Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (4818. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 73 Misafir (18 Mobil) - 60 Masaüstü25 Mobil2 iOS2 Android
5 sn
289.141
Cevap
4.624
Favori
47.044.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1053 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 48164817481848194820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet sabır

    Oo bu foruma helal olsun. Ilk kez ortak bir tepki ile galerici tokatladı bu grup. Peugeot genel müdürü bence birsey yapacaktır. Emre özpeynirci de yazdığına göre ciddiye alırlar. He ne yapabilir o ayrı. Olan bu kuzeyli otomotive oldu, rezil oldu ilani kaldirdi apar topar. Ona araç satan satis temsilcisi şuting arkadaşlar 😀😀😀

    st'ye hiçbişey olmaz. herşey danışıklı dövüş.


    3-5 tane araç getirip "YOK SATTI" algısı yaratmaya çalışıyolar ki sonraki partileri çatır çatır yüksek fiyattan satabilsinler.


    sırf bu kan emicilere inat piyasa normalleşene kadar araç almıcam. euro 10küsürden 9a düşmüş. hala algı peşindeler.

  • su fiyata kamiq var mi diyorsun hemen cevap pejo var daha dolu..polo soruyorsun pejo var ne sorarsan pejoya dönüyo is..sayin pejonun paralı askerleri lütfen çok abartmayın çok belli oluyor amacınız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de lansmana ozel fiyat demısler :) Artık gunumuz turkıyesınde bunun karsılıgı galerıcılere ozel fıyat :)

  • Elektrikli cupra geliyormuş şubat ortasında

  • 308 allure sport cam tavan 230.300 (MTV ve ruhsat hariç)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 230 ve altına manuel Leon gelecekmiş..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eruslu E kullanıcısına yanıt

    Aldınız mi? Fahiş fiyat isteyen bir kaç bayi dışında bulamadım ben aracı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Cupra gerçekten hoş araçlar üretecek gibi duruyor. Bizim ülkede tutacağı da şüphesiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt

    Devlet tek bir hamle ile bunların alayının defterini dürebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafzafer2 -- 20 Ocak 2021; 17:14:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 208 in gt donaniminda bi koltuk isitma da olmasi lazimdi eksi bir sey.O fiyatta b segmentide olsa girtlak dolu olmali.Malzeme kalitesi olarakta bir polo olmadigi acikca goruluyor incelemelerden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 20 Ocak 2021; 17:21:22 >
  • Kimsenin keyfi zevki tartışılmaz ama sonradan kimsenin pişman olmasını istemem, son 3 gündür bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapılan 208 konusunda alım yapmayı düşünen arkadaşlar bence dikkatli davransın, aracın yaşam ve kullanım alanları göz önüne alındığında bir aile aracı olmaktan uzak ( yakışıklı ve üst paketinde donanımlı bir araç kabul ediyorum) bagaj 265 lt ( tamir kiti ile 311 lt olduğu söyleniyor),arkadaki sert plastik kapı kalitesi önde de devam etmekte , arka oturma alanı a sınıfından hallice, açıklanan fiyatlar doğrultusunda gt üst donanım 230 bin tl. Rakiplerine gelirsek clio 5 rs line bagaj 390 lt ( c segment hatchback sınıfında) arka oturma alanı diz mesafesi daha iyi , arkadaki sert plastik dokusu önde devam etmiyor kapı ve panellerin çoğu yumuşak doku, keza polo da 365 lt bagaj ve içeride aynı kalite sunumlara sahip , bunları anlatmamın sebebi almayı düşünen arkadaşlar muhakkak diğer araçlarıda canlı olarak görsünler çünkü eğer bu aracı bir aile aracı olarak kullanmayı düşünüyorsanız sunduğu kısıtlı bagaj ve dar oturum alanı sonrasında pişmanlık yaşayabilirsiniz, ve bu konu genel bir kullanıcı problemi olarak algılanırsa bu araç 2. el de sıkıntı yaşatabilir. ( türkiyede bu zor belki ama dediğim kriterler doğrultusunda fikrim bu ) Kısaca bence bu araç gençlerin yada bekar kullanıcı gibi hacim alan ihtiyacı konusunda pek seçici olamayan kişiler için daha uygun olabilir , sonrasında pişman olmamak için lütfen burada ki yorumlardan ziyade ihtiyacınıza göre karar verip muadillerini fiziki olarak test etmeden aceleci davranmayın çünkü malesef b sınıfı araçlara 200 250 bin tl arası bir rakam ödemek zorundayız .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni golfun de sarı sitede ilanları var. Onları da şikayet etmek gerek. Ama direk Almanya vw e edilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 208de corsa ultimate gibi hüsran olur corsa ultimatelere saldırdılar 220den alıp 280 üstüne satmak için hepsi bekliyor 220-260 arası ilanlarda. 208 in sonu da benzer olur. B sınıf araçların yola basması ile C sınıfların yola basması çok farklı direklerinden kule başları şaseleri vs otobana çıkınca araçtan anlayanlar ne demek istediğimi anlıyorlardır. İstediği kadar donanımlı olsun B sınıf araçlar şu balon piyasada bile 200 üstü yeteri talep görmeyecektir. Ultimate gibi 208 gtde 1-2 aya rahat bulunur.

