Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (17208. sayfa)

5 sn
375.071
Cevap
6.304
Favori
64.907.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1251 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

• Merhabalar, yakın zamanda 2021 1.4 Urban Egea'mı sattım. Simdi maksimum 1.2 milyon bütceyle sıfır araba bakıyorum. Hyundai'i de İ20 Style 1.0 T-GDI 1.2 milyon fiyat verildi bugün Bursa'da. Clio'lar ne durumda acaba?

• Yuzde 30 dilimden satilan 230’un almanya’da liste fiyati 60 bin euro. Bu arac 2100’den veriliyorsa x1 xdrive25 de verilebilir. Filolara zaten bu dilimden satildigi yazildi cizildi. Zaten satilik ve kiralik x1 phev araclar var halihazirda. Bireysele hic verilmeyecektir belki ama birilerinin ayni araci en az 1 milyon ucuza aldigi dusuncesi bile benim almamam icin yeterli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mefata M kullanıcısına yanıt

Burada 408 için 1450, 1500 gibi fiyatlar konuşuluyor bayiye soruyoruz 1650 diyor, hangi bayi bu 1500li rakamlara veren arkadaşlar, aydınlatır mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayyldzmurat -- 24 Şubat 2025; 1:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trexin T kullanıcısına yanıt

Hep yazıldı çizildi ama buna ilişkin kimse net bir bilgi ortaya koyamadı.

İkiniz kavgaya girişmişsiniz. Ancak 60000 euro 2.300.000 TL yapıyor. Bmw 230e 2100.000 TL civarlarına satılıyor deniyor. Almanyadan 200 bin TL ucuza araç mı satılıyor şimdi. X1 plugin de 2 milyona satılacaksa banada 5 tane paketleyin. X1 elektrikliyi yar etmiyorlar X1 phevimi size bırakacaklar dünyada bu kadar talep varken. Ayrıca bahse konu x1 plugin hibrid msport bmw tr sitesinde 3376 iken sahibinden de 3600den aşağı yok. Şayet size göre bu arac 2 milyona satıldıysa galericilere, bu adamlar neden 3 ten okutmuyor sahibindende bu aracı sıfırdan yüksek fiyat yazmışlar. Aklımda deli sorular bu arac 2 den satılır sa hele harman kardonlu 360 kameralı 10 tane alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 24 Şubat 2025; 2:22:23 >

• bps B kullanıcısına yanıt
    Buradan bir arkadas buyuk filolara verildigi seklinde bir bilgi paylasmisti. Bir buyuk bayi calisinanindan tek seferligine boyle bir sey olduguna dair ben de duyum aldim. Bundan sonra ne bireysele ne de filoya bu sekilde verilmeyecegi de soylendi.
    230 msport araclar ortaya ciktiginda da bayiye gittim. Bmw’ni bul sitesinden takip edin. Arac duserse yuzde 30’dan veririz dediler. Arac hic dusmedi veya ben yakalayamadim. Ancak ayni bayi bir sure sonra galerici bir arkadasimi bu arac icin aradi. Net bilgiyi araci alan ve satan disinda zor ogreniriz.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Kavga edecek ne var. Herkesin dusuncesi kendisine. Ben bu arac yuzde 30’dan satilamaz diye israrla buraya yazan hatta insanlara boyle bir beklentiye girdigi icin tepki gosterenlere sasiriyorum.

Almanya sitesinden Turkiye’deki donanimla konfigure ederseniz 60 bin euroya yakin bir meblag cikiyor. Bu meblaga x1 xdrive25 de konfigure edilebiliyor. Kimin memlekete kaca getirdigi ne kar ettigi vs beni ilgilendirmiyor. O geliyorsa o da ayni dilime getirilir istenirse. Olay bu.

Kiralik araclar icinde satilik olanlar gibi janjanli durmayanlar var. Bildigin filo paketine benzer. Bu sekilde satilan araclar bunlardir diye tahmin ediyorum.

