Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16935. sayfa)

19 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 107 Misafir (30 Mobil) - 90 Masaüstü36 Mobil1 iOS
5 sn
338.712
Cevap
5.772
Favori
57.939.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1166 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Bunun canlı videosu da var. Cevap bekleniyor. Kundaklama diyen oldu en son durum böylemiymiş dediler ama bilemiyoruz. Elbet ne olduğu ortaya çıkacaktır ama kundaklama deniliyorsa vardır herhalde bir bildikleri durduk yere niye öyle densin.
  • Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili net bilgim yok. Kundaklamadir umarım. Kendi kendine yanmasından iyidir. Korkutur.
  • S@N@Ne!!! kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim fikirleriniz için babam için alacağım aracı dizel istiyor fakat pek seçenek yok megane'a ayrı bir hayranlığı var bakalım ne yapacağız

• kia cerato nasıl? sizce sıfırı kalktı sanırım sitesinde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 9 Ocak 2025; 23:37:34 >
  • manyaksx kullanıcısına yanıt
    1670 e satılıyor mı ve kredi kartı geçiyorlar mı
  • Burada her söyleyenin lafına inanmayın. Kendiniz tartın değerlendirin. Paralı trollerin bile olduğunu düşünüyorum. Bugün x markasını, yarın y markasını överler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 9 Ocak 2025; 23:53:0 >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Aralığın son hafta kasko sigorta bile kestirdik , tescili de salı günü yapmıslar . Arabaya bişey olursa da artık uğraşır dururuz .
  • Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiler
  • paritenin düşmesi araç fiyatlarını etkiler mi
  • fxmaster F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
    Hangi paketini aldınız?
  • grkma G kullanıcısına yanıt

ID.4 Almanya fiyatı:

52kW: 42.635 EURO (Türkiye'de 1.600 civarı sattılar, satıyorlar.)

77 kWh: 48.635 EURO (Bunu getirseler pek ala 1.800'e satabilirler, ama Türkiye'ye bunu layık görmüyorlar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 10 Ocak 2025; 0:26:47 >
  • cemin C kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam. Evolution aldım. Dur kalk özellikli adaptif cruz, autohold, şeritten çıkmama vb donanımlar var. Hem autohold hem dur kalk özellikli adaptif cruz olmasını istiyordum, bu nedenle, aracı da beyendiğimden tercih ettim

• fxmaster F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam kazasız belasız güzel günlerde kullanın
  • cemin C kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam. Sizin için de daha güzelleri nasip olsun inşallah.

• Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt

avrupa arabayı euro olarak satıyor haliyle maliyette euro cinsinden oluşuyor paranın usd ye çarpanı 1.10 ken 1.03 oldu yani usd bazında aldığı hammaddenin değeri artmış oldu etkiler mi bilmem ama etkilerse de negatif etkiler

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Bunlara %10 ötv ve %20 kdv ekle bakalım nasıl bir rakam çıkıyor,
    Ayrıca,
    Sevkiyat giderleri, Doğuş kar payı vs
    Ekle fiyat ne çıkacak
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Tesla çalışanı gibi konuşan yurdum insanı,
    Teslanın ülkede ne mazisi varda neyimi gördün yaşadın.

Araç denince en iyisi Almanlardır. Sor atalarına anlatsınlar
  • CekDenyıl7 kullanıcısına yanıt

Almanyada o aracın fiyatına kdv %20 eklenmiş hali o fiyat üstüne %10 ekle bakalım ne cikiyor 58 bin euroluk id 7 yi nasıl 1450 den getirebiliyor peki? gülünç olmayın hocam.

• crastag C kullanıcısına yanıt
    Doğuş taş mı yesin aslan
  • CekDenyıl7 kullanıcısına yanıt

Ülkenin özetisiniz yazılarınızdan anladığım kadarıyla id7 den taş yiyor iyi güldüm akşam akşam hayırlı akşamlar :)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.