< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18880. sayfa)

-
-
e power araçtaki adı. Teknoloji olarak etech diye geçiyor ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rodaj hala var, hep olacak ama eskisi kadar önemli değil
Aracın her yerinde rodaj var. Frende de rodaj var, lastikte de, motorda da. Yeni ve hareketli her parçada rodaj gerekli
Ancak yeni motorlar yeni ve gelişmiş metaryeller ile üretildiği, teloransları düşük olduğu ve üretimde nerereyse hiç talaş olmadığı için rodaj daha az önemli, 1000/1500km de yağ değişimine gerek yok
Bugün 900 kilometredeki Tesla model Y juniper aracımı. 2430 a sattım. Komple Ppf yaptırmıştım. Envanterde 2295 ama millet hala alamıyor demek ki. Piyasa çok değişik valla. Arabamcom a ilan vererek sattım 1 günde. Sahibinene ilana koysam bir kaç saate giderdi muhtemelen.
Neyse.. şimdi ne araba alacağım diye karın ağrısı başladı 😂😂
Ya 1.5 milyona araba alıp 1 milyona altın alıp bekleyeceğim ya da 2,5 milyon civarına araç alıp devam edeceğim. Aşırı kararsızım. 1500 E Nissan juke var, 1600 E Megane 1.3 tce vs var. Aldığım araba 2-3 ay binip satacağım tekrar. Sonra altını da koyar daha iyi bir araç almaya çalışırım. Ya da 2500 e uzun süre bineceğim bir araç alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Psa’nın 1.6 benzinli motoru 2012-2016 yılları arasında BMW F30’da kullanıldı ve BMW’nin imajını yerle bir etti. O yüzden 2016’dan sonra BMW o motoru bir daha kullanmadı. Çok sorunlu bir motordu. Oysa bakıyoruz şimdi millet bu motoru övüyor. O zamana göre bir takım iyileştirmeler illaki yapılmıştır ama bu o motorun sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez.
Hayır. Tercih edilmediği için kalmadı. Özellikle İstanbul da sürekli debriyaj fren kullanmak istemiyor artık kimse. Özellikle hanımlar için büyük dert.
Elimle bir şey tutayım vites atmadan olmaz diyen bir grup her zaman var ona bir şey diyemem.. Yıllarca manuel kullandım, bir spor otomobil kullanmıyorsaniz, özellikle trafikte, eziyet dışında bir faydası yok aracın ucuz olması dışında..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Troc life 1950
Troc style 2160
Troc r lime 2400 kredi yok
Taigo life 1690
Taigo style 1855
aydın Lena bayi kredi kartına ve ilk taksit peşin kredi olanakları var.
Taigo t-cross troc arasından sadece Troc'u beğendim.
Surtaş Tuscon 2050 boş paket olmasına rağmen hissiyat SUV güzel araç.
Bayon style fiyatı aldım kağıt arabada kaldı.1590 olabilir.(Araba milyoncudaki leğen standı gibiydi.)
Surtaş pejo 408 ellerinde yok fabrika tatildeymiş eylülde anca sipariş alırız dedi. 3008 2250 fiyat verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etomon -- 15 Ağustos 2025; 22:39:18 >
Balıkesir skoda kamiq premium 1.0 gri renk 1755 tl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Balıkesir
Troc Life 1920
Taigi Life 1660
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagun18 -- 15 Ağustos 2025; 22:52:49 >
Kendime cevap vermiş olayım aracı teslim aldım MTV’yi ay sonunda kendileri ödeyeceğini söyledi Avek İzmir wolksvagen bayisi, ay sonlarında toplu ödeme yapıyorlarmış sakın siz kendiniz ödemeyin dedi.
Evet hocam life dsg
yinede iyi fiyat life olsada
Geçen ay T-Roc Style aldım (tam ÖTV patladığında). Başta 2.065 olarak görüşmüştük, ancak ellerindeki araçta otomatik bagaj ve adaptif hız sabitleyici olduğu için fiyat 2.125’e çıktı. Hediye olarak bagaj havuzu istemiştim, olur denmişti. Sonrasında ise Aa, biz paspas diye konuşmuştuk dediler. Bana kalırsa Lena hızlı araç satıyor, tok satıcılar. Araçlar peynir ekmek gibi satılıyor; showrooma ne zaman uğrasam, araçlar sürekli değişiyordu.
Herşeyi açık net konuşun ve yazdırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozefe -- 15 Ağustos 2025; 23:31:55 >
Tuscon en mantıklısı diğerleri B suv zaten. Tuscon prime plus 2250 civarına satıldı ay başında bilginiz olsun
Toyota corolla cross
Arkadaşlar fikrinize ihtiyacımız var.
- BMW X1 Hibrit 2023 model M Sport, 350 Beygir, otonom sürüşten, masajlı koltuğa, 360 kameradan harman kardon ses sistemine kadar ful + ful 30 bin km'deki hatasız araç
- BMW X1 Hibrit 2025 model, x line, 240 beygir, otonom sürüş yok, acc bile yok, masajlı koltuk yok, 360 kamera yok, ses sistemi yok, 2023te olan çoğu özellik yok bomboş bir araç. 0 KM
ikisinin de fiyatı aynı, hangisini seçerdiniz? gönlümüz 2023 diyor ancak mantığımız 2025 diyor garanti durumundan ve 2 senede bir çok teknolojik geliştirme yaptıklarını düşündüğümüzden dolayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 15 Ağustos 2025; 23:44:44 > -
Elektrikliden devam derseniz ioniq6 dusunebilirsiniz 2m civarina
Masaj olmasa öldürmez de, diğer eksikler kabul edilemez bu seviyede bir araçta. Galerici değilseniz 2023 tel geçilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bildiğim kadarıyla tam otomatikler hala daha çok yakıyor. Çift ve tek kavramalılar tasarruflu
EAT8 oldukça tasarruflu. Çift kavramaya göre fark var ama ihmal edilebilir düzeyde. Çift kavramanin risklerini almak yerine bu küçük fark Ultra kabul edilebilir. ZF ler de tüketimi ciddi yükselten sanzimanlar degil.
Çok yakıyor dönemi eski 3 ileri büyük tork konvertörlü sanzimanlarda kaldı.
2005 fiesta, 10tl.den aşağı yakmazdi şehir içi 12 ler rahat görünürdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 16 Ağustos 2025; 0:39:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X