< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18512. sayfa)

-
-
tartşımak yersiz. zaten. göz var nizam var. grandland ın yavrusu gibi t-roc. t-roc C ise, grandland D oluyor
CAPTUR ile benzer boyutlarda bir araç nasıl C olabilir ki :)
Bu arada, T-roc, KAmiq ile de aynı boyutlarda. Kamiq de C o zaman
Muson kardeşimiz sınıf atladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 6 Temmuz 2025; 11:0:14 >_____________________________
-
Psa grubu elektiklilerinden uzak durmakta fayda var, hem kullanırken ariza vs açısından hem de ilerde satarken, ki yatırımlık da düşünüyormuşsunuz , o sebeple jeep tercih etmezdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperven -- 6 Temmuz 2025; 10:56:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kuga 1.5 Ecoboost hakkında yorumlarınız nedir arkadaşlar? Qashqai ile kıyaslarsak ne olur?
_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bursa sertepe 1815 ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
2200 kusurlere Renault Austral veriliyor.Donanim olarak cok dolu alpine paketler.Ic mekan kaliteside kendi sinifindaki cogu aractan iyi.Hic tavsiye edildigini gormedim
Ya hocam kamiqin aks mesafesi 6 cm daha uzun ve boyut olarak da daha uzun kamiq, ama hala bazı arkadaşlar troc c segment diye tutturmuş gidiyor. Tucson, QQ, tiggo 7, 3008 vsvs hepsiyle kıyasladım yanlarına bile yaklaşamıyor troc ebat olarak.
_____________________________ -
Hocam reno sürekli suv piyasadan kaldırıp yenisini çıkarttığı için forumda haklı bir önyargı mevcut. İnsanlar 300 daha ekleyip boş paket tiguan alırım diyor veya tucson sportage vs.
2. el kaygınız yoksa şuan alınabilecek iyi c suvlardan birisidir ben aileme aldım bir tane.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
3 aracın da en full paketlerini mi incelediniz bilmiyorum. Kuga için bilgi vereyim kısaca. Ben st line-x (kış paketli) versiyonunu epey inceledim. Bu araçların 2024 modellerinin motorlarında fabrikasyon sorun vardı (motor soğutması ısı aşırı sıcak uyarısı). Hatta pek çok kişinin araç değişim talebini bile onayladı ford otosan.
2025 üretimlerde sorun kalmadı. Bunu şikayetvar internet sitesindeki bildirimlerden de teyit ettim.
Araç sınıfının en iyi arka diz mesafesine sahip suv’u. Ayrıca arka koltukları kızaklar üzerinden ileri hareket ettirerek bagaj hacmini arttırmak mümkün.
Otomatik vitesi gm ile ortak üretilen 8 ileri tork konvertörlü bir şanzıman. Dağ bayır rahatlıkla gezebilirsin. Yok kavraması arızalandı, yok mekatronik bozuldu endişelerin olmaz.
Bunun dışında aracın en önemli artısı baldır destekli ve agr sertifikalı koltukları. Özellikle uzun boylu sürücüler bu aracı kullanırken çok rahat eder.
Koltuk soğutma dışında araba tabir-i caizse gırtlak dolu (tekrar ediyorum st line-x ve kış paketli versiyon). Acc, head up, tüm koltuklarda ıstma, direksiyon ısıtma, ön cam ısıtma, b&o subwooferlı ses sistemi, dinamik matrix led far, 360 çevre görüş, otomatik park asistanı gibi pek çok özellik mevcut.
Bu aracın rakiplerinden ayrılan en büyük avantajlarından biri de beş yıllık garantisi (örnek verdigin diğer PSA araçlarına kıyasla). Dolayısıyla alan insanın beş yıl kafası rahat eder.
Kuga’nın en büyük iki eksisi var. Birincisi hem iç, hem dış tasarımının bence sıkıcı olması. İkinci elde tiguan ve 3008 gibi rakiplerinden bir nebze daha zayıf. Çoğu alıcının aklına bile gelmeyen bir araç.
İkincisi de benzinli versiyonda tüketim epey fazla. Keşke dizel kuga getirmeye devam edebilseler (aracımla tek depo 1.075 km yapmışlığım var). Ama şartlar ve Avrupa emisyon normları elvermiyor tabii ki.
Ben 2020 dizel kuga sahibiyim. Kamp yapmayı sevdiğim için aracımı hafif arazi şartlarında sıkça kullandım. Şu anda 67.000 km ye yaklaştı. Bugüne kadar Garanti‘den çözülmeyen veya beni yolda bırakan en ufak problem yaşamadım. Aradan geçen 4 yıl ve 67.000 km sonrasında en ufak trim sesi olmadığını da belirteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 6 Temmuz 2025; 11:31:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İoniq 6 için fiyat teklifi alan var mı
Bu kadar detaylı ve uzun yazı için çok teşekkür ediyorum.
Dün boş paketine bayi 23xx fiyat verdi. Titanium + kış paket.
Dediğiniz sorunlardan dolayı 2024 modellere hiç bakmıyordum. Ama 2023 modellerde bu sorun var mı bilmiyorum.
Eğer varsa 2025 olması gerekir aracın ve ayırdığım bütçenin dışına çıkmış olurum.
O zaman üzülerek elerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bende kalmadı hâl
Hisler alışkanlık oldu "mal gibi kaldı insanoğlu" her derde güler oldu
Oldum bende lâl -
Yeni kasa 2024 lerde sorun var. 2023 te eski kasa vardı. Onlarda sorun hiç duymadım. Bu arada takas destekli ve eski ford müşteri indirimli full (st line-x kış paketli) kuga için bana 2.530.000 TL fiyat vermişlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 6 Temmuz 2025; 11:37:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende kendi sinifinda alinacak en iyi araclardan biri oldugunu dusunuyorum.Hele fiyatlandirma olarak en iyisi bence.Tucson’dan inip Austral’e binince ortada ciddi bir kalite farki var.c5 fiyat olarak desek arabanin yuzu artik cok eskidi.
Austral’in de makyajlisi yakinda geliyor o yuzden zam yemedi.Renault’un tutarsiz hareketleri var dediginiz gibi.
bu hafta Facebook grubuna makyajlı kasasının yolda görüntüsü atılmış. Beklenti facelift ile yine %10 dilimde( vergi değişmezse)olması. Ve bluelinkin bu kasa ile aktif edileceği konuşuluyor.
-
Geçen ay 1650ler konuşuluyordu. Beyaz renk bulsam alacaktım ama olmadı.nasip değilmiş kaçırdık.
Hayırlısı olsun daha iyi fırsatlar çıkar İNŞALLAH
Makyajlı yeni geldi en az 2 sene var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Byd Seal U’nun clioyu geçmesi de çok şey anlatıyor bence. Tesla zaten belliydi 20bin getirse 20bin satardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X