< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (17989. sayfa)

-
-
Haklısın hocam, çok haklısın etsin etsin 1500 etsin, ama sen bir de gel sahibine sor burnundan kıl aldırmıyor böyle bir şey olamaz, vazgeçtim araçtan bir çok arkadaş 3 yıllık troc bu paralar edemez yazdı. Benim bütçem 1650 gibi hocam, var mıdır bana önerebileceğiniz bir araç. Elektrikli düşünmüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam life paketini alın varsın cam tavanı olmasın en son 1740 fiyatı idi ben yakın zamanda başka araç aldım ama aklım troc life da kaldı bazen keşke alsaydım diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam life paket Troc veya Taigo da olabilir. Life paketin kasası da çok farklı görünüyor adamlar öyle bir yapmış ki daha basit bir araçmış gibi görünüyor. Sadece Taigo alırsam sizin gibi keşke Troc alsamıydım dermiyim diye düşünüyorum.
Hocam paranız cebinizdeyse güzel bir pazarlıkla iyi bir T-roc alırsınız,emsal ilanlarla kıyas yapın. Burda yazanlara bakmayın, adı üstünde ölücüler forumu, 1250 edermiş. Aynı aracı 1250’ye bana bulsun yarın 2 tane alırım. (T-roc sahibi değilim)quote:
Orijinalden alıntı: jetgil
Arkadaşlar 2022 model 50 bin km’de hatasız hasarsız boyasız tramersiz r-line Troc fiyat 1750 istiyor sahibi. Bu fiyat alıcı için nasıldır yorum alabilir miyim
taigo 1.0 motor troc 1.5 tsi bence motor farkı bile troc almak için yeterli bir sebep hem life paket hiçte boş değil hakkınızda hayırlısı olsun ben ikisi arasında troc derim
Param cebimde hocam. Herkes birbirine bakıp ilana koyuyor. Gerçekten alıcı ve satıcı için çok anlamsız bir dönem yaşanıyor. 1600 tl ye kadar hatasız r line Troc veren olursa almaya niyetim var.
forumla gerçek piyasanın hiç alakası yok burada çoğunluk işine gelen yorumu yapıyor
1250 ye clio vermiyorlar adam trocun ederinin bu olduğunu düşünüyor
ben 2018 43 binde 1.4 i20 yi 910 bine verdim insanlar şaşırdı çok iyi fiyata vermişin falan diye, benden alan galerici imiş arabayı arabayı 1030 bine ilana koymuş 2 ğünde satmış arabayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnyttt -- 19 Mayıs 2025; 1:20:57 >
Allah razı olsun. Evet ben de öyle düşünüyorum. Size de kazasız belasız sürüşler diliyorum. Aldığınız araç neydi acaba.
hocam ben eşime aldım ısrarla 3008 istedi 23 model 23 binde 1625 bine aldık şimdilik memnunuz
Hocam bunlar arabadan ne anlar? Almasınlar bunlar daha iyi
Hocam taigo ile troc çok farklı arabalar, biri polonun muadili biri golf 7.5 platformunda araba. Motor farkı var, kalite farkı var, ayrica elektronik park freni var. Taigodaki çekmeli el freni beni görüntü olarak çok rahatsiz etmiyor ama elektronik fren olmadığı için auto hold yok arabada, ışıklarda beklerken surekli frene basmak beni biraz yordu açıkçası. Troc life + travel assist + geri görüş kamerası kampanyali 1804 liraya veriyorlar. Trocun arkası da daha ferah. İkisi arasinda kaldiysaniz troc derim, ikinci eldekiler gercekten pahalı istiyorlar, ben de uzun süre ikinci el baktım sonra gittim sıfır aldım taigoyu. Durumunuz varsa troc derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aldıktan sonra hiç geriye dönüp düşünmeyin hocam; Bakımlarını zamanında yaptırın, canınızı sıkarsa satın değiştirin. Alana kadar çok ikilemde kalıyorsunuz tıpkı benim şuanki yaşadığım gibi.
EV'LERIN YÜZ KARASI
Hocam Vag grubuna yakınsanız Skoda Karoq da bakabilirsiniz. 1.6-1,65 teklifle gidin ilanlara, aciliyeti olan çıkar illaki.quote:
Orijinalden alıntı: jetgil
Param cebimde hocam. Herkes birbirine bakıp ilana koyuyor. Gerçekten alıcı ve satıcı için çok anlamsız bir dönem yaşanıyor. 1600 tl ye kadar hatasız r line Troc veren olursa almaya niyetim var.
quote:
Orijinalden alıntı: cnytttforumla gerçek piyasanın hiç alakası yok burada çoğunluk işine gelen yorumu yapıyor
1250 ye clio vermiyorlar adam trocun ederinin bu olduğunu düşünüyor
ben 2018 43 binde 1.4 i20 yi 910 bine verdim insanlar şaşırdı çok iyi fiyata vermişin falan diye, benden alan galerici imiş arabayı arabayı 1030 bine ilana koymuş 2 ğünde satmış arabayı
Polemik yatatmak istemezdim ama madem heyecan yaptınız biraz yazayım,clio 1250 vermiyorlar dediğiniz sanırım sifirlarini kastettiniz ama arkadaş 2 el troc sormuştu o yüzden pek uygun örnek olmamış.Çok istersen 1500 versin alsın nedersin uyar mı sana yoksa troc falan mı sahibisin.Ben üstte 1500 bile verirken düşünürüm diyen arkadaşı biraz daha abarttım ki soran arkadaş tercih etmesin diye tamam mı dır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bu arada bana gönderilen teklif formunda “yokuş destek asistanı” var gözüküyor taigoda. Siz yok deyince şaşırdım gerçekten yoksa. Yokuş kalkışla aynı şey demek olmuyor mu acaba.
Size de hayırlı işler arkadaş;bu arada 1250 verirlerse ben de alabilirim belki ama almam çünkü galerici değilim ne alaka yoksa rent a car felan mı kuruyorsun;ha ozaman tamamdır.Sen ne verirsin 1500 sana da uyar mı?
-
polemik yaratabilirsiniz hocam sorun değil ilk yorumuz saçma savunmanız daha saçma
piyasanın gerçekleri size bana göre işlemiyor her malın ederi var 2022 troc rline 1250 ye kimse vermez
1250 ye dolu paket sıfır ayarında ikinci el clio anca alınır
ben troc sahibi değilim yukarıda verdiğim örnekte 2018 i20 ederini yazmışım
2022 dolu paket trocun ne kadar edeceğini siz hesap edin artık hayırlı geceler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X