Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ 2025- ARALIK FIRSAT ARAÇLAR İLK MESAJDA -FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18005. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ali222 , yasin90 , yasin90 , MaitreSkiLL Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 55 Misafir (16 Mobil) - 42 Masaüstü17 Mobil
5 sn
410.193
Cevap
6.680
Favori
71.489.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1318 oy
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
    Tesla varken %10’a soksalarda tercih belli; Tesla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ne Stellantis'miş arkadaş adamlar çatır çatır araç satıyor dünya genelinde bizde de sanki ham madde olarak Bok kullanıyorlarmış gibi bir algı var.

Sonra vay efendim oklava el frenli polo 1600- Kamiq 1800 oldu diye dert yanılıyor.

Biz de aynı durumda kaldık.

evin 2. Aracı olacaktı. Taigo alıp geçtik bugün arkadaşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok olanda tercih edilebilmen için ciddi bir fiyat avantajın olması lazım öne çıkman için, kupon araçlarda ise tek kriter aracın kondisyonu!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mob33 kullanıcısına yanıt
    Sen tek bir alıcı olarak düşünüyorsun. Renault'tan 10x araç satışta ise aynı anda Renault bakan 10y insan var.
    Satışta 2x Mazda varsa onda da 2y alıcı var. Bu durumda fiyat için dezavantaj ve avantaj var diyemeyiz. Sonuçta kondisyonu iyi araca daha çok para vermeye hazır alıcı var.

• mahony16 kullanıcısına yanıt

X1 yılbaşına kadar 3.3-3.5m bandında 170hp benzinli motorla gelirken %80 ötv dilimindeydi…nisana kadar x1 bireysele gelmedi…nisandan beri plugin motor %60 ötv ile geliyor,3.8-4m bandında…hesaplamadım ama euro bazında aynı fiyatlarda olduğunu sanıyorum,aradaki %20 ötv farkı borusanın cebinde…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 20 Mayıs 2025; 22:40:32 >

Hatırlarsanız sasa hisseleri uçmuştu. Sasa’sı olanın tasası olmaz diye slogan bile üretmişlerdi. Sasa’nın sahibi dediki “benim şirketim bu kadar değerli değil hisse fiyatı çok yüksek” Ama sasa hisse sahipleri elimizden malımızı almak istiyorlar onun için böyle konuşuyor, hisse dahada uçacak. Sonrası malum sasa hisseleri dibe vurdu şimdi hisse sahiplerinin hepsi ağlıyor. Bizim millet öyle işte. Firmanın kendisinden bile iyi bildiğini sanır.

X1 phev satışı şubat ayında başladı. O zaman benzinlisinden daha ucuza 3,2 gbi bir fiyata verdiler. O tarihte bizim bir arkadaşın 3008’i vardı satacaktı x1 al dedim pek sıcak bakmadı. Sonra baktı millet sıraya girmiş o da mart sonu 3,4’e aldı.

Bence Psa'cı arkadaşlar kendi arasında bir heyet kursun, firmaya sıkıntı olmadığına dair rapor sunsun. Çünkü hepsi belli süredir kullanıyorlar ama sorun çıkmadı. Stellantis bence bu şekilde hatasını anlar.

• FunnyxD kullanıcısına yanıt
    Bu araba bu fiyatsa Togg/Tesla 4 milyon olsun.

Paylaştığınız ekran görüntüsünde arkadaş geçen yıl 2021 e kadar olan kayış sıkıntısının 2024 e kadar kapsama alındığını iddia etmiş.

Aslinda doğrusu şu şekilde "1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2024 tarihleri ​​arasında aşırı yağ tüketimi ve/veya triger kayışının erken aşınması nedeniyle bu motorlarda onarım masrafı yapanlar maddi tazminata hak kazanacak."

Yani 31 Aralık 2024 üretim değil son onarım tarihi. Firma bu aralıkta belirtilen sorunlar için masraf yapanların harcamalarını geri ödeyecekmiş.

Hangi model araçların hangi arızalar nedeniyle kapsama girdiği de şu sekilde belirtilmiş:

SIFIR ARAÇ  2025- ARALIK FIRSAT ARAÇLAR İLK MESAJDA -FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

Yağlı kayışla ilgili yoğun ilginizden dolayı tesekkür eder başarılar dilerim.

