Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18577. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 159 Misafir (75 Mobil) - 88 Masaüstü78 Mobil
5 sn
388.493
Cevap
6.448
Favori
67.365.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1274 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Merakımdan soruyorum, ötv zammı gelse bundan bayinin karı ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bunları togg ve tesla tokat mamyağı yapıyor. Ahlaksızlar sizi. Geçmeyen şunların kapısından. Haa verin telinizi ucuza versinler yoksa aramasınlar diye belirtin.konumlandığınız firma algısı bu diyip üstüne basarak belirtin. Şaka filan yapmıyorum. Daha satış yapmadan ağğaabey google yorumlardan beni övermisin diyen adamlara fazla bile. İşleri güçleri algı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Zam gelecek baskısıyla müşterileri paniğe sevkedip yüksek kar marjlarıyla araçları satabilme ihtimali doğuyor hocam.

Limited olmuyor A.Ş. olmak zorunda. 1 adet almanın da bir yolu var.

Dediğim gibi ciddi ilginen cupra bayisindeki filo temsilcisyle konuşmalı.

Şahısa vermiyorlar hocam. Anonim Şirketi bir tanıdığın adına alabilirsin ama 1 adet.

• İndirimli E-308 meselesini de öğrendim. Peugeotta iletişimde olduğum bir ST'ye E-308 fiyatı sorunca 17xx gibi bir fiyat verdi. Bende yani bu işin bir ortası yok mu, 1370e sattığınız aracın indirimsiz hali 1700-1800 arasi olabilir mi bu bir defa daha önce alım yapanlara yazık, geçen sene bile 1370den pahalıya araç alanlar var dedim.

Ayrıca o fiyatlara çıkınca ioniq, togg, tesla alınır dediğimde kesinlikle haklısınız hatta peugeot almak isterse 100 bin fazlasına e3008 veriyoruz dedi. Bu sebeple de e308 hiç bir zaman çok satılamadı, indirimde bu yüzden oldu dedi. Elimde 5 aydır satamadığım e308 vardı, stok maliyeti artık katlanılamaz hale gelince merkezden indirimle eldeki tüm stokları erittik dedi. Bizde 6 araç vardı, 1 günde bitirdik dedi.

Mesajı aldığım fiyat teklifiyle sonlandırayım:

Peugeot e2008 allure 115 kw 1.680k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 12 Temmuz 2025; 13:4:46 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Siz hangisine yakınsınız birebir aynı durumdayız. 2'den 2.5a çıktık değişen hiçbir şey olmadı.

Eylül'de kampanya vs. olur mu diye beklemedeyim de pek ümidim yok açıkçası.

Demain sera toujours
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt

Yine yanlış bilgi daha yeni 4 tane limited üzerine aldık haftaya teslim olacak

En son çare sportage gibi gozukuyor bulamazsam.

Test sürüşü ve bilgi için: https://www.hyundai.com/tr/tr/arac-satis/ayin-ozel-teklifleri/yeni-tucson-fl?utm_source=CRM&utm_medium=SMS&utm_campaign=12.07.2025_tucson-fl&utm_term=W2&utm_content=Text 

SMS almak istemiyorsanız ücretsiz HYN yazıp 7889'a gönderin. Mersis No: 0091000648500025 B002

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Ben sıfır almayı düşünüyorum o nedenle DS hiç düşünmemiştim. Çevremde de hiç kullanan yada tavsiye eden olmadı.

Bende tiguan yeni kasayı epey beğendim. Tucson'a göre çok daha premium hissettiriyor. Bu fiyatlarla hayal gibi tabii.

Sportage inceleyebildiniz mi? Benim fırsatım olmadı ama o fiyat bandında pek seçenek de yok gibi.

Demain sera toujours
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt

Liste fiyatından 10bin lira mi indirim yapmislar 

Yine derken ne kastettin anlamadım. Limited mi AŞ'mi diye özellikle sormuştu filo yetkilisi, onun dediğini yazdım bende. Limited'e de veriyorlarmış demekki.

e2008 allure daha geçen ay 14xx değil miydi

Sportage inceledim test surusude yaptim 4x4 160 ps kuru kavrama . Fena degil ortalama araba a3 den kalitesiz hissettiriyor tiguandanda kalitesiz hissettirir.Dsg cok daha iyi calisiyor dct den Tucson sportageden daha kalitesiz hissettiriyor.En kaliteli hissettiren ds7 tiguandan vs cok daha kaliteli premium hissettiriyor ama işte yedek parca tedarik nasildir bilmiyorum psa oldugundan bakimlarda vs sorun olmaz ama kaporta kisminda kazada vs nekadar beklenir soru isareti. Kalite algisnda
    Ds7-tiguan-sportage-tucson
    Ds7 tam otomatik 1.6 sorunsuz pure motor kombinasyonu çok iyi arac cok dinamik gitmesine ragmen yakitida digerlerinden az yakiyor :) ben işin icinden çikamadim. Bu fiyat bandinda 1.5 sw passat elegance de mevcut dolu dolu .

Hocam ilk arkadaşa verdiğiniz cevap yanlış;

''2.3 m bütçeyle 2025 sıfır formentor supreme phev mi yoksa 2024 3-5bin km vz-line mhev mi tercih edilir yorumu olan var mı ?''

''formentor phev 2100'e alınabiliyor bayileri sıkıştırın.''

Burada bayiden perakende sıfır alınacak şekilde 2100 alınabiliyor yazarak yanlış yönlendiriyorsun sonra Limited olmuyor diyorsun o yüzden yine dedim. A.Ş. ya da Limited Firmanız varsa bayiden 2100 derseniz anlarım buradaki insanlar zaten yüzde 90 şirket için almıyor almak isteyende belirtiyor yanlış yönlendirmeyelim.

Mayıs ayından beri Limited ve A.Ş. olarak satın alınabiliyor bu bilinmeyen bir konu değil herkes telefon açarak bu bilgiye ulaşabilir Filo yetkilisi olmanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 12 Temmuz 2025; 13:48:15 >

Tam olarak öyleydi hocam. Şımarmışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.