  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2020-model-otomatik-208-gtline-essiz-olmak-isteyenler-icin-896482159/detay


    Farklı araç fotosu kullansak ilanımız askıya alınır yayınlanmaz. Bunu yayınlamışlar, şikayet ettim.


    Not düşelim fiyat 260 bin.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Madida

    208de corsa ultimate gibi hüsran olur corsa ultimatelere saldırdılar 220den alıp 280 üstüne satmak için hepsi bekliyor 220-260 arası ilanlarda. 208 in sonu da benzer olur. B sınıf araçların yola basması ile C sınıfların yola basması çok farklı direklerinden kule başları şaseleri vs otobana çıkınca araçtan anlayanlar ne demek istediğimi anlıyorlardır. İstediği kadar donanımlı olsun B sınıf araçlar şu balon piyasada bile 200 üstü yeteri talep görmeyecektir. Ultimate gibi 208 gtde 1-2 aya rahat bulunur.

    aynen öyle sonuna kadar katılıyorum.


    yeni yetmeler b sınıfı ile c sınıfının farkının sadece hacim olduğunu veya malzeme kalitesi olduğunu sanıyorlar.


    donanımları kıyaslayarak fiyat belirliyorlar.


    b sınıfı araç ile c sınıfı araç; sürüş dinamikleri olsun,konfor olsun,güvenlik olsun hiçbir kategoride kıyas dahi yapılamaz.





  • JackWondo kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam tarraco da şubat sonu gibi geliyormuş

  • Peugeot gibi yerlerden araba değil 2 kg elma alınmaz. Bir lansmanı bile doğru düzgün yapamıyorlar 21 inde satışa çıkacak deniyor fiyat veremiyoruz diyorlar sonra galeride ilanlar çıkıyor 40-50 bin yukarısına sonra bir anda bayiler diyorki araçlar satıldı : ) hani 21 inde satışa çıkacaktı devamlı ağız değiştiriyorlar. Muflis hacı bakkal gibi.

  • Samiak02 S kullanıcısına yanıt

    Çok haklısın kendilerini rezil ediyorlar sadece 20 mesajın 15 i pejonun satılmıcak modelleri pazarlama mesajındalar bu milleti ahmak sanıyorlar bu ara bıraktılar C3 aircross yok satıyor bulamadım 308 270 dediler 260 a alamadım şu fiyata edemedim muhabbettini bıraktılar sıra geldi 208 e bu kadar dar içi küçük aracı bayadır binmemiştim bide öve öve Bmw yaptılar resmen:) buraya bakıp ilk defa giren insanların hakkına girmeyin.Reklam algı yaratmaya çalışıyorsunuz biraz adam olunda 2008 1.2 otomatik modelini pazarlayın 230 a.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkeril

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2020-model-otomatik-208-gtline-essiz-olmak-isteyenler-icin-896482159/detay


    Farklı araç fotosu kullansak ilanımız askıya alınır yayınlanmaz. Bunu yayınlamışlar, şikayet ettim.


    Not düşelim fiyat 260 bin.


    Bir firma böyle rezilmi yönetilir.2008 in aynısını yapıyorlar.Şimdi bayiden fiyat istesen 250 civarı veriyorlar.Bu adamda 10 bin tl karla hayır işi yapacak hali yok.





  • 
Sayfa: önceki 48164817481848194820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.