< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (99. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet benzinli motor 1.2 Hibrid 136HP e-DCS6 şanzıman ile birlikte geliyor. zincir kullanılıyor.
yeni 3008, yeni grandland ve gele ek olan yeni C5 Aircross hibrid motor kullanıyor. yeni çıkacak tüm PSA 1.2 ler bu motoru kullanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 31 Ocak 2025; 12:51:3 > -
Teşekkür ederim. Bir arkadaşım grandland bakıyorum beğendim bayağı demişti.
-
Yakından henüz görmedim ama 3008 de daha şık bir tasarım. Ortada tek ve yukarıda tek ekran sevmeyenler için de (benim gibi) güzel bir alternatif.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İndirim olmasa bile kur artsa dahi (sınırlı artış) uzun süre zam gelmez diye düşünüyorum. Bu da zarar demek bence. İlerde talep azalırsa kredi desteği vs olabilir.
Çin markaları ile ilgili öngörüde bulunmak zor. Mesela chery çin fiyatının altında satıyor, inanılmaz bir durum. Mg vergiden önce elindeki araçları plakalandırıp sattı. Duruma göre aksiyon alıyorlar. Tesla ve çin markaları rekabete girerse istediği her fiyatta satabilir, avrupa ve japon/kore markalarıyla karşılaştırmamak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cherry yatırımı şubatta açıklanacak gibi duruyor.
Onu beklemek gerek.
Byd deki gibi indirim direk ürün fiyatına yansımaz ama 100-200k indirim yansisa, Byd taca çıkar. Çıkmamak için de fiyatı düzenleme yoluna gidebilir..
Hocam neden öyle dediniz bir an önce tekrardan ilk girdiklerinddeki algıyı yakalamak isteyeceklerdir. Ben teşvikten sonraki ay 200 bin civarı düşerler diye düşünüyorum çünkü şuanki fiyatlarla ucuza bol donanım algısını yitiriyorlar
-
Şöyle sorayım, siz Byd nin otv indirimini fiyatlarına kendi kararları nedeniyle mi yansitmadigini düşünüyorsunuz?
Burası Türkiye :)
Byd fiyatı 1.5 yapsaydı (1.4 bile. Olabiliyor) sizce ne olurdu? Buna müsaade edilir mi ülkemizde? Edilirse sonuçları ne olur?. Vs vs...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 31 Ocak 2025; 22:10:18 >
Hocam BYD 1.5 milyona elektrikli dolu dolu c-suv satabiliyorsa içten yanmalı verimsiz motora sahip omoda 5'i 1.4 milyona anca satarlar diyorum. Dolayısıyla da 250 bin lira civarı teşviki alır almaz indirmek isteyeceklerdir diye tahmin ediyorum. Zaten 1.2 civarlarına ineceğini söylemiyoruz :)
-
Verimsiz dediğiniz motorun termal verimliliği %37.1
Hocam isterseniz termal verimlilikle gerçek kullanım verimliliği arasındaki farki ikisinin çok farklı şeyler olduğunu size açıklayabilirim
-
Araç alanların dikkatine
30 eylülde izmir ...... bayinizden e3008 allure satın aldım. 1910 tl ye. (40 bin elden verdim). Şu anda kaça satıldığı bayilerden ve internette açıktır. (1690-1750 bandında) Bana bu fiyat lansman fiyatımız. Bir aya fiyat burda da kalmayacak denildi. Lansman fiyatının ne demek olduğu aşikardır. Lansmandan alan müşteri avantaj elde eder. Kazıklanmaz Ayrıca aynı aracın GT modelinin türkiyeye gelmeyeceği belirtildi. Şimdi gt ler gelmiş ve benim aldığım fiyatlara satılıyor bayiler tarafından. Ben yaklaşık 200 bin lira zarar ettim. Lansman fiyatı dediğiniz durumdan dolayı. Lansman diye Peugeot markasına güvenmekle hata mı yapmış oldum? Lansmanda kredi kampanyamız yok denildi. Peki dedim. Gittim daha yüksek faizle kredi çektim. Şimdi de kredi veriliyor. İnanılmaz bir şey. Benim gibi başkaları alanlarda var ve onlarla organize olarak elimizden geleni yapacağız. Ben durumu Peugeot'a ilettim ama müşteri temsilcisi hiç bir somut çözüm sunmadı.
Merhabalar arkadaşlar. Durumumun özeti budur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tamamda verimsiz dediğin motor bende var. Tiggo 7 183 lük. 24 bin km ortalaması 8.7 litre mi ne. Yani yüksek değil. Bu araçlar şehiriçinde 9 ila 10, uzun yolda 6 ila 7 lt arası yakıyor. Bu şimdi sence verimsiz mi? Misal tiguan ya da qq ne yakıyor aynı kullanımda?
Nabar la Erdal efendi. Nörüyon bakem.
Piyasè ne alemde? Zemheri ayazı pusu mu hakim hala tezgahlara.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabalar tam 15 aydir gram altin ve tl mevduat karşısında kızgın tavaya atılmış TEREYAĞI gibi erimeye devam ediyor....
Zamaninda cok uyardik, teknokrat mehmet affetmez balyozu indirir boyle gitmez bu dedik, dinlemediniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 1 Şubat 2025; 14:51:28 >
2023 yilinda 2kg altin verilip alinan c klass lar, 3 serileri şuan 1kg altina düşmüş vaziyette.
Qq bilemem ama tiguan mild hybrid şehirler arası 6 altı şehir içinde 8 altı mümkün,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen. Ederi max 59.900EUR
üstü saplamasyon.
2023 e göre altın fiyatı %55 (Euro bazında tabi)
arttı Avrupa da! Geçen yıl bu zaman göre artış %42
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 1 Şubat 2025; 16:27:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X