Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.569
Cevap
647
Favori
3.343.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Giriş
    golf 1.2 alın
    Çok isterim ama ya beni alıcı olarak görmüyorlar ya da şu dönem fiyatlar için hiç avantajlı değil gerçekten. Ben excellence alayım desem 1.4 T manuel bana 83ten fazla fiyat çekerler. Sanırım Ekim'i beklemek en doğrusu olacak Eylül bayramla geçiyor gibi düşününce. Öneriniz için teşekkürler, sizlere kazasız belasız günler dileğiyle :)

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Haklısınız.

Yılda yaptığım çok değil. 10.000km.

Kardeşim bir zamanlar çok yol yapmıştı. Yoksa ben yılda net 10.000km yapıyorum.

Aracı fazla zorlayan biri değilim şehir içi 60-70-80-otobanda 130km hız

Aslında şimdi yılda 10.000km yapıyon niye dizel alıyon diyen olursada leon dizeli ve benzinlisi arasında ahım şahım fark yok.

Ama 1.2 dsg de olabilir. Sonuçta 65.000tl yi geçmemek kaydıyla ikiside olur

Leonun dizelinde iyi indirim var, hatta bayiye gittiğinizde benzinlide maximum 2000.TL dizelde 4000.TL civarı indirim alabiliyorsunuz. 10.000km için dizele gerçekten gerek yok, satarken rahat satmak için değil kendiniz binmek için alın. bir daha mı geleceğiz dünyaya :)

Leonun 1.2 manuel+ sunroof+advacede paket 65.binTL civarına veriyorlar. Bayağıda dolu oluyor. Aynı dolulukta golf biraz daha pahalıya geliyor, motor ve bir çok parça ortak, ama yine de tercih meselesi saygı duyarım tabi ki arada fark vardır. Ben çarpışma testlerinin ayrıntılarına bile baktım, hatta leonun puanı yaya koruma hariç daha iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: skeskin

A3 SB 1.6 TDI Attraction S Tronic + advance paket + iç aydınlatma paketi + sis farı 95.000 + trafik sigortası ,
    A3 Sedan 1.6 TDI Attraction S Tronic + advance paket + iç aydınlatma paketi + sis farı : 108.900 + Trafik Sigortası

SP le sedan arasında 14 bin hava parası mı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Altınızda 1.5 Tdi Fiesta var ve daha 45000 km'de. Altınızdaki arabanın 2013 modelini kullanma fırsatım oldu. Kullanımı çok rahat bir araç. Yakıt desen zaten mükemmel ötesi. 75 hp olmasına rağmen 5 kişilik ailemize hiç sıkıntı çıkarmadı. Açıkçası sizin yerinizde olsam o arabaya bir süre daha binerim. 2017 senesinde çıkacak yeni kasaları takip ederim. Hatta 2017 yılında kalan 2016'lardan bile alabilirsiniz. Eminim ki fiyatlar çok fark edecektir. Etmese bile Fiesta kesinlikle kullanıcısını üzmeyecek bir araç. Tabi bun benim naçizane fikrim.
    Hayırlı sürüşler.

Orijinalden alıntı: halil_ibrhm

Çok isterim ama ya beni alıcı olarak görmüyorlar ya da şu dönem fiyatlar için hiç avantajlı değil gerçekten. Ben excellence alayım desem 1.4 T manuel bana 83ten fazla fiyat çekerler. Sanırım Ekim'i beklemek en doğrusu olacak Eylül bayramla geçiyor gibi düşününce. Öneriniz için teşekkürler, sizlere kazasız belasız günler dileğiyle :)

Biz de yaklaşık 2 ay önce 2008 model 1.4 Roomster'ımızı 58000 km'de sattık.
    Bu kadar hızlı gideceğini bilmiyorduk. Herkes o arabanın piyasası yok , hemen satılmaz derken arabayı 1.5 2 hafta gibi bir sürede Ankara'dan almaya gelince satmak zorunda kaldık. Arabana temiz baktıktan sonra alıcı illa ki oluyor.
    Doğduğumdan beri kapımızın önünden araba eksik olmazdı. Kullanmasan bile orada duruyordu. Psikolojik olarak kötü durumdayız( Özellikle ben :) )
    Sizin gibi sene sonunu bekliyoruz. Hem maddi durumumuzu ayarlamak için hem de fiyatların düşeceğini umuyoruz.
    Kazasız belasız sürüşler efenim :)

• Passat 1.4 tsi comfortline‘a 90000TL teklif verdiler geçen cumartesi...Nasıl sizce?

