Bayon Style Paket kredi kampanyası dahil fiyat alan var mı? Elinde 2024 stok olan bayide olabilir. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17069. sayfa)
-
-
0 da aynı fiyat değil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mild hibritler o fiyatlarda hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes sizin gibi akıllı olsa daha az söğüşleneceğiz fakat tuzluğuyla koşan çok maalesef
-
Listeden inmiyorlar mı hocam hiç? Bir çok marka iniyor. Bence bu fiyat da fena değil. 1.4 altı zaten C sedan olarak pek de alternatif yok. Aracın tek ve en büyük handikapı atmosferik motoru. Tercih edilmezse bu yüzden tercih edilmez bu araç. Onun dışında hacim ve konfor noktalarında tatminkar. Dayanıklılığına zaten birşey denemez. Performans beklentisi olmayıp hacim beklentisi olan sedan tercihi olanlar için bence en mantıklı seçenek.
Fiyatına göre güzel araç da, araç sollamaya çıkamıyorsun
Prime plus ile comfort arasında 250 bin edecek fark ne var hocam? Kataloga baktım çok fark göremedim.
Ben Ankara Efe ile görüştüm inmedi. Zaten geçen aya göre epey indirim yaptık dediler.
Merhaba renk nedir acaba koyu renkleri 1940 diyorlar izmirde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Citroen bunu deniyor zaman zaman. Bir ara c4x 1.470 istiyorlardı gecen sene, 2 ay sonra 1.300lere verdiler. Şimdide 1.700 e satabildiklerine satar, gelecek ay veya sonraki ay yine fiyat kırar.
yeni c3 aircross elektrikli verisyonu 1 milyonadan gelme ihtimali var mı? Avrupa fiyatını çarparsak sanarım bu kadar oluyor
-
Bugun fiyat aldım 2024 style lime rengi 1230 tl ama kredi kampanyası yok. 2024 son araç dedi. Hyundai erdemir
ilave olarak ilgilenen olursa 2024 i20 style 1160 renk secenegi var. Elite paket 1250 tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGentum#47 -- 6 Şubat 2025; 22:35:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.300 tl den gelir gibi bence
o fiyat olursa togg v1ler var, bence 1200 altı olur ama bir hitmal diyorum 1 milyon civarına girer de ortalığı yakar mı :)
-
Beyler selam,
BMW i4 eDrive40 almayı düşünüyorum. Msport paketli, 2024 makyajlı model için 3.600.000 TL civarında nihai bir fiyat aldım. Araç için kapora da verdim; kısa sürede bir araç satın almak istiyorum.
Aracın sportif görünüşü gerçekten çok hoşuma gidiyor. Ancak aklımın bir köşesinde benzer fiyatlara 2025 makyajlı 3.20 msport benzinli bir model almak fikri dolaşıyor. Bu düşüncenin arkasında iki temel kaygım var:
i) Şarj istasyonu planlaması yapmaya üşeneceğimi düşünüyorum. Evde kurulu bir sarj imkanım henüz yok
ii) parayı kolay kazanmadığımdan, yakın gelecekte elektrikli bir aracın ileride yüksek oranda değer kaybı yaşayabilme ihtimalinin olup olmayacağı beni düşündürüyor. %10 yerine %40 ötv diliminde olan bir araç bu.
Çok saçma bir soru sormuyorumdur umarım ama sizin fikriniz ne olurdu? Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Değer kaybı önemliyse hiç düşünmeden 320 alırdım. Elektrikli premium araçlarda değer kaybı çok oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: blueways
Beyler selam,
BMW i4 eDrive40 almayı düşünüyorum. Msport paketli, 2024 makyajlı model için 3.600.000 TL civarında nihai bir fiyat aldım. Araç için kapora da verdim; kısa sürede bir araç satın almak istiyorum.
Aracın sportif görünüşü gerçekten çok hoşuma gidiyor. Ancak aklımın bir köşesinde benzer fiyatlara 2025 makyajlı 3.20 msport benzinli bir model almak fikri dolaşıyor. Bu düşüncenin arkasında iki temel kaygım var:
i) Şarj istasyonu planlaması yapmaya üşeneceğimi düşünüyorum. Evde kurulu bir sarj imkanım henüz yok
ii) parayı kolay kazanmadığımdan, yakın gelecekte elektrikli bir aracın ileride yüksek oranda değer kaybı yaşayabilme ihtimalinin olup olmayacağı beni düşündürüyor. %10 yerine %40 ötv diliminde olan bir araç bu.
Çok saçma bir soru sormuyorumdur umarım ama sizin fikriniz ne olurdu? Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Vites yerleri farklı, biri deri koltuk diğeri kumaş koltuk, yolcu koltuk yükseltme ayarı, cant boyutları, led arka lambalar, koltuk bel destek ayarı iki taraf için de, sunroof, direksiyon vites kulakçıkları.
Sayfa 21
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalunya5 -- 6 Şubat 2025; 22:47:50 > -
Hepsi %10 dilimde olmak üzere Tesla-Togg-Kia disinda elektrikli tavsiye etmem, parasi cok olana yüksek dilimden EV olur ama kolay para kazanmiyorsaniz lüx EV'den uzak durun.
Bende 2024 G20 var, G20'ler hala en fiyat performans arabasi, kaporayi G20 Msport icin degistirmenizi tavsiye ederim, illaki EV almak istiyorsaniz Mercedes EQE 280'a bir bakin, ama EV icin en mantiklisi yeni Tesla Model Y Juniper'i beklemek olurdu
-
quote:
Orijinalden alıntı: blueways
Beyler selam,
Çok saçma bir soru sormuyorumdur umarım ama sizin fikriniz ne olurdu? Siz olsanız hangisini seçerdiniz?Zor soru, 2si arasinda karar vermek sizin tercihinize kalmis ancak su sorular kritik.
1. Evden sarj imkaniniz var mi?
2. Sehirlerarasi yola yilda kac kez cikiyorsunuz?
Bunlara gore karar verin derim.
Eger aceleniz yoksa da CLA beklemenizi tavsiye ederim. Dogustan elektrikli olarak uretiliyor ve 800v altyapiya sahip, bu yaz cikacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Anladım hocam teşekkürler hayırlı olsun size de. Stok az kalmıştır bence de 2024.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X