Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (17705. sayfa)

5 sn
359.273
Cevap
6.138
Favori
62.432.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1235 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Ek bilgi , iç ekranlar fena değil ancak ufak kalıyor, klima oldukça iyi , navigasyon ve sisteme güncelleme yapıp verdiler, donma vs olmadı ancak olanlar olmuş .

2.0 bu güçlerde d ve c suvlar 4-5,5 milyon unutmamak lazım, kodiaq rs 5,4 tiguan 4,8 vs bmw x1 3,9 milyon olmuş…
    En önemli eksisi Alfa algısı , servis hizmeti, oda ilerlemiş ancak daha yolu var.. birde ortak kullanılan parçalar ( fiat grubu yer yer var )

Araç her halükarda sert kalıyor, sportifliği seven için çok iyi , bayanlar için yorucu olabilir, ( lastikten de olabilir onlarda 3 yaşında neredeyse)

Siyah vardı oda dün satılmış, ay sonuna biter bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadohan -- 20 Nisan 2025; 10:42:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt

Hatta Varyatör problemi bile devam ediyordur değil mi hocam?

O köprüler altından çok sular aktı hocam, dediğiniz dönem araçlarının hemen hemen tüm markalarda trim sesi mevcuttu kullanılan malzeme, montaj teknolojisi vs sebeplerden ötürü.

• Sarı kafanın Avrupa başta tüm dünya ya %25 gümrük vergisi koymasından sonra; yıllar süren yatırımlarını tamamlayıp üretime geçen ve ABD pazarı ana hedeflerinden olan Avrupalı elektrikli araç üreticileri ülkemizde rekabeti artıracaktır. Volvo x30e yi 1800 civarı getirmeyi düşünüyormuş ve ne kadar isterseniz üretebiliriz demişler. 😁 Paranızı biriktirin; ihtiyaçlarınızı karşılayan aracı en uygun fiyata almaya bakın. Ayrıca bu Phev lere Avrupalıların pek rağbet gösterdiği yok; çünkü adamlar aynı aracın benzinlisine 10000 € daha uyguna alabiliyorlar.
    SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 20 Nisan 2025; 10:52:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teslaa89 kullanıcısına yanıt
    İndirim değil o fark. %10 otv den satıyorlar. İndirim var tabi dilime girebilmek için.
    2.9a kimse almıyor çünkü.
    Tesla gibi düşünün. Ya da togg. Otv %40a çıkınca satış yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt

pahalı fiyatı SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 

• masterap M kullanıcısına yanıt

corsa50 ile 100-110 ortalama hız ile antalya elmalı gidiş dönüş 220 km

%100 çıkılan yolda 220 km gidiş dönüş yapıldığında şarj %7 olarak dönülüyor.

onalarca defa gittim geldim . şehiriçi 50-60 ile sürekli dur kalk yapınca yükselir anca menzil.

uzun yolda %80den %20ye 140 km işte corsa 50 kw ile bu kadar

corsa ile mg4(51) ve zoe50 arasında dağlar kadar fark var menzil açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ka7 -- 20 Nisan 2025; 15:47:56 >
  • Bu arada fiyat listesinde Lexus NX350 4x4 hybrid 2025 modeli 6150000 iken 2024 modeli 4300000 gözüküyor. Bu araç nasıldır acaba?

• needacar kullanıcısına yanıt
    Bir Kızılderili atasözü der ki, Trump in ipiyle kuyuya inilmez. 6 Aya kalmaz bambaşka işler yapacak tariflerde.. Çok garip işler görecegiz.. :)
    TR de ki ev pazarı dramatik buyuyemez Zira şarj konusu ve alışkanlıklar sorun. Şarj tarafı, pazarın büyümesine paralel olarak büyümüyor. Tabi Şu aşamada, üretim kapasitesini kullanmak adına bir çok üretici %10 otv ile araç getirmeye çalışacaktır Ama bu limitsiz degil.
    Avrupa Li üreticileri, vergilerden nasıl kaçarız diye değil, 5-6dk lik bir istasyon ziyareti Ile aynı akaryakitta olduğu gibi nasıl şarj işini, en azından 20-%80 döngüsünu tamamlarız diye kafa yormalari ve bu noktada ciddi are yapmalı gerek. Zira çin liler bu işi çözdü arge olarak. Ab çok geriden geliyor. Bu kafayla devam ederlerse, vergilere rağmen çin, lokal olarak üretim yapıp Vergilersen kacinarak pastayı toplayacak.

