Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (17532. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
64 Misafir (10 Mobil) - 54 Masaüstü10 Mobil
5 sn
392.559
Cevap
6.469
Favori
68.280.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1285 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

2800 e mi aldiniz arkadasim gecen hafta 3050 ye aldi :S

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Koskoca forum bir tane adamin inadina boyun egiyor.Nedir yani bu inat kimse anlamiyor.Fiyat paylasilacaksa git diger konuda paylastir? Senelerdir forumun en islek konusu bu ne diye ugrasiyorsun burayla?Gorev askiyla yanip tutusuyorsan bak herkes senden rica ediyor git diger konuyu fiyat paylasim yap? Ben her gun duzenli olarak burayi okuyorum ve bundan keyif aliyorum.Merak ettigim araclar hakkinda hem fiyat bilgisi hem de yorumlari gorup okuyorum.Uye olmayan dahil bir dunya adamin takip ettigi bir konu burasi.Bu yapilan resmen ihanet foruma.

Ne zamandan beri okuyorum gecen gun bir suru araba fiyati paylastim.Yeni uyenin biri gelip “ burda fiyat paylasilmiyor” diye sikayet ediyor.Yeni uye arkadas bir zahmet kendisi paylassin devamli somurmek yerine.
    Bu konu aktif olmadiktan sonra cok da umrumdaydi fiyat paylasmak.Kime paylasacagim yorum olmayan devamli somurmek icin konuya girenlere mi?

Cok fiyat paylasmak isteyen yoneticimiz kendisi de destek olsun foruma? Ben inat eden bir adamdan baska bir sey gormuyorum.Al kurallara uy batir konuyu.

• derfgt D kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Esasında yönetici meslektaşım birbirine karışan ve bu sebeple zaman zaman üyeler arasında gerilime yol açan akışı yönlendirmek ve dağıtmak için daha önce birkaç kez denenmiş bir girişimde bulunarak ayrı bir sohbet konusu açmış idi. Burada uzayan model tartışmalarının birazını dahi öbür başlığa taşımanın üyelere sıfır araç fiyatı yakalama anlamında daha rahat bir ortam oluşturacağını düşünerek girişimini olumsuz görmedim ve konuyu düzenlemede yardım rica ettiğinde kendisine yardım da ettim ama tam çözüm olmayacağı tabii ki belliydi. Maksat üyeleri yönlendireceğim derken elbette gereğinden fazla sıkmak olmamalıdır. Binlerce aboneli bir konudan insanları birkaç yüz abonelik - ki bu da kayda değer bir abonelik oranı - bir konuya tamamen yönlendirmek gerçekçi bir tutum olmayacaktır. Çünkü insanların alışkanlıkları - özellikle tek tıkla neredeyse nefes alır gibi refleksif hareket ettikleri sanalda - kolay kolay kırılmaz.

Üst yönetimdekiler olarak aslında birkaç kez bu konuda kullanıcıların araç sohbeti bağlamında kalabildikleri - yani düpedüz salt siyaset vs tartışmadıkları - veya küfür, hakaret, kişisel münakaşalara girmedikleri sürece ürettikleri içeriklerin kaldırılmaması, işlem görmemeleri, üzerlerine fazla gidilmemesi gerektiğini beyan ettik.

Fiyat paylaşımı konusuna gelirsek belki de buna yönelik teknik bir quality of life iyileştirmesi düşünülebilir. Mesela Amazon Sıcak Fırsatlar konusunda sadece linkleri göster seçeneği mevcut. Böylece orada sadece fırsat linklerini görebilmek mümkün. Sıfır araç fiyatlarını barındıran mesajları gösterecek bir sistem konsepti düşünülüp hayata geçirilirse buradaki araç sohbetlerine takılmak tamamen anlamsızlaşır. Fiyatlara erişmek çok kolaylaşır.

Bu fikrimi - bu konudaki sizin yorum ve fikirlerinizle beraber - diğerlerine ileteceğim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzde 10 ÖTV dilimli araçlar listesi var mı acaba ?

Hocam bu konuda bu tarz durumları tartışıp kan emici fırsatçı distürbitörlere zar zor biriktirtiğimiz alın terimizi yedirmemeye çalışıyoruz. Aslında bu konu fiyat paylaşımından çok fikir alışverişini içeriyor bu nedenle. Ne olacak şimdi o 250bin tl? Kimisi 1 ayda kenara atar kimisi 10 ayda o parayı.

