Şimdi Ara

Sıfır Araç Alım İşleminde İşleyiş-Noterlik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ilk aracımı aldım dün bayiden. Bu sabah noterlikten aradılar gidip imza atmam gerekiyormuş. Vekalet vs vermedim bayiye. Plaka tescil için atmam gerekiyormuş sanırım. İşleyiş böyle midir kafama takıldı biz gidiyor muyduk noterliğe imza için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 30 Nisan 2020; 10:34:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Evet vekalet vermediyseniz notere gidip imza atarsınız. Böylelikle noter masrafı cebinizde kalır. Ben her zaman böyle yaparım.
    Dedim sıfır araçta noter ne alaka ikinci el gibi. İnsanlar dürüst olmadıkça kendi bayisinden sıfır araç alıyorum yine tedirgin oluyorum. teşekkürler hocam

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

Dedim sıfır araçta noter ne alaka ikinci el gibi. İnsanlar dürüst olmadıkça kendi bayisinden sıfır araç alıyorum yine tedirgin oluyorum. teşekkürler hocam

Alıntıları Göster
    Notere gidip bayi için vekalet verecek, onu da bayiye götürecektiniz. Hem daha çok zaman hemde para kaybı.

Onlarda o vekaleti notere(eskiden trafik) götürüp sizin adınıza imza atacaktı. Sizin gidip imza atmanızla aynı durum.

Zaten vekalet işi aynı şehirdeyseniz gereksiz kayıp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tedirgin olacak bir şey yok, imzaladığınız kağıdı okuyacaksınız zaten. Noterler bu konuda hassas genelde, gidip nereyi imzalayacağım deseniz onlar sizi uyarır önce okuyun diye. Zaten kötü niyet şüpheniz olmasa bile okumak gerek, sehven yapılan bir hata varsa imza öncesi düzeltmek daha kolay.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.