• drexel D kullanıcısına yanıt
    Sıfır crossland 1.1m a zor bulursunuz, 2024 düşük kimler var (sıfır ayarında).
    Ama ne hikmetse kimse önermiyor bu aracı anlamadım sebebini.

• elcas kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Segmentindeki en kötü f/p oranına sahip araç bence ve aşırı pahalı.

• T-Cross Life Gri ve beyaz renk= 1.5 milyon TL - Arca Ankara - Doğuş Kartal.

• Kendi bayilerinde var mıdır acaba bu araçlardan? Bir de Eskişehir'de Opel Bayi'ne gidip sorayım. Teşekkürler yorum için. Büyük ihtimalle sınırları zorlayıp t-cross alacağım bulabilirsem.

• xyz35 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, eğer önümüzdeki pazartesi, salı bulabilirsem çok büyük ihtimalle t-cross alacağım.

• drexel D kullanıcısına yanıt
    Bir tane satış elemanı vardı burda paylaşmıştı elinde 15 adet kalmış 1.3m'dan verebilirim diyordu dalga geçer gibi. 1m'dan fazla vermeyin.

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Hocam crossland arkadaşımda var, satıp adam akıllı araç alsın diye uğraşıyorum gerçekten hiç beğenmedim. Mokka tercih edilmeli bu araç yerine illa opel B suv isteniyorsa.

• teacher1983 T kullanıcısına yanıt
    Maalesef iskontolu

Liste fiyatı 1800 seviyesinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Öyle ben de arkadaşta test ettim , kutu gibi bi değişik geldi, iyi hoş kaçıyor ama içime sinmedi.

Aynı durumu arona-kamiq ikilisinde yaşadım. Benzer araçlar ama ne hikmetse kamiq daha çok hoşuma gitti , birçok arkadaş ikisini de beğenmiyor tabi o ayrı :)

• Wirm kullanıcısına yanıt

Mokka'nın fiyatı hakkında bilginiz var mıdır? Liste fiyatı uçuk görünüyor o yüzden soruyorum, belki bayiden fiyat almışsınızdır diye.

• Corolla vision plus en son kaça birakiyorlar,son zamanlarda fiyat alan oldu mu ,indirim yapıyorlar mı

• _botturgec_ kullanıcısına yanıt

merhaba, Aralık sonunda 0 km araç almak için bu 4 araca da baktım, arona tercih ettim. crossland'ı son sıraya yaz derim. kötü araba değil ama her bakımdan diğerlerinden bir tık geride bana göre, tek cezbedici yönü fiyatı idi 2024 Aralık'ta. bayon araç olarak gayet güzel ama ben tipini begenmedigim için pek alıcı gozle bakmamıştım. C3 tip olarak ve iç dizayn olarak bence güzel, ben alırken arona da faizsiz kampanya vardi, C3 te ise yoktu bu tercihimi etkiledi. c3 ve aronanin koltukları bence daha iyi olabilirdi, ikisi de konforsuz, ozellikle c3'un koltukları. aronadan memnunum, arabanın eksi yönü süspansiyonlar çok sert sürüş şehir içi bozuk yollarda konforsuz, ana yollarda gayet güzel. bildiğim ve gördüğüm kadarı ile Peugeot grubunda süspansiyonlar gayet yumuşak. birde Kia stonic bakmıştım, bence dolusu alınır ise oda gayet güzel ve yeni 1.0 motoru gayet yeterli bir araç, arona ve C3 e göre bir tık daha dar hissettirmisti bana içi. şimdiden hayırlı olsun aracınız.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.