Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (4101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: djebelli , djebelli , Katre. , gkhn1903 , gkhn1903 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 164 Misafir (87 Mobil) - 80 Masaüstü89 Mobil1 iOS
5 sn
388.493
Cevap
6.448
Favori
67.368.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1274 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 40994100410141024103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amerika’da refah ve zenginlik var, mesafeler birbirine uzak oldugu ve benzin ucuz oldugu icin genelde 2,5 litre ve üstü motorlu araç satılıyor. Sonuçta aynı markalar orada da satılıyor ama daha büyük hacimli motor kullanıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: o1yasin

Arkadaslar Golf 7 dsg 122hp highline dan sonra, sifir honda civic lpg yada 308 1.2 pure tech eat8 alinir mı?
    Honda hantal gelirmi atmosferik oldugu icin. 308 kafama yatiyo fakat. Honda da koltuk isitma acilir sunroof ve sedan olmasi ilgimi ceken yanlari. Fan boy degilim fakat golften fersah fersah memnunum. Daha once 2015 leonum vardi. Turbo ve torka alistim. Görüşleriniz neler olur. Özellikle Golften 308 veya civice geçenler var mı?. Bu arada bi ihtimal 2008 otomatik alabilirim.

Hocam ben civic executive kullanıyorum, samimi olayım performans beklentin varsa ani kalkışlar vs. araç seni üzer. 100 liralık gaz atıyorum şehiriçi 350 km gidiyor. Ben zaten gazlamayı sevmem, aile babasıyım artık, geniş gemi gibi araç. 308 genç arabası hele ki alluresport ise. Bekar olsam gider corsa 1.2 ultimate alırdım, evliyim civic aldım :) Ama civic gerçekten dolu ve 2.el gücünü söylememe gerek yok sanırım.

• bi fikir alıyım arkadaşlar.

250 bin chr flame hybrid 1.8

310 bin 3008 yeni kasa 1.2 active prime

hangisi tercih sizce? Ciddi anlamda arada kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercantas12 -- 7 Aralık 2020; 18:7:12 >

Merhabai aynı araçtan almayı düşünüyorum, hangi bayiden aldınız acaba?

Orijinalden alıntı: o1yasin

Arkadaslar Golf 7 dsg 122hp highline dan sonra, sifir honda civic lpg yada 308 1.2 pure tech eat8 alinir mı?
    Honda hantal gelirmi atmosferik oldugu icin. 308 kafama yatiyo fakat. Honda da koltuk isitma acilir sunroof ve sedan olmasi ilgimi ceken yanlari. Fan boy degilim fakat golften fersah fersah memnunum. Daha once 2015 leonum vardi. Turbo ve torka alistim. Görüşleriniz neler olur. Özellikle Golften 308 veya civice geçenler var mı?. Bu arada bi ihtimal 2008 otomatik alabilirim.

Sedan ve sunroof lu 1.5 180 lik Civic sizin ilacınız o zaman. Sonuçta 308 e de LPG takamayacaksınız.

Egea 1.3 veya 1.6 dizel için fiyat alan oldu mu? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

turbo ve torklu arabadan honda civic gecersen alışıncaya kadar epey zorluk yasarsın...özellikle trafik ışıklarında kalkarken yanından geçen arabaları saymak zorunda kalırsın...böyle takıntın yoksa sen bilirsin

Orijinalden alıntı: bps

Mazda’nın kalitesi konusunda herkes hemfikir. Ancak Türkiye’deki durumu farklı. Sözgelimi firma iki senedir 3 serisi getirmiyor. Çok az çeşit var. Adeta satmak istemiyorlar. Yaygınlaşmayınca ikinci eli zayıf kalıyor. Maalesef ülkemizde araba alanların en çok dikkat ettiği husus arabanın ikinci eldeki durumu.

