Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19016. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 81 Misafir (20 Mobil) - 68 Masaüstü24 Mobil1 iOS
5 sn
381.285
Cevap
6.374
Favori
65.963.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1266 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Bugün opel-citroen-peugeot bayisine gittim. Hiç birinde fiyat yoktu. Yarın belli olacakmış fiyatlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni aracımla bugün uzun yolda ilk defa ACC denemek nasip oldu, teknolojiye güvenmeli miyim ikilemi yaşıyordum. Bundan sonra bütçe elverdikçe arayacağım ilk donanım ACC olacak. İnanılmaz konforu arttırıyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 31 Ağustos 2025; 20:21:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar
    Buradan tavsiye verenler için teşekkür ederim kısa bir inceleme yapacağım
    2019 0.9t manuel clioadan 2024 chery T7proya geçtim
    Sıfır 1.3tce megane ile chery arasında kalmıştım.
    Chery gayet konforlu gösterişli bir araç herhangi bir sorun yok motoru yol tutuşu gayet iyi.Fakat park etme araca hakim olma vs konularda clionun ufak olmasından dolayı büyük avantajı var.
    Cheryde sanki kamyon sürüyomuş hissi var :) zamanla alışırım umarım.
    Şehir içi park vs sorunu olan varsa b segment tavsiye edebilirim clio ile her yere giriyordum araca tam anlamıyla hakimdim.
    Kısa b segment araçdan c suva geçmek isteyen önce bir test sürüşü yapsın derim.

• memocan2468 kullanıcısına yanıt
    motor ışığı yakması 400k garantiye de sokulmadı
    yeter mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LacWer kullanıcısına yanıt

Çetaş Mahmutbey Zümrenur hanımdan da bir fiyat alınız.

• Zvjezdan kullanıcısına yanıt

2018'den beri 3008 kullanıyorum. O kadar alıştım ki. Countryman aldı arkadaşım. Çok beğeniyorum. Ama ACC olmaması, biz gibi soğutuyor.

• hcifci34 H kullanıcısına yanıt
    Polo diyor golf değil

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

2018'den beri 3008 kullanıyorum. O kadar alıştım ki. Countryman aldı arkadaşım. Çok beğeniyorum. Ama ACC olmaması, biz gibi soğutuyor.

Mini lerde hiçmi yok acc hocam bende countryman düşünüyorum ama bir sürü paket var anlamıyorum 2. El

• Tolsthor kullanıcısına yanıt

Tşk ederim

• Beatkey kullanıcısına yanıt
    Şuanki kasa sorunsuz, stabil bir model. Ben 7-8 aydir kullaniyorum hic sorun cikarmadi. Sorun yasayanlar olmus ama serviste mudahale edip duzeltilmis.

C suv olarak elektrikli bu fiyatlara baska ne alinir ona bakmak lazim.

Fiyatin arttigini soyluyorlar ama fiyati artmayan arac yok zaten.

Bu arada benim arac 18bin km oldu. epey uzun yol yaptim aynı guzergahta. Yaz aylarinda 110’u gecmeden klimali 300km yol yaptim daha %10 sarjim vardi her seferinde.

• www.iseecars.com
    The Most Reliable Used Cars for the Money for 2025 - iSeeCars.com
    https://www.iseecars.com/best-used-cars-for-the-money-study

Abd de kullanilmis araba pazarinda 5 yas ve 10 yaş arabalar üzerinden en guvenilir ve degerini koruyan arabalar.

Her iki yas grubunda da honda fit (jazz) birinci olmus, abd de honda fit ayni yastaki vw passattan daha kiymetli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 31 Ağustos 2025; 22:58:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hcifci34 H kullanıcısına yanıt
    Hangi araç bahsettiğin?
    Motor ışığı hangi sebeple yanmış?
    Kullanıcıların çoğu bu sorunla karşılaşmış mı?