• plateau kullanıcısına yanıt

X1 PHEV için yalan ve yanlış bilgi!

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bir şey işte!

%30 vergi üst dilimine bakın, bir de aracın vergisiz fiyatına bakın.

X1 Xdrive30e MSport kullanıcısıyım.

Bu kadar sallamasyon bilgi burada nasıl peşpeşe geliyor akılalır gibi değil!

• Merhaba, X1 phev mesajları görünce bir soru sormak istedim. Bu tür phev araçlarda batarya enerjisi bitince araç sıradan bir benzinli gibi mi davranıyor?

Örneğin benzin motoru A hp, elektrik motoru B hp ise araç teknik datası olarak A+B hp olarak mı açıklanıyor güç?

Bu durumda elektrik enerjisi bitince , sadece A hp benzinli motor gibi mi sürüşe devam ediyor?

Bu soruya paralel şekilde xdrive ( gerektiğinde 4x4) olduğu söylenen BMW X1 phev , bataryalar boşalınca 4x2 gibi bi davranıyor?

Bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa memnun olurum.

Saygılar, selamlar.

İste dedigin gibi olmuyor olaylar. Burda bir milyon kez hesap yapıldı. X1 elektrikliyi yüzde 10 dan satsın diye. Gitti mini countryman i soktu yüzde 10a. X1ide 6 ay satmamak şartıyla yüzde 10 dan kendi çalışanlarına galericilere verdiler. Farklı mantalide çalışıyor kafaları. Şimdi 230e active için konuşursak avrupada satmayan araçları getirip satıyorlar deesek yalan olur. Çünkü gelen araçlar yeni fabrikadan üretim 2025 model araçlar. Bmw tr ye akıl sır ermez. Miniyi satıyor x1 i getirip satmıyor. Bence phev getirip 2 den satacaksada x1 getirmez minicountryman getirir onuda baya donanım eksiltip satar.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

İlandakilerin filo aracı olması imkansız zira filo araçları 6 ay satılamıyor.

• max 1.5m bütçeye 1.2 puretech motoru olmayan b suv ne tavsiye edersiniz t-cross mantıklı geldi varmı bayiden fiyat alan yada önerisi olan?

• AdamPsikopat A kullanıcısına yanıt

1.6'a tonale al c segment 20 bin de miss.

• thecrowly T kullanıcısına yanıt

dizel istemiyorum hocam şehir içi kisa mesafe gidiyoruz dizel cok mantık değil benim için

Şehir içi kısa mesafe gidiyorsanız elektrikliye de yönelebilirsiniz şahsi fikrim. 1.5 bütçeye Dolphin, Atto 3, MG4 gibi güzel ve dolu araçlar var.

• elektrikli için şarj edecek yerim veya gidip şarj olmasını bekleyecek vaktim yok şarjı dert etmek istiyorum. benim araba güvence demek hocam bi 5dk da depoyu fulleyip acil gelen haber ile memlekete gitmek gerekebilir yada en basit tatile giderken bile zamanım dan yiyecek ben mola yapmayı seven biri de değilim. bunu şuan bu süreler ile elektrikli arabalar ile mantıklı değil belki gelecekte olabilir. elektrikli araba şarj süresi dert olur bana. stresli hayatıma bi stres daha katamam :)

Tabii ki siz bilirsiniz. “Kafam rahat olsun benzinimi alayım yoluma devam edeyim” derseniz bir şey diyemem :) En kötü ama yine de bir şehir içi 670 km gerçek kullanıcı menzili olan Kia EV3 uzun menzile bir bakın derim :) Sıfırı 1.6 milyon

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Gebzede doğuş otomu var. Aykan olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 24 Şubat 2025; 4:26:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebinkaanhisar

Merhaba aracınız 4 çekermi acaba? Bende bu tarz araç arayışı içerisindeyim , tavsiye edermisiniz..
    Merhaba, hayır 4x2, çok memnunum. 4x4 sadece en dolu paketle alınabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.