Boyun eğme konusuna gelirsek farkındaysanız konuda aktif bilgi paylaşımı yapan kesim artık yazmıyor. Tek tük yeni araç almış olanlar fiyat paylaşıyor. Konu eski canlılığından uzak bayram dönemi olmasına rağmen.

Neden Togg boykot markalarında yok? Ben audi almışım distribütör sebebi ile için rahat etmeden bineceğim he o işler yaş iş hocam, bizim gelir seviyesinde boykot falan hikaye adam bir de nusret falan demiş komik komik lüks mekanlar demiş

İq light yazmıyor ama vardır büyük ihtimal. D sınıf araçta Travel assist yok, varenna deri döşeme var ama elektrikli hafızalı değil galiba. Adamlar öyle bir kelime oyunu yapıyorki araçta ne var ne yok illa deşelemek gerekiyor.

Yanlışın neresinden donulse kar. Yanlışta ısrar etmemek lazım. Bu konu forumun marka değerlerinden sırf bu konu için foruma uye olup dıger başlıkları kesfedenler var. Dusunulen iyileştirmeye bir ek de ben teklifte bulunayım. 100 mesajı olmayan konuya saatte 1 den fazla mesaj atamasın. Gereksiz tartışma onlensin

hocam tekrar okuyun mesajımı, kimse Fabia için 1590 istemiyor. öyle bişey yazmadım. bu fiyat sadece 1 adet Skoda bayisine görülen 1539 etiket üzerine eklenen özellikler ile elde ediliyor ve satın almak isterseniz zaten indirim yaptık diyolar masada, 1400 idi İstanbul fiyatı (3 farklı bayiden Mart başında kendim fiyat aldım masada oturup) (diğer illerde masada indirim ile 1380'e veren vardı Mart başında) son krizden sonra belki azcık zam yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 1 Nisan 2025; 11:48:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, polo baz versiyon dsg li araç için yakın zamanda fiyat alan oldu mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Doğuş o kadar farkla aynı aracın satılmasına izin vermez. Donanım farkı vardır.

Fabia'nın olması gereken azami fiyat 1350 tl dir.

1200-1250 gibi fiyatlara Clio satılıyordu geçen ay, yani Fabia'nın anahtar teslim 1400 olan fiyatına bu yönden bakılabilir. Clio ile Fabia arasındaki tek fark motor-şanzıman değil. gerek pasif gerek aktif güvenlik olarak Fabia daha güvenli bi araç Clio'ya kıyasla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 1 Nisan 2025; 11:49:9 >
  • gençmüşavir52 G kullanıcısına yanıt

2024 model life paket opak renk 1.330 metalik renk 1.365 doğuş oto kartal

Yok 5 milyon olacak. Kendisi araba alinca fiyati uçurup kaciran tayfadan arkadaş. Aldiginiz standart elegance zaten. Lansman fiyatı bitse ne olur şimdi 70-80k iniyorsa sonra 300k inecek. Kim verecek tayrona 3.5 milyon. En fazla 2.9 a satarlar eleganceı. O da kur farki. Hele doğuş boykot varken uçmaz da kaçmaz da fiyatlar.

sonra biri Clio yazıyo, hemen 5-10 mesaj Clio'ya küfür.

ben Skoda fiyat listesinin gerçek olmaması durumunu yazdım ve yazarken örnek fiyat olarak Fabia web sitesi fiyatını verdim. şimdi Fabia'ya ve Fabia alanlara saldırı serisi başladı.

arkadaşlar, bu bahsedilen araçlar B segment içten yanmalı araçlar, yani farkında mısınız bilmiyorum ama TR piyasasında çok kullanılan ve alınıp satılan araçlar bunlar. siz bu araçların adını gördüğünüz an küfretmeye başlayacaksanız o zaman Kadıköy meydanda stand açıp gelen geçene küfredin. sokakta çevirdiğiniz 3 kişiden 1'i bu segment araçları kullanıyo olabilir.

Evet 2.800e alındı. Arkadaşınızın 3.050ye aldığı araçta büyük ihtimalle opsiyonlu jant ve aile paketi var.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.