Liste fiyatlarını adam gibi yazsalar piyasa da şişmeyecek. Millet 2.elini liste fiyatına göre yazıyor. Passatlar station sanırım hepsi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 18 Ağustos 2025; 11:17:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18898. sayfa)

-
-
İkinci elde fiyatı yüksek yazanlara kızamıyorum. Piyasaya güven yok. 41 e dayanan doların yarın uyandığınızda 51 olmayacağının garantisi yok hala. İnsanlar satarsam bu fiyat, satamazsam da malım var kafasında. Acil satacaklar zaten trinksat, otoplus, vavacars buralara döviz bozdurmak gibi bakıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fena değil gibi duruyor. İ20, Clio yerine alınır gibi duruyor o fiyata. Ben de bakıyorum şuan bu araca. Ya bunu alacağım ya da 2.el Stonic bakacağım. 2.ele pek güvenmediğim için bu araç ideal gibi duruyor. Otomatik dimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntoTheStorm -- 18 Ağustos 2025; 11:31:44 > -
elmas veya coşkun
-
Ioniq 6 bakanlar için Ioniq 6 alır mıyım diye gidip vazgeçmiş biri olarak arka koltuğuna oturmadan karar vermemenizi öneriyorum.
Coupe formlu olması sebebiyle arka koltukta baş mesafesi kötü durumda, diz mesafesi çok uzun ancak bu kadar uzun diz mesafesi gereksiz ve bu durum bagaja olumsuz yansımış. Sınıfına ve boyutlarına göre çok küçük bir bagaj (400 lt) mevcut ve bagajın asıl sıkıntısı yükleme ağzı çok dar. Yükleri yüklemeyi zorlaştıracak bir diğer husus bagaj çok derin, en uca bir eşya koymanız durumunda epeyce eğilmeniz gerekmekte.
Aracın yeni makyajli kasası geliyor, yeni kasa benim için çok önemli değil ancak batarya büyüyor ve muhtemelen uzaktan erişim gelecek. Eski ioniq 6'lara bluelink verilmeyecek deniyor. Hem menzil artacak, hemde uzaktan erişimle bugünün parasıyla eski kasaya göre 100-150k pahalıya gelirse eski kasa üzebilir.
Bir yandan da Ioniq 5'te bir o kadar güzel bir araç, zevkler ve renkler tabii ama 50-100 fazla verip ioniq 5 almak kesinlikle daha mantıklı geliyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 18 Ağustos 2025; 11:43:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İstanbuldaki bayileri de arayın. Ben geçen ay i20 almaya niyetlenince tüm bayileri aradım 1290'a style bulmuştum. Bayi ismini hatırlamıyorum sonrasında clio aldığım için hafızamda tutmadım. Hatta jump bile vardı ellerinde. O da 1230 civarıydı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet otomatik donanımlı araç
Sunrof var
Star stop
Acil Fren sistemi
Geri görüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden telefonla arama gibi bir bürokrasi ekliyorsunuz ki, güncel fiyatlarınızı paylaşın öğrenelim biz de
-
Sayin Ali Bey, Burasi Firsat forumu.
Varsa sizi diger bayilerden ayirt edecek, elini kolunu sallayarak showrooma gelen kisilere verdiginiz fiyatlardan farkli bir fiyatiniz.
20 tane bayi arayin daha ucuzunu bulamazsiniz diyebileceginiz bir fiyat o zaman paylasin ve gorun sonucu.
Bu sekilde burdan size malesef ekmek cikmaz.
Iyi gunler dilerim.
-
fastback araçlarda bu problem var ioniq6'ya özel değil. sürtünme katsayısını düşürmek ve menzili artırmak amacıyla böyle ilerleniyor. bagaj hacmi de yine aynı şekilde tüm fastbacklerde 400 lt civarı, mercedes cla veya togg t10f e baktıgınızda o da aynı civarda bir bagaja sahip.
makyajlı kasa konusunda haklısınız, ancak fiyatın pahalanacagını düşünüyorum.
ioniq5 ise tamamen tercihler ve ihtiyaçlara göre şekillenecek bir durum. ioniq6 çok daha dinamik ve yol tutuş olarak ioniq5'e göre daha iyi bir araç. sürtünme katsayısı da daha düşük tüketim de daha düşük değerlerde.
ioniq6 ise daha büyük bir bagaj ve daha iyi bir yükleme eşiği ile birlikte daha iyi bir konfor sağlıyor size.
bu demek değil ki ioniq5 yol tutmuyor veya ioniq6 konforsuz. birbirleriyle kıyaslayarak yapıyorum bu yorumları, 2si de birbirinden güzel araçlar.
-
1.300 bandına Clio bir tık daha mantıklı. Kalite de biraz daha fazla i20 den
İnsanlar buraya mantıklı bir fiyat veya değerlendirme görelim diye giriyorlar, gel gör ki durum bu. Yoksa ülkedeki tüm bayileri arayıp fiyat almak herkesin aklına gelen birşey.
Yeni kasa Q3'ten haber var mı hocam? Merak ettiğim bir otomobil.
-
hocam bu arada accyi icon da bile opsiyon olarak veriyorlar.
-
Varsa fırsat diye nitelendirilebilecek fiyatlarınız lütfen yazın. Diğer türlü her gün aynı mesajı kopyala yapıştır yapmak bence forumun yapısına aykırı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta Ankara cihan extreme 1235 demişti bana,ellerinde çok araç varmış,ben ay sonu tekrar soracam
Renault Mais teslimatta bahşiş kabul etmiyor, yasakmış :)
Yakıt dip seviyede evet. En yakın akaryakıt istasyonuna kadar anca.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4 havayastigi ile isterse deri koltuk lu koltuk sogutmali olsun 2025 icin bence kabul edilemez.
Ankara Q3 adcence 35.. küsür fiyat küsüratı hatırlamıyorum.
A3 allstreet 3050 civarıydı
Audi bayilerinden fiyat alan arkadaşlar
Q3 advence veya a3 allstreet için de fiyat alabilirler mi rica etsem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyri -- 18 Ağustos 2025; 12:45:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara bayideki st yeni Q3 için 2026 da bekliyoruz dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X