Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.569
Cevap
653
Favori
3.266.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13201321132213231324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende eski arac yok,sadece bilgi edinmek icin sormustum,sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Araçta bu tekno paket dedikleri led farlar standart mı? Birde dynamic pakete ek olarak ne var?

• Peugeot 308 dizel otomatik kombinasyonu için en uygun fiyat kaç civarlarında acaba?

Mümkünse bir de bayi tavsiyesi alabilir miyim? Peugeot markasına çok yabancıyım.

Amacım her gün 100 km üzeri yol yaptığım için dizel otomatik bir araç almak.

Bakındığım seçenekler 308, astra, focus. Otomatik olması şart ve bu otomatik vites ilerde sıkıntı yaşatma ihtimalinden dolayı çift kavrama olsun istemiyorum. Bu sebepten 308 öne çıkıyor benim için.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinamik donanımı aracı çift renk olsun isteyenler tercih ediyor,kendi beyaz tavan siyah gibi. Diamond'ı ise aynı donanım seviyesinde almak isteyenler ama tek renk komple beyaz gibi isteyenlerin tercihi.

Diamond donanım da tabi renk ile beraber daha güzel görünümlü bir jant ( 10 kollu ),nano teknolojili klima,akıllı park ( önde ve arkada sensörler var). Dinamik olanın iç mekanı mavi, diamond ise kahverengi. Yine koltuklar da aynı mavi ve kahverengi. İkisi de yarı deri yarı kumaş oldukça iyi koltuklardır. Ben şahsen Diamond versiyonunun görünüşünü ve iç mekanını daha çok seviyorum,özellikle jantlar çok yakışıyor.

Dinamik ve Diamond ikisinde de deri koltuk ve led farlar donanıma ek paket olarak geliyor. Dinamikte Tekno deniyor Diamond'da Premium. Deri koltuk bence çok önemli değil ama Led farlar aracın görünümünü çok değiştiriyor. Fiyat farkı Led far paketinin çok değil imkan varsa tabi alınır.

• graphys G kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankara ABC ve Göral bayilerinden başka yere bakmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMDEL

308 active 1.2 puretech 130hp eat6 araç için 92000 bin fiyat aldım. Ne yapacağım konusunda kararsızım

araç 2018 model mi? web sayfalarinda hala 2017 fiyatlari var acaba onlari sordunuz mu?

• killer83 K kullanıcısına yanıt
    Araç 2017 model
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Hocam Ankara ABC ve Göral bayilerinden başka yere bakmayın.

Belli olmuyor classic edition döneminde Mepa'dan abc ve görala göre 3 bin tl uygun almıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Araç 2017 model

Makyajlı kasa mi

• A3 sedan 1.6 tdi sportline metalik renk cam tavan led far 169 bine ötv indirimi ile de 106 bin tl ye alındı ayrıca 50 bine sıfır faiz

• mmurats M kullanıcısına yanıt
    Bayiyi hatırlamıyorum hocam nerdeyse hepsini aradım çünkü

Ama ellerinde aynı araçtan 4 tane vardı.

Bu bayi bayi telefon edip sürekli anlatmaktan biktim bi sistem kursunlar parası neyse verelim biz istediğimiz özellikleri yazalım elinde stok olan tum bayiler teklif versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 28 Mart 2018; 19:2:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasson

quote:

Araç 2017 model

Makyajlı kasa mi

17 ise büyük ihtimal makyajsız
    ben arkadaşa almasını tavsiye etmiyorum
    satma durumu olursa zararı büyük olur
    Allure comfort olsa alınırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

quote:

Orijinalden alıntı: fasson

quote:

Araç 2017 model

Makyajlı kasa mi

17 ise büyük ihtimal makyajsız
    ben arkadaşa almasını tavsiye etmiyorum
    satma durumu olursa zararı büyük olur
    Allure comfort olsa alınırdı

Bende tavsiye etmiyorum

• fasson kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevaplar için

• quote:

Orijinalden alıntı: Faz1955

A3 sedan 1.6 tdi sportline metalik renk cam tavan led far 169 bine ötv indirimi ile de 106 bin tl ye alındı ayrıca 50 bine sıfır faiz

Hocam Bende almayı düşünüyorum ÖTV indiriminden. Hangi bayiden aldınız Model yılı 2018 mi ? Ellerinde kaldı mı acaba ?

• Mazda cx5 soran oldu mu yakın zamanda ??

Bayilerde araç kalmadığını söyledi merser.

• bence de %60 ötv az, en az %80 olsun olurmu kardeşim hem 1.0 araca binecek hemde yüksek vergi ödemeyecek, geçen yıl bu zamanlar 86.600 liraya leon fr 150 act dsg almıştım 18” jant ve büyük ekran opsiyonlarıyla, şimdi euro bu haldeyken araç alınmaz, elinizi çabuk tutup bayideki hazır aracı alın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faz1955

A3 sedan 1.6 tdi sportline metalik renk cam tavan led far 169 bine ötv indirimi ile de 106 bin tl ye alındı ayrıca 50 bine sıfır faiz

Hocam merhaba 1.0 motor benzinli comfortline dsg golf'e 120 bin TL fiyat biçilmiş. Bu bahsettiğiniz ÖTV indirimi engelli indirimi mi ? Yoksa kampanya mı var ? Teşekkürler...

• Bir arkadaşım için yeni AMG paket E180 için fiyat aldık. Geniş ekran var ekstra olarak. AMG'ye ilave donanım yok. Yani güvenlik vs. paketleri olmadan. Pazarlıksız 360'tan açtı teklifi. Bundan 4 sene önce 152 bine önceki kasa E180 teklifi aldığımı hatırlıyorum. Yazık gerçekten çok yazık.
  • Kullandığınız araçların değerini bilin, zorda kalmadıkça araç değiştirmeyin. Üçe beşe bakmadan hemen alın. Önümüzdeki aylarda bizi neyin beklediği belirsiz. Bir arkadaşım demişti. "Aldığın an kazançlısın." diye.

• 
Sayfa: önceki 13201321132213231324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.