• bende345 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyleymiş hocam ya, hele İstanbul-Kocaeli, İstanbul-Bursa gibi kalabalık otoyol trafiklerinde çok elzemmiş.

Kalabalık rotalarda sürekli sol şeride atlayan, orta seritte 90'la giden bitmiyor ki. ACC tam bu noktada tüm işi çözüyor...

Ayrıca bmw, mini gibi premium markalarin acc vermemesi kabul edilemez. 1000 euro ucuz maliyet olacak diye vermemesi rezillik baska bir şey değil...

• şubat kullanıcısına yanıt
    Bende yarin ilk kez jazz la uzun yola cikacagim , bende ilk kez acc li bir aracla uzun yola cikiyorum. 700km yolum var.

Tecrubelerimi buradan paylasirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 31 Ağustos 2025; 23:7:15 >
  • Akon47 A kullanıcısına yanıt

Hocam 1.0 fr birkaç gün önce forumda yazan arkadaşlar da olmuş. Bir arkadaş 1.0 fr yok demiş ancak leon ile karıştırıyor muhtemelen. 1620 altına fiyat bulamadım

• Ablapneur kullanıcısına yanıt

Leonla karıştırıyorsunuz hocam muhtemelen ibiza 1.0 fr mevcut

• brutal55 kullanıcısına yanıt

hiç yok, sırf bu yüzden 1900e mini almamıştım araba oldu sana 2600 keşke alsaydım diye üzüldüm baya :D hem de başka donanımları da kıstılar 2600 yaptılar.

ilk parti 1900lük araç gayet iyiydi acc ve yarı otonom sürüş olmaması dışında

• dostlar, austral makyajlı kasadaki elektrikli koltuk jet hızında resmen hayatımda ilk kez bu kadar hızlı elektrikli koltuk hareketi gördüm. adamlar resmen diğer araçların 1.5 katı hızında motor koymuş koltuğun altına. eski austral da böyle miydi?

bu arada bir arabaya 2.5m civarı para verip koltuğunuzu altındaki demirden ileri geri ittirmek zorunuza gitmiyor mu? formentor impulse pakette elektrikli koltuk yokmuş mesela fiyatı 2.380...

camları da çevirmeli yapsalar keşke siz yine de gider alırsınız :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Kesinlikle öyleymiş hocam ya, hele İstanbul-Kocaeli, İstanbul-Bursa gibi kalabalık otoyol trafiklerinde çok elzemmiş.

Kalabalık rotalarda sürekli sol şeride atlayan, orta seritte 90'la giden bitmiyor ki. ACC tam bu noktada tüm işi çözüyor...

Ayrıca bmw, mini gibi premium markalarin acc vermemesi kabul edilemez. 1000 euro ucuz maliyet olacak diye vermemesi rezillik baska bir şey değil...

Bütün gsr 1-2-3 ün maliyeti 1000 euro yok üreticiye. Ölçek tutturulduğunda bu sitemler 40-50 euroya çözülüyor.

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 1 Eylül 2025; 0:14:31 >

• Beatkey kullanıcısına yanıt
    ID4 kullanan alt komşum var,
    Kışın Şubat ayında İstanbul Sivas yapmış.
    Yüzde 90 şarj ile 310 kilometre yapmış ve yüzde 10 şarjı varken şarja girmiş. Bu araçtan evvel Togg uzun menzili vardı, aynı yola 240km yapabilmişti.
    ID4 ısı pompası ile çok verimli bir araç. Şuan 100 kmde 12kw yakıyor.
    Kesinlikle alınabilecek bir araç, duruşu ve vw kalitesi ile servisi heryerde olan güvenilir araç.
    Pili NMC kaliteli, Teslanın SR olanında LFB ucuz pil versiyonu.
    2. Elde hatasız 2milyona kadar alınabilir.
    Bende alacağım, içten yanmalıdan çıkınca ilk alacağım araç ID4

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.