|
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16935. sayfa)
-
-
Konuyla ilgili net bilgim yok. Kundaklamadir umarım. Kendi kendine yanmasından iyidir. Korkutur. -
teşekkür ederim fikirleriniz için babam için alacağım aracı dizel istiyor fakat pek seçenek yok megane'a ayrı bir hayranlığı var bakalım ne yapacağız
-
kia cerato nasıl? sizce sıfırı kalktı sanırım sitesinde yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 9 Ocak 2025; 23:37:34 > -
1670 e satılıyor mı ve kredi kartı geçiyorlar mı -
Burada her söyleyenin lafına inanmayın. Kendiniz tartın değerlendirin. Paralı trollerin bile olduğunu düşünüyorum. Bugün x markasını, yarın y markasını överler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 9 Ocak 2025; 23:53:0 > -
Aralığın son hafta kasko sigorta bile kestirdik , tescili de salı günü yapmıslar . Arabaya bişey olursa da artık uğraşır dururuz . -
Hangi bayiler -
paritenin düşmesi araç fiyatlarını etkiler mi -
Hayırlı olsun
Hangi paketini aldınız? -
ID.4 Almanya fiyatı:
52kW: 42.635 EURO (Türkiye'de 1.600 civarı sattılar, satıyorlar.)
77 kWh: 48.635 EURO (Bunu getirseler pek ala 1.800'e satabilirler, ama Türkiye'ye bunu layık görmüyorlar.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 10 Ocak 2025; 0:26:47 > -
Sağolun hocam. Evolution aldım. Dur kalk özellikli adaptif cruz, autohold, şeritten çıkmama vb donanımlar var. Hem autohold hem dur kalk özellikli adaptif cruz olmasını istiyordum, bu nedenle, aracı da beyendiğimden tercih ettim
-
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız güzel günlerde kullanın -
Sağolun hocam. Sizin için de daha güzelleri nasip olsun inşallah.
-
avrupa arabayı euro olarak satıyor haliyle maliyette euro cinsinden oluşuyor paranın usd ye çarpanı 1.10 ken 1.03 oldu yani usd bazında aldığı hammaddenin değeri artmış oldu etkiler mi bilmem ama etkilerse de negatif etkiler
-
Bunlara %10 ötv ve %20 kdv ekle bakalım nasıl bir rakam çıkıyor,
Ayrıca,
Sevkiyat giderleri, Doğuş kar payı vs
Ekle fiyat ne çıkacak -
Tesla çalışanı gibi konuşan yurdum insanı,
Teslanın ülkede ne mazisi varda neyimi gördün yaşadın.
Araç denince en iyisi Almanlardır. Sor atalarına anlatsınlar -
Almanyada o aracın fiyatına kdv %20 eklenmiş hali o fiyat üstüne %10 ekle bakalım ne cikiyor 58 bin euroluk id 7 yi nasıl 1450 den getirebiliyor peki? gülünç olmayın hocam.
-
Doğuş taş mı yesin aslan -
Ülkenin özetisiniz yazılarınızdan anladığım kadarıyla id7 den taş yiyor iyi güldüm akşam akşam hayırlı akşamlar :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X