Kendim fiyat almadım ama burada okuduğum kadarıyla yine aynı rakamları söylüyormuş bayiler. 1850 civarı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18008. sayfa)

-
-
hocam valla harbiden haklısınız mantıken düşününce doğru açıkçası
-
ulan şaka gibi 1,5 milyona alacak araba bulamıyorum milleti stanlatisin kucagına itiyolar zorla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolchem -- 20 Mayıs 2025; 21:54:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kriterler nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Skodada
Elektrikli karoq= Elroq
Elektrikli kodiaq= Enyaq demişler galiba.Ebatlarını kıyaslamadım.İlk aklıma gelen bu.
E-Karoq, E-Kodiaq deseler de olurmuş..
İyi de daha çok olan aracın aynı oranda müşterisi olacak, az olan modelin de aynı şekilde az olacağı için şansları aynı orandadır.
enyaqi yuzde 10 sokma durumlari yok dimi
-
Kitapçıkta yazan her şey her arabada yok. Kitapçıklar arabaya özel yapılmıyor. Kitapçıklarda tüm opsiyonlar yazıyor.
Hiç sanmam üstadım.Belki matrah yükselirse , o zaman olabilir.o bile zor gibi
YouTube da Osman İpek, kanalında bu araçların(elroq-enyaq) %10 - %40 ötv olayına ve arada ham fiyat olarak az bir fark olduğuna değiniyordu, bi bakın isterseniz tam izlemedim videoyu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan 06 -- 20 Mayıs 2025; 22:8:1 >
Ferrari’lerin çoğu yanarsa ferrari sorunlu deriz tabi.
1.0 motoru emisyon zorunluluklarını tutturmak için çıkarmışlardı, sonraki değişen şartlardan dolayı 1.5 ile de yapabildikleri için buna dönmüşler. Bu şekilde okumuştum bir yerde ama ne kadar doğru bilemiyorum.
31/12/2024’e kadar olanları kapsama aldıklarına göre aralık 2024’te üretilenlerde bile sorun var.
Tesla varken %10’a soksalarda tercih belli; Tesla
Ne Stellantis'miş arkadaş adamlar çatır çatır araç satıyor dünya genelinde bizde de sanki ham madde olarak Bok kullanıyorlarmış gibi bir algı var.
Sonra vay efendim oklava el frenli polo 1600- Kamiq 1800 oldu diye dert yanılıyor.
-
Biz de aynı durumda kaldık.
evin 2. Aracı olacaktı. Taigo alıp geçtik bugün arkadaşa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok olanda tercih edilebilmen için ciddi bir fiyat avantajın olması lazım öne çıkman için, kupon araçlarda ise tek kriter aracın kondisyonu!
-
Peki bizim Psa'cı forum ahalisi bile 'Bu araçlarda sorun yok' şeklinde bilgi sahibiyken, koca firma niye kendi itibarını zedeliyor?
Sen tek bir alıcı olarak düşünüyorsun. Renault'tan 10x araç satışta ise aynı anda Renault bakan 10y insan var.
Satışta 2x Mazda varsa onda da 2y alıcı var. Bu durumda fiyat için dezavantaj ve avantaj var diyemeyiz. Sonuçta kondisyonu iyi araca daha çok para vermeye hazır alıcı var.
X1 yılbaşına kadar 3.3-3.5m bandında 170hp benzinli motorla gelirken %80 ötv dilimindeydi…nisana kadar x1 bireysele gelmedi…nisandan beri plugin motor %60 ötv ile geliyor,3.8-4m bandında…hesaplamadım ama euro bazında aynı fiyatlarda olduğunu sanıyorum,aradaki %20 ötv farkı borusanın cebinde…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 20 Mayıs 2025; 22:40:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X