@memocan2468

@bps @elcas

@ALBAY

Ekleme: Her markada ve modelde kronik sorunlar çıkar ve bu sorunların bir kısmı makyajla veya yeni uretimlerde düzeltilir. Peugeot 1.2 puretech özelinde bu haberin doğru olduğunu varsayarsak Yağlı kayış (kayışın erken deformasyonu sonucu yağ suzgecini tıkaması nedeniyle motorda oluşabilecek hasarlar) problemi Haziran 2022 den sonraki araçlarda revizyonlu kayış kullanılmaya baslandığı için oluşmayacak diye umut ediyoruz. Ben 2023 haziran çıkışlı 1.2 puretech kullanıcısı olarak bu durumu aracı almadan önce araştırıp daha sonrasında aklıma yatınca 2 ay önce aracı aldım. Umarım sorun çözülmüştür seklinde temennilerim mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 21 Mayıs 2025; 0:1:57 >

• jetgil kullanıcısına yanıt
    Bunu düşünen köylü kur azından araba alınmaz.
    %90 o araçtan başka şeyler de çıkabilir. Girmeyin böyle işlere.

• IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt
    Bu araba o fiyat değil. Almanya da 23 bin euro. Aradaki 7 bin euro acaba kimin cebine gidiyor...

• Akülü arabaya 1.319.000₺ istiyorlar cidden kafayı yemiş olmalılar. Gider Ibiza polo Clio alırım daha iyi.

Pil motor gücü tip her şeyiyle kötü. 900.000₺ eder max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 20 Mayıs 2025; 23:41:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _____________________________
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

Kullandığınız tabirlere dikkat etmekte fayda var. Iyi okusun diye tavsiye verdiğiniz kişiler sizden daha iyi okuyorlar demek ki. 3-4 mesaj yukarıda detaylı yazdım. Ekran görüntüsünde alintisi yapılan arkadaş da iyi okumamış belli ki.

Az daha kafa ütüleyelim: Haziran 2022 den sonra üretilen motorlarda revizyonlu kayış kullanılıyor. Yani takriben Kasım 2022 ve sonrasinda trafiğe çıkışlı araçlarda revizyonlu kayış mevcut. Bu araçlarda sorun çıkmayacağına dair kimsenin bir garantisi yok ama, 2023 üretim araçlarda farklı kişilerin 70-80-90 bindeki araçlarından aldığı kayış resimlerinde bir deformasyon görünmüyordu. Şimdilik yeterince veri oluşmamış olsa da güncel haberlere ve sikayetlere göre benim ulaştığım sonuç revizyon sonrası kayışın eskisi gibi kolay deforme olmadığı.

Iddialardan biri de firmanın 1.2 motorlardaki sorunlardan dolayi artik yağlı kayistan vazgeçip hibrit motorlu arac ürettiği. Sadece kısmen doğru olan bu iddianın açıklaması şu şekilde: Psa Avrupadaki katı emisyon regülasyonlarindan dolayı 1.2 hibrit motor da üretti ancak 1.2 puretech motorlu araçların üretim ve satışlarına da Avrupa dışında yoğun bir sekilde devam ediyor. Peugeot 2008-408, citroen c4-c4x, opel corsa-mokka-astra vb. araçlar hala bu motorla geliyor. Iddia edildiği gibi olsa idi su anda satışta gemide ya da gümrükte 1.2 puretech motorlu araç görmüyor olmamız gerekirdi.

Tabi belirli bir yıla kadar üretilmiş araçlarda kayışla ilgili yaşanan bu problemin stellantis için ciddi imaj kaybına sebep olduğu gerçeğini de atlamamak gerekiyor. Firma da bunun farkında olsa gerek ki, geri ödeme seklinde bir adım atmış, sorunun kendilerinde olduğunu kabul etmiş. Umarım Türkiye için de benzer bir karar alınarak sıkıntı yaşamış kişilerin mağduriyeti ücret iadesi ile bir nebze giderilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 21 Mayıs 2025; 0:53:21 >

• İki piyasayı takip edeyim diye giriyorum biri triger kayışını eline almış psasi olmayanı kirbacliyor, diğeri elinde yağ kutusu öbürünun triger kayışına döküyor. Bitiremediniz su psanin motorunu. Canınız da mi sıkılmıyor yav aynı konuları başa sarıp duruyorsunuz.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.