kim diyor bunlar biz baharda zamlar binecek araba alınacaksa bu zaman alınmalı diyoruz... :) |
Bildirim
kim diyor bunlar biz baharda zamlar binecek araba alınacaksa bu zaman alınmalı diyoruz... :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 2 Mart 2024; 18:39:30 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pensamiento -- 2 Mart 2024; 19:6:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hs luxury için fiyatlar ne kadar? kredi var mıdır* |
teşekkürler. 1300 civarıydı kasım-aralıkta. |
2024 model mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kullandım vasat bir araç. Bu bütçe de Çinli takıntısı olan varsa tiggo 8 baksın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkürler.1350 diye başladık zaten çıka çıka buralara geldik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen bunlara bakıyorum ben de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siz yazınca bakayım dedim ve harbiden compass hem fiyat olarak hem de özellik bakımından 2.elde en mantıklısı gibi duruyor. 2023 hybridleri bile 1.7 milyon civarında. 1.3 motor benzinlisi 1.4 milyon civarına alınabilir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmahmutcüce -- 2 Mart 2024; 20:51:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |