Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: JrFuKi , brkrdn , brkrdn , maXaro , Daywalkerr Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 83 Misafir (17 Mobil) - 70 Masaüstü18 Mobil
5 sn
378.127
Cevap
6.352
Favori
65.449.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1262 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
  • geçen aydan fiyatlandırılan renault megane veya clio elinde stok olan bayi var mı bildiğiniz?

megane 1.3 touch veya clio evo lazım

• Mc Angel kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevabınız için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Aynı düşünüyorum hocam. Hatta elektrikli koltuk falan olmasa ama 360 kamera olsa bana göre. Ve aslında opsiyon fiyatı da 50 bin civarı. Keşke standart donanım yapsalar da 50 daha fazla olsa aracın fiyatı, kabulüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cupra leon fiyatı alan varmı? Elinde olan bayi varmı acaba

• özelden nerde üretildiğini birbirinize yazsanız daha iyi olur.bayilerdeki son fiyatları yazma konusu burası.

• zurna12 kullanıcısına yanıt
    Fiyat bilmiyorum ama doğuş online da rezerveye açık Cupra Leon lar var. Hangi bayide olduklarını görebilirsiniz.

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt
    kredi kartına taksitte nasıl bir faiz işleneceğini hesaplayacaklar daha.

• Yeni egea'nin(veya yerine gelecek yeni modelin) 1.2 turbo benzin ve 1.5 turbo dizel ile gelececegi EAT8 sanziman kullanilacagina dair soylentiler dolasmaya basladi. konu hakkinda bilgisi olan var mi?

ScrollVineyoutube
    Fiat Egea üretimi 2025 yılının sonunda sona erecek. *Yerine Gelecek Model: SUV benzeri yeni bir Fiat Tipo modeli ve K0 adlı ticari araç planlanıyor. *1.2 turbo benzinli, 1.5 turbo dizel motorlar ve EAT8 otomatik şanzıman kullanılacak.
    https://www.youtube.com/shorts/3juhetw1Yjg
  • Jaecoo 4x4 2.325 fiyat aldım , daha iyi fiyat alan var mıdır ? Alternatif öneriniz olur mu ? 1 aracımız elektrikli o yüzden , benzinli önerilere ihtiyacım var. Teşekkürler.

• stddevbuff S kullanıcısına yanıt
    Elde kalan motorları da fiata mı verecekmiş psa.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Hiç tercih ettiniz mi şimdiye kadar?

Not: sizin dediğinizin genelde tersini yapıyor forum çok iddialı olmayın derim boşuna PSA ya müşteri kazandirmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 15 Ağustos 2025; 17:38:24 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Togg da standart.. Makbulu bu demek ki

• ghostiki kullanıcısına yanıt
    Mesajımın neresinde ön yargı mevcut? Sanırım okumadınız.. Ülkemizde satılmayan modeller beni ilgilendirmiyor malesef elimizde olana göre yorum yapıyoruz..

Nissan GT-R var da biz mi kullanıp keyif almadık??

Not:Camry de zayıf kalan bir otomobil tasarım anlamında. Tayvanda hemen hemen tüm taksiler Camry dır. Sessiz, geniş 3 oda 1 salon, konforlu bir araçtır. Tasarım klasik japon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 15 Ağustos 2025; 17:37:17 >
  • Quattro16 kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa çok çekici görünüyor. Boyut da büyümüş sanki. Bence beklemeye değer. Mevcut kasa artık çok eskidi.

• yasinsulun Y kullanıcısına yanıt
    4x2 daha mantıklı değil mi? Eğer yüzde 80 şehiriçi kullanılacaksa bence 4x4 gereksiz gibi. Ama paket doluluğu var tabi 4x4 de.

• big_planner B kullanıcısına yanıt
    içi görsellere göre gelirse çok kötü eskisini ararız

• 4 silindir candır gerisi boş iş...

toyota 4 silindire dönerse şimdi 2021 den bugune üretilenler çok değer kaybeder...

• Dostlar kız kardeşim için epeydir C Suv bakıyoruz ve 3 araç arasında kaldık, 4 kişilik aile.
    (Fiyattan bağımsız cevap vermenizi istiyorum.)
    Nissan Qq Skypack
    Kia Sportage Elegance Konfor
    Peugeot 3008 allure
    Görüşleriniz kıymetli, teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes CEO su: We need a reality check. Otherwise, we are heading at full speed against a wall. Of course, we have to decarbonize, but it has to be done in a technology-neutral way. We must not lose sight of our economy

2035 içten yanmali yasağı ile ilgili yorumu.. Benzinli motorlarin gelişimi devam edecek görünen o.
    Yasağın tek dayanağı karbon salınımı.. Bu işi kimya bilimi ile bir şekilde cozerlerse, EV ler pilli arabaya dönüşür bir süre., zira teşvikler çıkınca pahalı kalacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 15 Ağustos 2025; 18:25:54 >
  • edebiyatci82 E kullanıcısına yanıt
    Bu uclu icinden sportage derim. Ancak makyajlisi yolda. Bunun disinda tucson iyi bir alternatif. 3008 yerine grandland oneririm. Ayni paraya daha dolu ve genis bir arac olur. Nissan’a oldum olasi isinamadim.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.