< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18004. sayfa)

-
-
Emsal bi araç bakıyoruz karar verebildiniz mi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cocuk felan yok kalabalik aile degiliz hocam sadece ilerisi terramar piyasasi ne olur bilmiyoruz oyuzden kararsiz kaldik. yoksa cok guzel arac. formentor oturdugu icin piysasi o akil karistiriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amın cumlemızın ıns
anladim hocam haklisin. ileride sizce pisman eder mi yeni gurme arac o yuzden. formentor piyasasi oturdugu icin bi akil karistiriyor peynir ekmek gibi. yoksa terramer cidden iyiymis
Hocam 1800 tl ye life paket Troc almaya da uzağım biraz. Çünkü life ile rline a bakıyorsun dışardan bile sanki 2 farklı araç gibi duruyor. 1600 civarına rline veya style düşük km 2.el Troc alacağım gibi. Siz ne düşünüyorsunuz.
-
biraz daha koysun polo alsın diyorsun. adamın sorduğu soruya bakın. öneriye bakın. adamın hoşuna gitmemiş ki seçeneklerinde yok. gayet de mantıklı. görünen köy klavuz istemez.
ben DS7 derim.
-
Tarraco hakkaten çok yakışıklı araçtı, içi bi tık kötüydü ama fiyatına göre çok iyi araçtı. Kısa bir süre geldi, getirmeye devam etseler kesin tutardı bence.
-
O kadar kararsız kaldık ki sıfır taigo alıp beklesek değerlenip sonrasında mı değiştirsem diyorım, octavia mı alsam diyorım , troc da mantıklı ama 1600 civarına pek düşürmüyorlar. Life pakette donanım nedir
Hocam Taigo bana kalitesiz geliyor. Yani 1.5 milyon edecek bir araba değil benim gözümde. Troc yine çok daha kaliteli. Ben de aynı kararsızlık içinde çok kalıyorum; fakat paranın değerlenmesi ise şuan en iyisi para piyasası fonu alıp günden güne faiz kazancı almak. Şimdi bir Taigo alacağım 1.5 vereceğim, üstüne kasko trafik yaptıracağım minimum 30-40 bin de Ordan gider diye düşünüyorum. Daha sonra 7-8 ay geçsin bekle sonra o arabayı satmakla uğraş. Sat ve Troc al dersen 7-8 ay sonra nasıl bir yerde olacağımız belli değil. Bu sebeple bu taigoyu al sonra satarsın mantığı da çok kafama yatmadı.
Troc life da bütün donanımlar var, ama ben özellikle cam tavan istiyorum bu fiyatlara çıkmışken. Bir de görüntü olarak life paket çok hoşuma gitmedi. Tamponu bile diğer paketlerle aynı değil.
Hocam rlıne ıcın gakkaten yakısıklı ancak fıyat öyle bır yere gıdıyorkı elegance tıguana bakıyorsun sonra donanım olarak bana guzl geldı troc . Cam tavan degılde bı sunroof olsa tadından yenmezdı
Haklısın hocam peki üst paketi ne kadar
C3a frontera ile benzer olacaktır. Aynı araçlar zaten. C3 de bir tık aşağısında olacak. Kolay kolay böyle söylememem ama üçü de sağlam çöp. Elektrikli frontera ve c3a 1.1 milyon bandına inerse şehiriçi eşek niyetine binmek için alınabilir
1.1 1.3 milyon arası "eşek" niyetine binilmeyecek çöp olmayan şehir içi kullanıma uygun araç tavsiyesi verir misiniz?
-
2.30 unuz kadar olmasa da, Tonalenin jantlar da iş yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan 06 -- 20 Mayıs 2025; 15:9:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hybrid değil hocam elektrikli olan 1.3 milyona falan gelicek
-
Opel corsa bunlardan daha kaliteli, bu ay 1260'a vermişler. En azından psa altyapısı var, 50kwh nmc batarya var. Bunların ne olduğu belli değil, çarpışma testleri dahi yok
Kesinlikle öyle hocam. Yakışıklı ve verdiğimiz paralar az paralar değil Malesef
Bu mesajı görünce kendim aklıma geldi. Geçen sene şubat-mart ayı içerisinde SUV araç arayışı içersindeydim. Tiguan-allspace,Kodiaq ve Tarraco tercihlerim arasındaydı. Tarraco fiyat olarak en uygunuydu aklım kodiaqtaydı hem daha fazla fiyatı hem de özellik olarak 360 kamera ve DCC opsiyonları yoktu. Tarraco FR premium aldım 1997'e. Arada allspace ve kodiaqa vereceğim farka üstüne de kredi çekerek ev aldım. İyi ki öyle yapmışım. Araçtan çok memnunum:) ,sağolsunlar forumdaki arkadaşlardan fiyat bilgileri aldım. Araç Almanya'da Tiguanla aynı bantta üretiliyordu, hatta camlar da volkswagen Şişecam amblemleri var :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X