Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19621. sayfa)

20 Kayıtlı Üye (9 Mobil) ve 139 Misafir (28 Mobil) - 122 Masaüstü37 Mobil4 iOS1 Android
5 sn
392.539
Cevap
6.469
Favori
68.271.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1285 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Aman hocam ne yaptın. Psa hakkındaki sorunları buraya taşımayın, fanları kabul etmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Nissan X-trail kardeşi qq gibi makyajı azda olsa yemiş görünen. Aldığım duyuma göre yeni nesil epower teknolojisi ile şubat 2026’da yeniden ülkemizde satışta olması bekleniyormuş, sizce nasıl olmuş ayrıca ekran görüntüsünü tercüme ettirdim 20” lastiklerle geliyormuş..

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt
    Mevcut kasası çok daha yakışıklı, ön kısmı bozmuşlar.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş ne saçma konuşuyosun ya. Bütün mesele mobilite olsaydı gidip doblo alırdım, ya da ondan hallice olan jazz alırdım, sen de caz yapmazdın bu sayede. Biraz kalite bir arabaya paran yok ya da var ama pintisin ya da arabadan anlamıyorsun bilemiyorum.

tiggo 7 pro max mi bu :D

e power sıkıntı. çözmüşlerdir umarım

• mühendis26 M kullanıcısına yanıt
    Taigo’nun fiyatı çok iyi. Ev alıcam diye kendimi zorla tutuyorum. Muhtelemen ilkbahar-yaz gibi ev alıp taigo parası biriktirniş olurum ama tren de kaçmış olur. Hanıma alıcam küçük olsun yeterli ona ama olmuşken taigo olsa iyi olurdu

Valla 2020/2021 de adamlar piyasa epower diye girdi belli bir kesim bir arabada iki ayrı motor olmaz dedi araca soğuk baktılar ama şimdi phev teknolojisi ile neredeyse tüm markalar çift motor üretim yapıyor ama ne hikmetse herkes öve öve bitiremiyor şöyle rahat böyle iyi diye bence aradaki tek fark fiş priz olayı . Sanırım 3.nesil epower motorundalar ve devam ediyorar üretmeye zaten Japon araçları normalde ülkemizde kafalarda daha sorunsuz güvenilir diye yer etmişti.

Orijinalden alıntı: beyinsis

Ya arkadaş ne saçma konuşuyosun ya. Bütün mesele mobilite olsaydı gidip doblo alırdım, ya da ondan hallice olan jazz alırdım, sen de caz yapmazdın bu sayede. Biraz kalite bir arabaya paran yok ya da var ama pintisin ya da arabadan anlamıyorsun bilemiyorum.

doğrudur sizin geçenlerde dediğiniz gibi "ülkenin durumu iyi gelirlerimiz arttı" diyemiyorum.

başka bir ülkede yaşayıp buradakiler hakkında konuşmak kolay tabi size. ( ülkenin durumu iyi gelirlerimiz arttı diyebiliyorsanız başka bir ülkedesinizdir diye fikir yürüttüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Ekim 2025; 21:22:40 >

Tesla hepsini tokatlamış.
    Sekizsilindiryoutube
    6 Araçlık Büyük Menzil Testi | Togg T10F, T10X, Tesla Model Y SR, LR, Kia EV3 LR, Hyundai Ioniq 6
    https://youtu.be/O6DXuZvvzSY?si=kqHaW0hWmHntu1BJ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• werneke W kullanıcısına yanıt

tabiiki değildir maddi gücü olana zaten hayatta hiç bir sorun yok.

ama burada "maybach ın hangi paketini alayım" diye soru soran pek görmedim.( tabi paketi varsa :) )

burdaki insanların geneli de kıt kanaat bir sıfır araba parası oluşturabilen insanlar gözlemlediğim kadarı ile.

ve bu kategorideki insanlar için bence f/p oranı daha önemli olmalı.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Ekim 2025; 21:23:8 >

Orijinalden alıntı: sebinkaanhisar

Arkadaşlar Nissan X-trail kardeşi qq gibi makyajı azda olsa yemiş görünen. Aldığım duyuma göre yeni nesil epower teknolojisi ile şubat 2026’da yeniden ülkemizde satışta olması bekleniyormuş, sizce nasıl olmuş ayrıca ekran görüntüsünü tercüme ettirdim 20” lastiklerle geliyormuş..

1.359.000 TL ye denk geliyor ful paket 4 çeker satış fiyatı Japonya’da sizce ülkemizde tahmini satış rakamı ne olur arkadaşlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebinkaanhisar -- 25 Ekim 2025; 21:23:48 >

• sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt

4

şirket aracı olarak 2024 model epower xtrail tercih ettik geçen yıl. 9 aracın 6 tanesi 2. kez aynı arızayı verdi. ikinci arızalardan sonra araçlar 2024 1,5 xtrail ile değiştirildi. ama arabanın hakkını yiyemem, verdiği arızalar dışında her yönüyle güzel araçtı.

Ne alakası var maybach ile ? Niye uç örnek veriyorsunuz ki

Kullanıcı yolda gidişini , konforunu , yalıtımını , direksiyon netliğini daha iyi bulduğu için atıyorum avensis yerine accord yerine A4 tercih etmiştir

maybach gibi bir örneğe gerek yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 25 Ekim 2025; 21:29:40 >

son zamanlarda c segment için bile tavsiye isteyen zor çıkyor ,onu belirtmek istedim başkaca bir niyetim yoktu.

tesla ve elektrikliler ve psa kampanyaları olmasa b-bsuv segmenti forumu oldu burası son 1 yıldır.

y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Ekim 2025; 21:33:1 >

Nasıl hocam tiggo 7 :)

Düşerse alınır gibi dimi

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.