• quote:

A3 SB 1.6 TDI Attraction S Tronic + advance paket + iç aydınlatma paketi + sis farı 95.000 + trafik sigortası ,
    A3 Sedan 1.6 TDI Attraction S Tronic + advance paket + iç aydınlatma paketi + sis farı : 108.900 + Trafik Sigortası

Golf dizel parasına Audi var hem de otomatik ama millet gidip Golf Manuel 1.6 tdi ye 92 bin tl bayılıyor valla ilginç.

Orijinalden alıntı: yangsagan

quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Haklısınız.

Yılda yaptığım çok değil. 10.000km.

Kardeşim bir zamanlar çok yol yapmıştı. Yoksa ben yılda net 10.000km yapıyorum.

Aracı fazla zorlayan biri değilim şehir içi 60-70-80-otobanda 130km hız

Aslında şimdi yılda 10.000km yapıyon niye dizel alıyon diyen olursada leon dizeli ve benzinlisi arasında ahım şahım fark yok.

Ama 1.2 dsg de olabilir. Sonuçta 65.000tl yi geçmemek kaydıyla ikiside olur

Leonun dizelinde iyi indirim var, hatta bayiye gittiğinizde benzinlide maximum 2000.TL dizelde 4000.TL civarı indirim alabiliyorsunuz. 10.000km için dizele gerçekten gerek yok, satarken rahat satmak için değil kendiniz binmek için alın. bir daha mı geleceğiz dünyaya :)

Leonun 1.2 manuel+ sunroof+advacede paket 65.binTL civarına veriyorlar. Bayağıda dolu oluyor. Aynı dolulukta golf biraz daha pahalıya geliyor, motor ve bir çok parça ortak, ama yine de tercih meselesi saygı duyarım tabi ki arada fark vardır. Ben çarpışma testlerinin ayrıntılarına bile baktım, hatta leonun puanı yaya koruma hariç daha iyiydi.

Leon alıp geçmek lazım parçaları aynı. Leonun led farları daha güzel o avantajı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Golf dizel parasına Audi var hem de otomatik ama millet gidip Golf Manuel 1.6 tdi ye 92 bin tl bayılıyor valla ilginç.

hakaten manuel otomatik farkı gibi Hb sedan farkı koymuş audi

hb fiyatı çok iyiymiş

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

attraction donanım biraz boş olduğu için böyle fiyatlar olabiliyor. ambition ve ambiente fiyatlarına bakılmalı derim. ancak yine de audi için iyi fiyat. tek sıkıntı renk seçeneği yok. bayide elde kalan makyajsız kasa araçlardan denk düşeni alıyorsun.

sedan fiyatı büyük ihtimal attraction değildir. ambiente olabilir mi?

• budak_1903 kullanıcısına yanıt
    Attraction ambiente gibi donanim farklarinin iceriklerini nerede gorebiliyoruz hocam. Ben audinin sitesinde bulamadim.

Steam: igneli7
    Psn: igneli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Bmw 320i ED Sportline+Metalik renk için 138.500 lira fiyat aldım.

Çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Bmw 320i ED Sportline+Metalik renk için 138.500 lira fiyat aldım.

Çok iyi

Sportline ve Luxuryline'ın fiyatları 150 civarıyken 40.yıl satışlara balta vurdu ama fiyatlar bu seviyeye inince özellikle Sportline'ların satışları tekrar artmaya başladı.

• igneli kullanıcısına yanıt
    audi sitesinde araç oluşturucuda görünüyordu. onun harici bayilerden öğrenebilirsin. yıllardır değişmeyen bir site olduğu için audi sitesinden bir şey öğrenmek zor.

benim akılmda kalanlar

attraction en boş donanım standart bir golf comfortline bile daha donanımlı. advance paket ile bir şeye benziyor.

ambiente konfor odaklı donanım cruise control, yarı deri döşeme ve jantlar farklı.

ambition spor donanım cruise control yok, sürüş profili seçme ve spor direksiyon mevcut. koltuklar ise daha erogonomik ve kumaş kaplı.

xenon far, cam tavan tüm donanımlarda opsiyonel.