Alıntıları Göster
    Mazdanın yaşadığı problem şu diğer markalar da yaşıyordur,

Mazda’larda yaşanan ecall sorunu yüzünden Barcelona’ya kadar gelen araçların; yerli sim kart kullanılmasındaki diretme yüzünden, Avrupa’daki çeşitli ülkelere kaydırıldığını söyledi. Türkiye’nin de içinde bulunduğu Avrupa pazarı için üretilen Mazda’ların diğer operatörlerin kullandığı sim kartlarında sorun olmadığı yalnız, Türkiye’ye girişde kullanılması şart olan yerli sim kart dayatması yüzünden, homologasyon alınmadığından gelmediğini izah etti.

Ecall= araç şarampole yuvarlansa yada takla atsa sürücü ağır yaralansa bayılsa ,otomatik olarak 112yi arıyor. Yahu adamlar harika bir mükemmel birşey icat etmiş biz engel çıkartıyoruz. Neden? Simkart yabancı operatör olamaz diye ithalata izin vermiyoruz. Araca gömülü böyle geliyor fabrikadan. Yerli sim kart ve Türkiye’de çağrı merkezi kurulması şartı koşmuşuz ondan Ecall probleminden teknolojik araç gelemiyor

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt

bir bayi aradım ama açan olmadı yarın deneyceğim

2015 BMW 116d M Plus
  • Bugün bir araç için bir bayiyi aradım. Takasa araç var diyince 2.ele yönlendirdi. 2017 model aracıma 208 dedi.

Daha sonra firmanın internet sitesinde bu çakalların benim aracın birebir aynısının 2015 modelini 260 bine satmaya çalıştıklarını farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 7 Aralık 2020; 18:29:4 >

Orijinalden alıntı: ercantas12

bi fikir alıyım arkadaşlar.

Gönül rahatlığı ile Japon Toyota’yı tavsiye ediyorum hem de 60 bin tl cepte kalıyor.

Kaizen felsefesiyle üretim yapan. Can güvenliği icin güvenebileceginiz, servisleri kurumsal, düzgün çalışan Toyota en iyi tercih. Ailenizi, çocuğunuzu, gönül rahatlığı ile Toyotaya bindirebilirsiniz.Toyota araç yağını ve suyunu eksik etmedikten sonra 1 milyon km yol yapacak derecede kaliteli efsane motorlar üretiyor. Para verip birşey alıyorsanız en kalitelisini almak lazım. İkinci el değeri yüksek, ikinci elde peynir ekmeık gibi satılıyor Toyota

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 7 Aralık 2020; 18:24:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hirikus

Bugün bir araç için bir bayiyi aradım. Takasa araç var diyince 2.ele yönlendirdi. 2017 model aracıma 208 dedi.

Daha sonra firmanın internet sitesinde bu çakalların benim aracın birebir aynısının 2015 modelini 260 bine satmaya çalıştıklarını farkettim.

Şu sizde olan 2015 i bana 160 a verirseniz bende 208 e takasa veririm deyip sövmüş kadar olsaymışsınız gevşeklere 

bir hata olmasin hocam en dusuk 390 lar konusuluyordu.

inşallah bende araç alacağım bakalım ne verecekler düşük verirse almam. yüksek fiyat verirlerse benim araca ne ala o zaman sıfırı aracı alır çıkarım

Orijinalden alıntı: bps

Adaptif mercekli led far opsiyonu var.

Alıntıları Göster

O zaman da C-Suv fiyatına geliyor.

C-HB almanın mantığı benim açımdan hem C-Suv'ler kadar kaliteli olmaları, hem ağırlık merkezinin yere daha yakın oluşu, rüzgar sürtünmesinin düşük oluşu, fiyat olarak 1/3 daha uygun olmaları.

Hocam çıldırmamak elde değil. Resmen dolandırmaya çalıştılar.

Orijinalden alıntı: erhan63

inşallah bende araç alacağım bakalım ne verecekler düşük verirse almam. yüksek fiyat verirlerse benim araca ne ala o zaman sıfırı aracı alır çıkarım

Hocam düşük verse hadi tamam zaten bunu göze alarak arıyorum ama araca pert fiyatı vermek nedir ya

Orijinalden alıntı: ercantas12

bi fikir alıyım arkadaşlar.

310 bin yeni kasa fiyatı çok uygun vermişler.Kampanya mı var.Eskisini o fiyattan vermiyorlardı.

Ben 3008 derim.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.