Hepsi tamam da atto 3'e bu parayi kim veriyor anlamiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18475. sayfa)

-
-
Troc en uygun ne fiyat aldınız arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam gayet normal bir durum asla şaşırmayın. Burada 5 para etmez bir marka diyoruz ama fanları hemen atlıyor yok şöyle yok böyle. Yıllardan beri bu forumdayım. Az çok takip ediyorum. C5 aircros zamanında burada çok övüldü. Gittim aldım (2023 Aralık) Gerçekten çokta beğendim arabayı. Tipini de beğeniyorum. Ulan dedim mis gibi araba. Tiguan mi c5 mi ? Tabi ki c5 diyorum. Dünyanın en iyi arabasını aldım hemde uyguna. Millet ne enayi diyorum kendi kendime. Sonra bi baktım ayna takılmaya başladı. Servis süreci 5-6 ay sürdü, ayna garantiden değişecekti. Parça geldi takmak için çağırdılar vay efendim abi senin araçta çok sorun yok daha sonra bir şey olursa takarız. Eee niye çağırdınız ? Niye var dediniz parça istediniz ? Neymiş son aşamada tekrar kontrol ediyolarmış. Eyvallah dedim sonra bi baktım siyah tavanda beyazlaşmalar başladı. Nokta nokta . Araştırdık boya atmasıymış. Ulan dedim pes 1 yaşında araba ey vicdansızlar. Bu kadar mı dandik araba üretirsiniz. Başvurduk servise kuş pisliği dediler. Dedim ne kuş pisliği bende 10 yaşında Toyota var onda 1 tane yok , vay şöyle vay böyle servis fotoları çekti. Citroen 100 bin + tavanı boyayalım dediler. Yok dedim ağa kalsın. Arabayı uyguna koydum sattım geçen haftalarda. Velhasıl PSA mı aman aman evlerden uzak olsun. Çok kelepir olmadıkça yaklaşmam bi daha. Yıllardır forumdayız ölü fiyat bulursam dayanamam alır 1 sene sonra şutlarım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Küçük değil ama bir fark yok. 1.5 motor farkı tabiki en belirgin fark. Sürüş dinamikleri aynı. Birinde el freni mekanik troc elektrikli. Troc kasa değiştirecek. Style alsaydınız daha iyi olurdu en azından daha belirgin fark hissederdiniz. Ben taigo aldım troctan vazgeçtim önümüzdeki yıllarda düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vosvosla psayımı kıyasladın hocam :) Vag grubundan şaşmayın kelepir felan boşverin başınıza iş alırsınız.
O zaman kendimi öyle gazlıyordum. Ama anladım ki kaliteden şaşmayacaksın. Bakalım güzel bi fp vw denk gelirse almayı düşünüyorum, nasip 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilisimci1903 -- 2 Temmuz 2025; 22:54:11 >
Çok güzel araç. Çoğu c segmentinden geniş hacmi var. Ama fiyatları çok arttı. Artık alınmaz.
Satış oldu da herkese zorla siyah kitlediler. Avrupada satılmayan siyah renkleri millete dayadilar. Siyah almak çok kolaydı ama beyaz gri kırmızı çok zor alınıyordu. Her taraf siyah, füme tesla doldu.
-
Jazz mı , Kamiq mi, Tesla mı? Düşünceleriniz önemli. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cji -- 2 Temmuz 2025; 23:2:27 >
Arama motoruna yaz çıkar. Wolkswagen artı garanti diye
İnternette fiyat bilgisi olsaydı burada sormazdım değil mi?
Sizden güzel bir karşılaştırma bekliyoruz.
Birkaç bin km kullandıktan sonra rica edeceğim kısa olmayan bir şeyler yazın buraya.
Motordan tutun süspansiyon çalışma karakterine, sessizlikten titreşime şöyle detaylı bir yazı iyi gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplum topyekûn bilinçlenmeli. O markada şu var bu markada bu var dersek alacak araba kalmaz. Bu bilinç yasal olarak da desteklenmeli ancak mahkemeye versen bir ordu avukatla mücadele etmek durumu yaşanabilir. O yüzden hem yasal hem de topyekûn hareket olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 2 Temmuz 2025; 23:14:42 >
1815 ti. zam mı gelmiş?
-
Geçen ay Polo 2023 için 43.000 istediler.
süresini hatırlamıyorum
yüzde 50 vergi farkı var. ayrıca FR ın içini boşaltmışlar. edeceği 1.7 m.
-
Dostlar Nissan’daki 1.3 mild hibrit nasıl bir motordur? Yani mild hibrit olunca nasıl bir işleyişi oluyor?
Epower’dan vazgeçti sanıyorum Nissan.
Birde şanzıman sanıyorum dct kuru kavrama. Sorunlu sayabilir miyiz?
2 milyon civarı sıfır veya ikinci el sedan araç bakıyorum.kullanıp tavsiye edebileceğiniz araç var mıdır? Hanım civic istiyor ama internette bolca olumsuz yorum mevcut.
Bu gerçekten düşündürücü bir tablo.
Ocak ayında bir yerliye karşılık iki yabancı otomobil satılırken, Haziranda bir yerliye karşılık üç yabancıya evrilmiş.
Bu kadar kısa bir süre içerisinde dehşet verici bir değişim yaşanmış.
Zam zam zam, nereye kadar.
Egea, Clio i20 gelmiş 1300-1400 bandına.
Megane Corolla desen 1600-1700.
Karşılarında ne var? Avrupa’da Skoda Kodiaq ile Mercedes C ile aynı fiyata satılan Tesla Model Y veya muadil elektrikli araçlar.
Skoda Kodiaq 3,5 milyon, Mercedes C 4,5 milyon Tesla Model Y ise neredeyse on yaşına gelmiş ve muhtemelen alanda hiçbir duygu uyandırmayan Megane’den sadece 100 bin pahalı olarak 1866 lira.
Yani bu durumda insanlar evden şarj imkanları olmasa dahi parasını hakettiğini düşündükleri Tesla Model Y’ye yönleniyor.
Bence de doğru yapıyorlar.
Veya ne yapıyorlar ikinci el değerini koruduğunu yıllardır tecrübe ettikleri VW markasına yöneliyor.
Kimse kusura bakmasın ama 1750’ye VW T-Roc varken 1870’e Tesla Model Y varken kimse 1600-1700 verip Corolla Megane almaz.
Zaten herkes bu arabaların filo arabası olduğunu ve filolara müthiş ötesi indirimlerle verildiğini biliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X