Renault Megane HB.
    test aracı 1.5 dci 110bg. icon donanım,
    Test ettiğim araç yıllardır bildiğimiz 1.5dci motor ama gerçekten güzel gidiyor. Ayrıca edc şanzımanı da çok beğendiğimi söyleyebilirim. DSG kadar hızlı olmasa da yine de hızlı ve bana dsg'den daha pürüzsüz geldi. Yol tutuşunu çok beğenmedim virajlara biraz sert girince esp ışığı cayır cayır yanmaya başlıyor ama çok fazla müdahale ettiğini söyleyemem. Gerçi şansımıza yağmur başlamıştı, yerler çok kaygandı ama ışık yanmasa esp çalışmadı diyeceğim. konforu fena değildi, opsiyon olarak 18" jantlar vardı ama 17" daha konforlu olacaktır.
    Araçta ayrıca adaptif cruise control, şerit takip, 360 park sistemi vardı. Yollar yağmurdan ve çevredeki inşaatların pisliğinden dolayı hafif çamur olmuştu bu yüzden şerit takip sistemi çalışmadı, zaten sadece sesli uyarı veriyormuş. Adaptif cruise control sistemini deneme şansım oldu. Bence güzel çalışıyor hızlanması da yavaşlaması da gayet makul, önünüze birisi dalarsa biraz geç görüyor sadece. ayrıca minimum 50km'ye kadar yavaşlıyor. Yani durmuyor. Bagajdan trim sesi alıyordu, onun dışında başka trim sesi almadım. Ayrıca elektrikli bel destek ayarı mevcut, comfort moda aldığınızda masaj yapıyor. .masaj dediğim bel desteği sonuna kadar açık kapatıyor. Uzun yolda işe yarayabilir. Sadece Sürücü kısmında mevcut. Dijital kadranda 4 farklı mod var, ayrıca renkleri de değişiyor. Direksiyondaki ve ortadaki ekran üzerindeki ayarlara alışması biraz zaman alıyor, onun dışında genel olarak ben aracı beğendim, icon donanım almayı düşünen varsa mutlaka 8,7" ekran opsiyonunu eklettirmeli.
    Fiyat olarak ben benzinli araç baktığımdan,
    Megane HB 1.2Tce 130bg. +metalik renk 1200.TL +8,7" dokunmakatik ekran 1.250.TL +yedek lastik 400.TL
    toplam indirimli fiyatı 75.614.TL
    Haziran ayında aynı araç için 76.000.TL fiyat vermişlerdi, ancak hem araca hemde opsiyonlara zam gelmiş. haziran ayında 3690.TL indirim yaptılar şimdi 6000.TL.
    Aracın liste fiyatı 79.690.TL'den 81.590.TL'ye, Metalik renk farkı 1000.TL'den 1250.TL'ye, 8,7" dokunmatik ekran 1.000.TL'den 1.250.TL'ye Yedek lastik 350.TL'den 400.TL'ye çıkmış :D

Sonrasında Doğuş oto'ya gittim, ancak vw'de her zamanki gibi ilgilenen olmadı, bir ara bi satış temsilcisini yakalayıp fiyat alabildim, ama heralde tipimizi beğenmediler test sürüşü yok dediler. VW'den araç alabilen varsa nasıl yaptılar bana da söylerlerse sevinirim. :)
    Fiyat olarak Golf 1.2tsi manuel+metalik renk+sürüş konfor paketi+ışık paketi için 68.000.TL fiyat verdiler, aslında fiyat fena değil,
    Ayrıca yeni Tiguan'a baktım ve beğendim. İçi bildiğimiz vw çok bir değişiklik yok, kadran ortasındaki ekran renkli ve orta konsoldaki ekran 8" 1.4 tsi 150bg act dsg comf.+ metalik renk için 119.000.TL fiyat yazmışlar, yakında dizelleri de gelecekmiş,

Ordan çıkıp seata girdim, ama ordaki arkadaşta tek olduğunu test sürüşü imkanı olmadığını söyledi, fiyat bile almadan çıktım. Seatta benzinlilerde 1000-2000.TL dizellerde 3000-4000.TL indirim yapılıyor zaten, alcantra koltuklu leon vardı, zaten beğeniyordum ama daha da çok hoşuma gitti, müsait olursam teste gideceğim bi ara.

