Benim baktığım hb, 1800'e anlaştım... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ SOHBET, FİYAT, KIYASLAMA KONUSU (ÖTV İNDİRİMİ, TÜKETİM, DONANIM VB.) (94. sayfa)
-
-
LMAO
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mantıklı bir şekilde açıklamaya çalışmanıza hayran kaldım ama kusura bakmayın mantığı pek yok. Neye göre kime göre değerlendireceğiz bunu? Hasar alıp almadığını varsayımlara göre mi şekillendireceğiz?Dediğim gibi plastik olup olmamasının hiç bir önemi yok. Kaza olur tamponun kırılır, tampon demiri hasar alır. Kaza olur sadece tamponun hasar alır değişirsin Başka da bir şey yoktur. Kaza olur kapı sacın değişir başka da bir şeyin yoktur kaza olur direklerine kadar darbe alırsın olay değişir. Bir farkı yok. Yani her kaza farklıdır. Tampon plastik parça önemli değii demenin bu açıdan bir mantığı yok. Önemli olmadığı zamanlar da önemli olduğu zamanlarda vardır. Keza kapı sacı değişmiş 30 bin düşerim demenin de pek mantığı yok. Düz mantık bu ülkenin en büyük sorunlarından biri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kapı arasına çocuğun oyuncağı sıkışır b sutunu ezilir de boyanmak zorunda kalınır, tavana kuş pisler boyanması gerekir vs vs ihtimal spektrumunun kenarlarına gidildikçe kırmızı kar da yağar, siyah kuğu da olur ama bunlar konu değil.
1-elinizde başka bir done yokken aynı 2 araçtan birinin tamponu boyalı diğerinin tavanı boyalıysa hangisinin daha büyük bir kaza geçirmiş olma ihtimali var?
2- daha büyük bir kaza geçirmiş olma ihtimali yüksek olan araca mı daha çok para vermeyi kabul edersiniz daha az olana mı?
mesele bu kadar basit.
yarın öbür gün bir mr- tomografi röntgen vb teknoloji kullanan bir cihaz yapılır aracı içine sokarız gerçekten ne olmuş ne olmamış kesin olarak söylenir o zaman boyanın değere olan etkisi yapılan boyanın kalitesiyle sınırlı olur ama günümüzün boya ölçüm cihazına dayalı dünyasının gerçekliği bu.
-
Tucson comfort benzin
Nissan qq nconncect(sadece skypack jant farkı var)
C5 aircross dizel shine
Bu 3 araç içinde fiyat bağımsız olarak hangisi mantıklı arkadaşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boyut konfor yakıt c5
Sportif sürüş, tip(subjektif) tuscon
Herseyden biraz nissan,
Hicbiri üzmez. Sizin için ne öncelikli ona bakacaksınız.
Değer kaybının az olması ayrıca yakıt ve konfor
Mesele düz mantık olmak. Tamponu boyalı aracın şasede hasar almadığını nerden biliyoruz? Tekrar soruyorum ısrarla cevap alamıyorum. 😉
Tamponda boya olmasını bende istemem orada katılırım. Ama boya söz konusuysa ve araç tampon bayalı diye tampon boyası önemsizdir denirse orada işler değişir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 19 Ocak 2025; 22:40:54 >
Qq makul o zaman, c5 kasa değiştirecek ve Citroën çok değer kaybeder. Tuscon sağlam yakar, qq hem fazla değer kaybetmez hem makyajlı kasa iyi,
Ama tekrar söylüyorum bence aralarında hiçbir açidan uçurum yok, yerinizde olsam hangisini beğendiysen onu alır geçerim,
hala bu soruyu sorduğuna göre bir sözlük alıp ihtimal ne demek anlamaya çalışmalısın.
-
İhtimallere göre mi iş yapacağız yoksa sonuca göre mi?
üçü arasından ben qasqai alırdım hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam 1.350 param var üstüne 1 kuruşum yok diyen adam bu piyasada suv olarak ne alabilir amca oğluna lazım ille sıfır olacak
Egea cross
Opel crossland
Kia stonic
Sandero
Duster
Bunları önerdim ama önerirken icim acimadi degil hepsinin ici berbat anasini satayim ben olsam euro alir beklerim hazir dusukken
en üst paket corsa alırdım ben.
ya da citroen c4x
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
C4x 1400 diye soyledim hocam
Opel corsa hb oldugu için soylemedim ben sahsen opeli de pek sevmem en ariza veren araclardan olduğu söyleniyor tek sevdiğim aracı mokka ama almazdim herhalde elektronik ariza vs korkusu ile
Tucson prime plus olsa direkt onu derdim çünkü 1.6 Tgdi ŞAHSİ fikrim hem tipi güzel hem de gidişi güzel yakıtı göz ardı ederim. Bu üçü arasından ise amadeus’ün dediği gibi hangisi içime sinerse onu alırdım. Yakıtları hepsinin benzer olur. Tucson,qq,c5. Tucson çok yakar ama qq de o kadar yakmasa da şehiriçi yaklaşır tucsona. O yüzden çok fark yok aralarında.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X