< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

17 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Ne Stellantis'miş arkadaş adamlar çatır çatır araç satıyor dünya genelinde bizde de sanki ham madde olarak Bok kullanıyorlarmış gibi bir algı var. Sonra vay efendim oklava el frenli polo 1600- Kamiq 1800 oldu diye dert yanılıyor. |
|
|
|
|
X1 yılbaşına kadar 3.3-3.5m bandında 170hp benzinli motorla gelirken %80 ötv dilimindeydi…nisana kadar x1 bireysele gelmedi…nisandan beri plugin motor %60 ötv ile geliyor,3.8-4m bandında…hesaplamadım ama euro bazında aynı fiyatlarda olduğunu sanıyorum,aradaki %20 ötv farkı borusanın cebinde… < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 20 Mayıs 2025; 22:40:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 20 Mayıs 2025; 23:41:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben yorumu size bırakıyorum.... 493 Km Menzilli Inster Geldi! | Hyundai'nin En Uygun Elektrikli Arabası! |
|
Kullandığınız tabirlere dikkat etmekte fayda var. Iyi okusun diye tavsiye verdiğiniz kişiler sizden daha iyi okuyorlar demek ki. 3-4 mesaj yukarıda detaylı yazdım. Ekran görüntüsünde alintisi yapılan arkadaş da iyi okumamış belli ki. Az daha kafa ütüleyelim: Haziran 2022 den sonra üretilen motorlarda revizyonlu kayış kullanılıyor. Yani takriben Kasım 2022 ve sonrasinda trafiğe çıkışlı araçlarda revizyonlu kayış mevcut. Bu araçlarda sorun çıkmayacağına dair kimsenin bir garantisi yok ama, 2023 üretim araçlarda farklı kişilerin 70-80-90 bindeki araçlarından aldığı kayış resimlerinde bir deformasyon görünmüyordu. Şimdilik yeterince veri oluşmamış olsa da güncel haberlere ve sikayetlere göre benim ulaştığım sonuç revizyon sonrası kayışın eskisi gibi kolay deforme olmadığı. Iddialardan biri de firmanın 1.2 motorlardaki sorunlardan dolayi artik yağlı kayistan vazgeçip hibrit motorlu arac ürettiği. Sadece kısmen doğru olan bu iddianın açıklaması şu şekilde: Psa Avrupadaki katı emisyon regülasyonlarindan dolayı 1.2 hibrit motor da üretti ancak 1.2 puretech motorlu araçların üretim ve satışlarına da Avrupa dışında yoğun bir sekilde devam ediyor. Peugeot 2008-408, citroen c4-c4x, opel corsa-mokka-astra vb. araçlar hala bu motorla geliyor. Iddia edildiği gibi olsa idi su anda satışta gemide ya da gümrükte 1.2 puretech motorlu araç görmüyor olmamız gerekirdi. Tabi belirli bir yıla kadar üretilmiş araçlarda kayışla ilgili yaşanan bu problemin stellantis için ciddi imaj kaybına sebep olduğu gerçeğini de atlamamak gerekiyor. Firma da bunun farkında olsa gerek ki, geri ödeme seklinde bir adım atmış, sorunun kendilerinde olduğunu kabul etmiş. Umarım Türkiye için de benzer bir karar alınarak sıkıntı yaşamış kişilerin mağduriyeti ücret iadesi ile bir nebze giderilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 21 Mayıs 2025; 0:53:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|