En son olarak Peugeot'a bakmaya gittim,
    308'i test sürüşüne çıktım, 1.6 dizel otomatik araçtı, aslında ön yargılı olmama rağmen beğendim diyebilirim. Sürüş pozisyonu çok iyi boyum 1,80 ve kadrandaki her şey rahat rahat okunuyor, hele o oyuncak gibi ufak direksiyon bence çok iyi olmuş, başta sevmememe rağmen kullanınca çok beğendim. Yol tutuş ve konfor çok iyi. Küçük asfalt hatalarından geçerken çok kaliteli bir his veriyor, tahmin ettiğimden çok daha iyiydi, hem şaşırdım hem de hoşuma gitti. Oyuncak kullanır gibi kullanıyorsunuz.
    iç dizaynı devir kadranının ters akması biraz değişik, sevdim mi sevemedim mi bilemedim. Orta konsolda ekranın altı çok boş kalmış, her şey ekran üzerinden yapıldığından geriye çok tuş kalmamış, o ara bölge biraz kalitesizlik hissi veriyor, ancak vitesin olduğu bölüm çok güzel.
    Ayrıca test aracında park pilot varmış, varmış dememin sebebi ben söylemesem bilmiyorlardı, hatta park etmesi için çalıştırdım, satış temsilcisi arkadaş bayağı şaşırdı, hatta dayanamayıp "vay be teknolojiye bak" dedi. :D
    Otomatik park sistemi hem giriş hemde park yerinden çıkış yapıyor, ayrıca dikey ve yatay park ediyor. Ben dikey park ettirdim ancak bilerek hatalı yanaştım, bayağı zorladı ama sağ tarafa fazla yanaştı, bir tur daha denedikten sonra tam ortalayarak girdi. Park sistemini başarılı buldum.
    Fiyat olarak yine benzinli olan
    308 active 1.2 Puretech 130hp S&S T9 68.750.TL
    308 allure 1.2 PureTech 130hp S&S T9 76.250.TL fiyatların ikisi de metalik boya farkı içinde.
    Daha sonra satış temsilcisinin tavsiyesi ile 2008'i test ettim. Aslında hem yüksek araç sevmiyorum, hem de 2008'in makyaj öncesi halini beğenmiyordum.
    Test aracı 2008 1.2 Allure 110bg otomatikti. araç boyut olarak bayağı iyi B segmenti crossover olmasına rağmen ben boyutlarını sevdim, sadece eni biraz dar gibi. Bir önceki 2008 ile aralarında dağlar kadar fark var. Baş mesafesi gayet başarılı. Motor çok canlı iyi de kaçıyor. Emin değilim satış temsilcisi de tabiki bilmiyordu ama sesinden dolayı 3 silindirli olduğunu düşünüyorum. Yüksek devirlerde güzel bir ses çıkartıyor sanki atmosferik V6 gibi :D
    Şanzıman 6 ileri tork konvertörlü, geçişler bu tip bir şanzımana göre gayet hızlı, manuele aldığınızda düşürmeye izin veriyor. kesiciye girmiyor, bir üst vitese kendi atıyor, ama sevdim. Kalite olarak 308'den bir çıt daha aşağıda konforu da aynı şekil çok beğendim. Ayrıca allure donanımına 3000.TL fark ile otomatik park sistemi, navigasyon ve şehir içi otomatik fren sistemi alabiliyorsunuz. Opsiyon fiyatı da çok makul. Ancak park sistemi sanırım 2008'de dikey park yapmıyor, sadece paralel park giriş ve çıkış yapıyor. fiyat olarak ta 76.750.TL.
    Bu arada Test aracı 308 400km'de, 2008 ise 170km'de idi. Araçların yeni olmasının da etkisi vardır muhakkak.
    Peugeot almayı düşünen varsa, bayi ile iletişime geçsinler Deniz Oto'da geçen araçlarda 10000.TL, 15000.TL indirim yapmışlar belli araçlarda, Eylül ayında da birgün düzenleyeceklermiş. Muhtemelen ellerinde bekleyen araçlardır. Ama güzel indirim yaparlar.

Bahsettiğim tüm bu gözlemler 5dk.'lik test sürüşü içinde gerçekleştiğinden yanıltıcı olabilir. Uzun süreli kullananlar varsa onların yorumları daha doğru olacaktır. Benim İlk izlenimlerim genel olarak böyle.

• octavia 1.6 tdi dsg stlye paket fiyat alan oldumu yakın zamanda
    Seat ibiza stil 1.0 motor benzinli otomatik 52.000 tl.
    Sizce hangisi makul. Veya bu fiyata oneriniz varmi. Otomatik olmasi sart.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.