
Hocam bunda dijital gosterge yok degil mi?.. Bir de renk ve bayii ismi paylasabilir misiniz?..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X